Evliyken eski sevgili ile görüşmek!

eşinizi aldatmak için buradan icazet mi alıyorsunuz? şaka gibisiniz gerçekten.

Insanları ne kolay yargiliyorsunuz. Ben onlara çok iyi davrandım çok yakın oldum. Ama iten hep onlar oldular. Annelik babalık yapmadılar hiç. Dugu n günü durduk yere yaptıkları rezillikler de cabasi.
Hiçbir şey durduk yere olmaz...
Siz bayağı bayağı yere bakan yürek yakan cinslerdensiniz.
Hayatınız, düşünceleriniz hem çok karışık hem de bulanık.

Çok terbiyesiz yorumlar var ya
Kadın kayınpederden dayak yemiş kocası arkasında durmamış evliliği kabus gibi geçmiş eski nişanlı bunu fark edip arama peşine düşmüş
Kocası kaypak eski sevgili yalak
Hakareti yiyen tek kişi kadın
Hak etmişsin gerçek yüzünü görmüşlerdir yazan mı çıkmadı adam içinde mi kaldı yazan mı çıkmadı midem bulandı

Herkes ayni fikirde evet gitme ama o eski sevgilin oldugu icin gitme bosan ve kime istiyorsan ona git ve bence koca kisisine donme sakin cok mutsuz olucaksin nedeni su ki ailelerin davasi bitmez yani senden hep saygi istiycek ama.asla kendisi gostermicek kocan da da azicik gurur ve sevgi var ise donerdi iki haftadir sormayan bi adamdan bisey bekleme zira biz burrda daha cok kaygilandik senin icin

Nisanlisini sevmiyormusta kiz ayrilmiyormusta...
Siz de buna inandiniz oyle mi?
Sizinle bir kere birlikte olsun da gorun bakalim seviyor mu sevmiyor mu???
Gel yatalim ne olsa evlendin suan da bosliktasin bende evlenmeden kafa dagitayim derdinde pislik..
Ayrica ne olursa olsun siz evli bir kadinsiniz?
Gidin acin davanizi bosanin sonra da kendinize bekar birini bulun..

Burada en sert yorum yapanlardan biriyim. Ve söylediklerimin tamamen arkasındayım. Ve inanmayacaksın ama hepsi senin iyiliğin içindi.
Bak kardeşim, tüm samimiyetimle söylüyorum ki bunu yaparsan hayatının hatasını yapmış olursun. Öyle bir pişman olursunki yerin dibine girersin ama fayda etmez.
Evli kalır yada boşanırsın bu senin tercihin. Zulum ve haksızlık karşısında ayrılmak hak hukuktur, aldatmak ise ahlaksızlıktır karaktersizliktir.
Yani ya ayrıl yada evliliğine devam et. Üçüncü bir seçenek yok. Eğer üçüncü bir seçenek istersen kendine yazık edesin. Üstüne eşine yaptığın bu haksızlık karşısında senin uğradığın zulümler sıfır kalır. Çünkü hiçbir haksızlık aldatmak kadar ağır olamaz.
Eski sevgiliye gelince, hiçbir ama hiçbir şart altında o diğer herifle aynı yöne bile bakma. Evli bir kadına bakacak kadar karakter yoksunu bir insandan kimseye fayda gelmez.
Kaldı ki o ahlaksızın amacı o kadar bariz o kadar netki yani bunu göremeyecek kadar saf olman gerçekten üzücü. Yok zorla nişanlıymış falan bunlara çocuklar bile inanmaz.
Uzak dur ondan.
Allah diğer kızıda kurtarsın.

herkes kendi yaptıklarından sorumludur, evlilik hayatında her sıkıntı yasayan eski sevgilisine mi kossun?
öyle bir derdi varsa insan boşanır sonra ne yaparsa yapar.

bir de eski sevgili de nişanlı. çok mu normal sizce bu?

Yalnız siz de içinizdeki fantezileri sekse bakışınızı dökmüşsünüz adeta. Tokmak, vurdurmak hem de üst cümle de mübarek gün.

Bunlar karakter yansimasidir biliyormusun dile getirdiklerimiz uslubumuz aslinda ayni seyi savunup disa vurumumuz ve toplum dayatmasi denen seyler var ya tam olarak o namus bekcisi timsallerinin klavye sesi bunlar

Koca kaypak sevgili yalak kadın da evli halen yalakla görüşeyimmi diye konu açıyor...önce boşan sonra istersen yalakla kaypakla deliyle görüş diyorlar ne bekliyordunuz kii

Kayinpederin kendisine göre düğün günü olay çıkarmasının sebebi nedir ? Yani ben gidip sorsam kayinpederine niye yaptiniz diye ne anlatir bana ??

Iyy siz insanı seksten soğutursunuz

herkes kendi yaptıklarından sorumludur, evlilik hayatında her sıkıntı yasayan eski sevgilisine mi kossun?
öyle bir derdi varsa insan boşanır sonra ne yaparsa yapar.
Tamam da bunu söylemenin bin bir yolu var değil mi
Henüz evlisin istersen boşanacak ol diğer adamla görüşmen doğru olmaz yazmak var
Tekrar yazmak istemediğim yorumlar gibi yazmak var
Üstelik düğün günü rezil olan bir kadın var kayınpeder karısının üzerine yürürken ses çıkarmayan alttan almasını isteyen sansar gibi bir eş var ortada

yani cümle kurmayı beceremeyip hakarete sarılanları ben de onaylamiyorum, kimsenin kimseye hakaret etme hakki yok
ama bazı yorumlar da benim midemi bulandırdı cidden o kadar normallestirmisler ki.
kocasinin kayınpederinin ne olduğu zerre umurumda değil, boşansın mutlu değilse.

ama bu kadın gidip eski sevgilisiyle gezip tozup belki cinsellik yaşayıp kocasinin kollarina geri dönecek. bu bariz aldatmaktır. ve bunu normallestirmek de mide bulandırıcı.

Konusahibinin yaşadığı sıkıntılardan dolayı psikolojisi bozulmuş, eşi ve ailesi ile büyük sıkıntılar yaşamış.
Şimdi birileri der kim yaşamıyor ki ? Herkes olayları farklı kaldırıyor onun için kiyaslamayi doğru bulmuyorum.
İkilemde kalmasa zaten konuyu açmazdı, neyse kendisi de anlamış ve kararını vermiş.
Böyle bir durumda olan birinin üzerine bu kadar yüklenmemek lazım.

Kimse git adamla buluş gez toz gel yazmadı
Herkes nişanlıya dünyanın lafını sayıyor zaten ama ortada kafası karışmış mutsuz bir kadın var ve ondan yararlanmaya çalışan bir adam
Kadına o kadar hakaretle nasıl yardımcı olmaya çalışıyorlar sizce
Yoksa amaç yardım falan değil sadece kadını linçleyip rahatlamaya çalışmak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…