Evliyken eski sevgili ile görüşmek!

Bu davranışınla barışmak istesen bile artık tüm kapıları kapatmış ve eşinin ailesini haklı çıkarmış olacaksın.

Eski sevgilin diyor ki sana ben düğüne kadar bekleyemiyorum gel biraz fon fini fon yapalim diyo

Kocasi koca olsa kadinin yaninda olurdu zaten. Esine karsi bence gram vicdan azabi cekme. Bosanma davasi acip istediginle gorusebilirsin.

Bu devirde sevmeden evlenen var mı? Nişanlımı sevmiyorum kelimesi yalan..sizinde eşinizi aldatma girişiminde bulunmanız yanlış daha adamın nikahı soyadı altındasın fırsatmı bekliyordun daha yazacak çok şeylerim var sen ve senin gibi Ahlaksızlar edepsizlere de mübarek gün günaha girmek istemiyorum illa vurduracam içimde kaldı tokmağı nasıl diye merak ediyorsan koş git pislik...sizi kadın diye alan adamda kabahat

Kocasi koca olsa kadinin yaninda olurdu zaten. Esine karsi bence gram vicdan azabi cekme. Bosanma davasi acip istediginle gorusebilirsin.
Evet canım çok şükür anlayan bi insan cıktı çok garip tepkiler alıyorum ya Herkes tertemiz maşallah aklından bile gecirmek aldatmak diyorlar o zaman herkes aldatıyor.. Eşim yanımda dursa zaten ben hiç aklıma bile getirmem eskileri

Dogru birsey yaptigini dusunsen buraya yazmazdin, kimseye sormadan giderdin degil mi?

Kötü söz sahibine aittir. Senin seviyene düşemem hadi sen yoluna git..

Bide karnında bebeğini taşıyorsun aklından gecen bumu yani...herkes kocasından karısından şikayetçi sorunları var illaki aldatmakmı lazım..koca koca değil diye neden kendimi kötü kadın durumuna düşüreyim ki herkesin insanlığı kendine....boşanmamış daha kucak kucak gezsin mi yani

Inanın bunlar aklımın ucundan geçmedi. Çok kötü hissediyorum kendimi. Iyi gelir mi diye düşündüm ama yorumlara bakınca mantıklı gelmemeye başladı
Nerenin ekmeğini suyunu yiyip içiyorsun da aklına bunlar gelmedi acaba.. İnsan bu kadar saf olabilir mi?

Dalga mı geçiyorsun?
Burdan sana git diyen çıkmaz.
Boşan sonra canın ne istiyorsa onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…