Evliymiş

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce tanıdığım bir adam. Aramizda olanlarin bir adi yok ama etkileniyoruz birbirimizden. Son zamanlarda çok fazla şüphelendiğim durum oldu ve ona bunları yazıp kimsenin günahına giremem,kendimi kullandıramam dedim ve bana evli olduğunu kendisi itiraf etti.

Tabii ki konuşma bitti fakat ona kızmadım kendime kızdım, onunla görüşünce yanındaki arkadaşına kızdım (bana neden söylemedi diye) açıkcası şuan hayatımın en zor anlarından birisini yaşıyorum. Bana bir şeyler söyleyin lütfen bana bir akıl verin

Geçmiş olsun. Kabus gördüm deyin.

Zaten olmayan biri hakkında düşünmüşsün üz
Evet, kabus gibi. İlk kez başıma böyle bir şey gedi müthiş bir hayal kırıklığı içerisindeyim. Şahıs için üzülmüyorum. Üzülmeye de hakkım yok onun bir eşi var.. fakat çok kızgınım

Hayatınızın en zor anlarından biri de olsa yapacağınız şey çok basit ve tek.

Akıl vermemize gerek yok ki akıllanmışsınızdır zaten :) Bilemezsin tabi ilkte adamın tcsini alıp sorgulatamıyoruz ki. Hoş şart artık bu zamanda da :) Ama gizledikleri bir şeyler her zaman oluyor.

2 ayda farketmeniz çok iyi olmuş bence hiç bir şey ilerlemeden anlamışsınız. Kendinize kızacak ne var ki bilseniz zaten konuşmazdınız kızacağınız birisi varsa o da o adam bence

Akıl vermemize gerek yok ki akıllanmışsınızdır zaten :) Bilemezsin tabi ilkte adamın tcsini alıp sorgulatamıyoruz ki. Hoş şart artık bu zamanda da :) Ama gizledikleri bir şeyler her zaman oluyor.
Şimdi bir başkasına nasıl güvenirim ki?

İnanın ben acaba devam etsem mi siye bir saniye düşünmedim ki. Ben öyle büyümedim,ailem bana o ahlakı çok güzel öğretti. Ben sadece üzgünüm ve buna engel olamıyorum. Sizlerle dertleşmek istedim

2 ayda farketmeniz çok iyi olmuş bence hiç bir şey ilerlemeden anlamışsınız. Kendinize kızacak ne var ki bilseniz zaten konuşmazdınız kızacağınız birisi varsa o da o adam bence
O şahsa kızmıyorum. Yanındaki arkadaşı? O çocuklar eğer bir defa konusursam ona söyleyeceğim. Kenara çekip anlatabilirdi, senin kız kardeşine bu yapılsa hoşuna gider miydi diye sadece sormak istiyorum

Hayatının en zor anı buysa çok şanslısın, şükret. 2 ay önce tanımışsın Bi ilişkide yokmuş çok da üzülecek bir şey yok aslında.
Ben şahsa üzülmüyorum. Ben evde eşini beklerken o kadın adamın yanıma gelmesine üzülüyorum, bir daha kimseye güvenemeyeceğime üzülüyorum. İstersem yıllarım geçsin ben böyle bir durumda o adam için üzülmüyorum zaten..

Ay niye bir daha kimseye güvenemeyeseniz? Bu kadar abartmayın.

Yani hayal kırıklığı olur elbette ama hayatımin en zor anlarından biri denecek birşey de yok ortada.

Aranızda adı konmuş bir ilişki bile yokmuş, olmadan da öğrenmişsiniz Allah'tan.
Aslında orada abarttım. Şöyle en zor anım, ilk defa böyle kandırıldım. Nasıl güvenebilirim artık insanlara

2 rekat sukur namazı kılın. Tanışma ortamınızı bilmiyorum fakat biriyle kahve içmeden dahi 7 sülalesinin seceresini çıkarırım (bekarliktan bahsediyorum) bundan sonra daha dikkatli olursunuz en azından. Adamın amacı belli yol varsa yürürüm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…