- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
Kızlar üzülüyorum ve bunu size yazmaya çekiniyorum
( gerçekten kalbim çok kırık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmek yerine bu karakter yoksunu adamın gerçek yüzünü en baştan gördüğünüz için sevinmelisiniz. Nerede tanışmıştınız? 2 ay boyunca hiç şüpheli hareketleri olmadı mı?Kızlar üzülüyorum ve bunu size yazmaya çekiniyorum( gerçekten kalbim çok kırık
Oldu. Bir kaç defa sorduğumda açıklama yapıp düzeltmeye çalışsa da en son ne yaptım ettim itiraf ettirdim.Üzülmek yerine bu karakter yoksunu adamın gerçek yüzünü en baştan gördüğünüz için sevinmelisiniz. Nerede tanışmıştınız? 2 ay boyunca hiç şüpheli hareketleri olmadı mı?
Kızlar üzülüyorum ve bunu size yazmaya çekiniyorum( gerçekten kalbim çok kırık
Anlatamadığın her ne olduysa unutmaya çalış, gerekirse psikolojik destek al. Olanlarda senin kabahatin yok. Neyse ki kısa sayılacak bir zamanda durumun farkına varmışsın. Bu bir başarı aslında.Kızlar üzülüyorum ve bunu size yazmaya çekiniyorum( gerçekten kalbim çok kırık
Evet günahıma girdiler bunu ben de hissediyorum. Kalbim o kadar kırıldı ki yani. Sonunun ne olacağını biliyordu ikisi de neden devam ettiler ggerçekten anlamıyorum. Bu kadar mı kötü oldu bu insanlarNormal gayet, kötü hissetmek de mutsuz olmak da normal. Şerefsizler milletin zorla günahına giriyorlar![]()
Hayır öyle düşünmem. Mutsuz,boşanacak falan. Beni ilgilendirmez onların arasındaki durum. Ben şuan karşı tarafa da üzülmüyorum, o öğrense hesap soracak,ondan özür dilenecek ve unuturlar. Kendime üzülmeye başladım. Kimseye neden diyemedim, nasıl bana yalan söyledin bile diyemedim. Tek dediğim sana kızmıyorum, bazı şeylerin hatrına yaptığın hatanın üstünü örtüyorum ve allah seni ıslah etsin oldu.Arkadaşı da onun gibiymiş demek böyle bir şey başıma gelse elimde mesaj vs delil olsa adamın karısına gönderirdim ama yoksa susardım çünkü beni de suçlu çıkarabilir. Kendinize kızmayın sizde hiçbir suç yok. Bazı hemcinsimin burda düştüğü hata eşiyle mutsuz, nasıl olsa boşanacak diye kendini kullandırtmak oluyor.
Çok şükür daha uzun sürmedi. Ve çok mutluyum ki hesaplaşmaya bile girmeden bitirdim her şeyi.. ama gelin görün ki kalbim kırık kaldıGeçmiş olsun. Bir suçunuz yok nerden bilebilirsiniz. Şükredin daha fazla sürmeden erkenden öğrenmişsiniz
Ben olsam allah belanı versin derdim, çok naifsin. Tam meydan dayağı atılmalık bir adamHayır öyle düşünmem. Mutsuz,boşanacak falan. Beni ilgilendirmez onların arasındaki durum. Ben şuan karşı tarafa da üzülmüyorum, o öğrense hesap soracak,ondan özür dilenecek ve unuturlar. Kendime üzülmeye başladım. Kimseye neden diyemedim, nasıl bana yalan söyledin bile diyemedim. Tek dediğim sana kızmıyorum, bazı şeylerin hatrına yaptığın hatanın üstünü örtüyorum ve allah seni ıslah etsin oldu.
Boşver gelecekte daha çok kalbin gururun kırılabilirdi. Zararın neresinden dönersen dön iyidirÇok şükür daha uzun sürmedi. Ve çok mutluyum ki hesaplaşmaya bile girmeden bitirdim her şeyi.. ama gelin görün ki kalbim kırık kaldı![]()
Kalbiniz çok iyiymiş. Ben olsam bu kadar sakin kalamazdım. Yaptığı basit bir hata değil.Hayır öyle düşünmem. Mutsuz,boşanacak falan. Beni ilgilendirmez onların arasındaki durum. Ben şuan karşı tarafa da üzülmüyorum, o öğrense hesap soracak,ondan özür dilenecek ve unuturlar. Kendime üzülmeye başladım. Kimseye neden diyemedim, nasıl bana yalan söyledin bile diyemedim. Tek dediğim sana kızmıyorum, bazı şeylerin hatrına yaptığın hatanın üstünü örtüyorum ve allah seni ıslah etsin oldu.
şu interneti sosyal medyayı keşke doğru dürüst kullanabilsek.bu tür adamların çoğu oralarda av peşindeler.herkese olta atıyorlar kimini de kandırıyorlar işteSize bir şey soracağım
Bana aldığı bir hediye var. Ufak bir hediye ama üzerimde yükü kalsın istemiyorum başkasının rızkı çünkü. Onun parasına göre sadaka versem olur mu?
Çünkü çocuğu var mı yok mı bilmiyorum. Var ise çocuğunun rızkını bana yedirmesini istemem
İnternetten tanışmamıştık ama evet. Genel olarak bir ahlaksızlık var. Allah korkusunu unutuyoruz bazen.şu interneti sosyal medyayı keşke doğru dürüst kullanabilsek.bu tür adamların çoğu oralarda av peşindeler.herkese olta atıyorlar kimini de kandırıyorlar işte
unutun bu olayı hiç yaşanmamış gibi düşünün.o şerefsiz kendini yıpratıyormu da siz yıpratacaksınız?kesin yeni kadınların peşindedirİnternetten tanışmamıştık ama evet. Genel olarak bir ahlaksızlık var. Allah korkusunu unutuyoruz bazen.
Seni cok iyi anlıyorum. Insana bi erkegin "kullanilacak kadin" gözüyle bakmis olmasi bile cok can acitici geliyor. Ama oyle degil aslinda yani asil acinacak durumda olan oyle karektersiz erkekler. Şükür edin ki itiraf etmis. Asla yok mutsuzum vs gibi laflarina kanip iletisme bir gun yine baslamayin. Dua edin ki Rabbim sizi ve sizin durumunuzdaki her kadini boylelerinden korusun ve en hayirli insani karsilarina cikartsin.Merhaba arkadaşlar,
2 ay önce tanıdığım bir adam. Aramizda olanlarin bir adi yok ama etkileniyoruz birbirimizden. Son zamanlarda çok fazla şüphelendiğim durum oldu ve ona bunları yazıp kimsenin günahına giremem,kendimi kullandıramam dedim ve bana evli olduğunu kendisi itiraf etti.
Tabii ki konuşma bitti fakat ona kızmadım kendime kızdım, onunla görüşünce yanındaki arkadaşına kızdım (bana neden söylemedi diye) açıkcası şuan hayatımın en zor anlarından birisini yaşıyorum. Bana bir şeyler söyleyin lütfen bana bir akıl verin![]()