- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Eşinizi sevmiyorsanız ve anlasamiyorsaniz boşanın ve önünüze bakın bu kişinin niyeti de iyi değil ayrıca karşıda da bir kadın var kendinizi onun yerine koyun yuva yıkanın yuvası olmaz böyle bisey yaparsanız mutlu olamazsınız madem sevmiyor nişanlısını ayrılsın o zaman siz inanmayın bu sözlere.Evet benim de içime sinmiyor zaten ısrarla sevmiyorum ondan bahsetmeyelim vs diyor. Tanıdığım biri bana zarar verecek bir şey yapmaz ama kendime yakıştırmiyorum bu durumu.
O zaman sormayın buraya sanki çok normal bir şey sormus gibi birdeEvet zaten o yüzden yazdım da bu insanlar çok garip herkes namus bekçisi kesildi:) kötü yorumları umursamıyorum kendimi biliyorum sonuçta
Amacinin sadece sohbet etmek olduguna gercekten inaniyor musun ya da o kizi sevmedigine akil.var mantik var hangi erkek zorla biriyle.evlendirilir hele.de.gunumuzde artik kizlarimiz bile.bas kaldirmissken buna.inanmis olmaniza uzuldum. Onun derdi opup.koklamak.bence rahat.rahat.iliski yasamak.bekaret.sorunu yok nasilsa.sende.gidersen zaten razisinda ondan gittin diye anlicak. Cok.gormek.isteyen eski arkadas gelir bir kahve icer dertlesir defolur gider seni ayagina cagirmaz.Eşimle severek evlendim ama zamanla yaptığı şeyler ailesi yüzünden aramıza yatak odamıza kadar yaptığı tavırlar beni kendisinden soğuttu. Çok güzel anılarımız var insan bi anda vazgeçemiyor ya unutamazsam diye. Eski sevgilimin amacını da bilmiyorum en başından beri o kızı sevmediğini söyleyip duruyormuş herkese zaten ama kız bırakmıyor bi türlü.. bıraksa da biz olamayız zaten ama ne bileyim görüşmek istiyor. Bana iyi gelir mi diye düşünüyorum sohbet etmek ama bi yandan da vicdanım rahatsız oluyor.
Boşanma konusu geçti evleri ayirdik diyorum doğru düzgün okuyup yorum yapın burası insanlara edep ögreteceginiz bir yer değil kırıcı konuşuyorsunuz. Kaldı ki ahlaksız bir şey yapmadım kafam karışık ve beni ailesine tercih eden biriyle evliyim 2 aydır konuşmuyoruz 2 haftadır da yüzyüze bile gelmiyoruz. Ayrıca aldatmadım görüşmedim bile sadece mutsuzum o da bundan faydalanmaya çalıştı ama burdaki seviyeli yorumlar sayesinde anladım aklım başıma geldi. Ayrılsam bile kendisi ile görüşmeyeceğim
Adam sana boşan çık gel kaç bana demiyor arkadaşca görüşelim belki arada bir şeyler olur tabi düşüncesinde ama umutlanma bak diye de yuvani yıkmak istemem de diyor uyan arkadaşım nişanlı sende evlisin boşan ne istiyorsan yap rezil olmak var işin sonunda aklını başına al başını kimse için öne eğme hele olmayacak bir dua için hiç....Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Sakın o adama inanıpta bi hata yapma pişman olursunArkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?