Evliyken eski sevgili ile görüşmek!

Allah razı olsun kardeşim anladığınız için sağolun ben kötü yorumlara aldırış etmiyorum çünkü kendimi biliyorum.. eşimle severek evlendim sabrettim o da beni seviyor diye ama görüyorum ki yanımda değil.. artık hayırlısı deyip kendi yoluma bakmam gerek.

kusura bakmayın haklı olduğunuz taraflar olsa da konu sahibinin yapmayı düşündüğü şeyi onaylayamam kendi adıma, herkes düştüğü duygusal boşluğu farklı şekilde doldurur.

ben konu sahibinin de çok masumane ve safça nişanlısının niyetini anlamadığını zannetmiyorum.

yine de hakareti de asla kimse için kabul etmediğimi de belirteyim. hakaretsiz olarak yorum yapan herkesin de niyeti linç değil, herkes kendi penceresinden bakar olaya.

Benim kimseye koştuğum yok. Burda insanca size sordum insanca cevap verin. Konuyu doğru düzgün bilmeden sadece oraya takılmış olmanız da bi garip. Aldatildiniz sanırım! Kuyruk acısı var gibi geldi bana. Zira benim derdim aldatmak falan da değil. Eski bi dostça görüşmekti sonra da vazgeçtim zaten. Ne garip insanlar var ya.

Kayinpederin kendisine göre düğün günü olay çıkarmasının sebebi nedir ? Yani ben gidip sorsam kayinpederine niye yaptiniz diye ne anlatir bana ??
Bisey anlatmaz çok pişmanım der özür diledim der. Durduk yere yaptı dengesiz birisi maalesef...

Uslubunuz da karakteriniz gibiymiş, kuyruk acısı filan. Konu zaten sizin eski sevgilinizle evliyken görüşmek istemeniz, başka neye takılalım?

Hayır aldatilmadim, ama sizin gibiler olduğu surece kadınlar da erkekler de daha çok aldatılır.

Adamın aklinda kalmışsın. Hazır engeli yok yollar açıkken bir deneyeyim onu demiştir ne diyecek.

A kızım madem bu adamı o kadar seviyordun o da seni seviyormuş niye o takmadı sana yüzüğü? Nasıl bir akıl tutulması bu? Kocanla nikahlı olduğun sürece edebinle oturacaksın. Öyle 2 hafta ayri kaldin diye eski sevgililerinle konuşmayacaksın. Ha ne zaman boşanirsin işte o zaman da onun nişan atmasını bekleyeceksin. Ahlaksizlik arşarkı çıkmış

Gunun ozeti kimseyi kinama basina gelir ve ve ve yapmam deme yaparsin ayip ve yanlis kisinin tercihidir yorum yaparken tarzinizi yansitirsiniz

Bisey anlatmaz çok pişmanım der özür diledim der. Durduk yere yaptı dengesiz birisi maalesef...
Kusura bakma ama buna inanmam mümkün değil bi adam oğluna düğün yapacak sonra olay çıkaracak ama biri sebebini sordugunda verecek bi cevabı olmayacak çünkü sebepsiz yere yapti buna kim inanir sen bisey sakliyorsun (bakire mi cikmadin noldu doguda filan isterler o gece kanli carsafi oralarda mi yasiyorsun nedir yani ?)

Adam nisanli ve sen onunla arkadas gibi goruseceksin.. hic inandiri degil, hem evlisin bosaa karari almis bile olsan bu ne acele.. nisanlisi olan kiside sana resmen gel takilalim ama bosanma yani benle evlilik olmaz demek istemis sana resmen.. kocani aldatmak icin hem de nisanli olan bir erkegin o nisanlisi ne olacak hemcinsinide dusun bu kadar bencillik fazla.. senin gibiler boyle zihniyetler yuzunden evlilerin evliligi yuvalari bozuluyor adamin nisanli oldugunu biliyorsun yazik

Ama şimdi dostça görüşmekti niyetim deyip de yemeyin bizi. Siz de kabul edin. Masum değilsiniz. Sizi savunanlar siz masum olduğunuz için değil, size yöneltilen bazı ithamlar ciddi çirkin olduğu için savundu.

İyi vallaha bütün mutsuzlar ilk fırsatta birilerinin kucağına atlasın madem!

Ay yok yaa... adam daha düğün olmadan yaptı diyorum. Derdi oğlunu kıskandı oğlu beni sevmesin benimle ilgilenmesin istedi. Benimki kv gibi bi kayınpeder. Ben de inanamadım. Düğünü bozmam pahasına bu hareketleri yaptı sonra yalvar yakar özür diledi. Dengesiz işte.. Allah kimsenin başına vermesin kendisi her şeyi yapıp karşıdakini suçlu çıkartmayı seven biri.. benim babam da hayatta degil ona baba demistim bana yapmacik baba deme bile dedi yani o derece saldırgan biri.

Evet zaten o yüzden yazdım da bu insanlar çok garip herkes namus bekçisi kesildi:) kötü yorumları umursamıyorum kendimi biliyorum sonuçta
Bazen o yorumlar da gerekiyor ama. Kimi zaman tokat etkisi de yaratiyor. Hayat senin hayatin ama fikrimi sorarsan eski erkek arkadasin seni unutamamis olsa idi nisanlanmazdi. Amaci ikinizi de odare etmek gibi geldi bana. Gidersen evet guzel vakit gecirebilirsin ama sonra kendine kizacaksin. Ben gitmezdim. Esimden bosanir sonra da sevgili bulacaksam bekar biriyle sevgili olurdum. Eski erkek arkadasla arkadas kalinmiyor. Senin niyetin oyle olsa da onunki oyle olmayacaktir.

Ama şimdi dostça görüşmekti niyetim deyip de yemeyin bizi. Siz de kabul edin. Masum değilsiniz. Siz savunanlar siz masum olduğunuz için değil, siz yöneltilen bazı ithamlar ciddi çirkin olduğu için savundu.

Arkadaşın kendi üslubu da ne kadar çirkin görmüş olduk. Ben de kendisine hakaret edilmemesini savundum ama kendisinin cevabına bakın.
Ben aldatilmadim ama aldatilan bir sürü kadın var. Ve aldatılan kadınlara kuyruk acısı var gozuyle bakıyor.
Tekrar midem bulandı.

Canım sen iyimisin?TÖvbeler oldun.Adam resmen sen evlısın gel beraber bişeyler yapalım ama yuvan bozulmasın dio?Sen ne olursa olsun evlisin.Bizden aldatmak için izin mi istıosun?Tovbeler olsun.

'Yuvanin yikilmasini istemiyorum' derken gel biz takilalim ama sonra kurkcu dukkanlarina donelim ciddi bir sey olacagini dusunme demek istemis. Ikna yontemi olarak can alici cumle de 'Nisanlimi sevmiyorum'. Yersen... Madem istemiyor evlenmesin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…