Farklı servise geçin, asistanlıgi başkası yapsın, farklı iş alın, amir değişikliği ile ilerleyinCabalıyorum bunun için
Hay ağzınıza sağlık! O kadar doğru ki yazdıklarınız.Farkında mısınız, hep de kocasi mis gibi olan kadınlar yaşıyor bunu..
Benim gibi kocasi eksiklerle dolu kadınların ise gözü başkasını görmüyor.
Ulan evliyken başkasına aşık olma hakkımız olsa ilk benim olurdu!
Lütfen herkes hakkını bilsin!
Teşekkürler.
İyi kötü değilEşinizle cinsel hayatınız nasıl?
Üzülürüm hemde çokYazdım yazdım sildim ne denir ki şimdi bu duruma. Eşinizi aldatıyorsunuz duygusal olarak. Bide işin içine cinsel çekim girmiş ki eyvah eyvah. Ateşle barut sürekli yan yana.
Esiniz baska bir kadina bu şekilde hissetse üzülmez misiniz
Saçma sapan bir his sadeceeşinizle sorununuz yoksa niye başka bir adamla sevişmek istiyorsunuz?
önceki mesajınızda adamdan emin olsam boşanırım demiştiniz. konfor alanınızı diğer adamı garantilemeden bırakmak istemiyor olmanız sorununuz olmadığı anlamına mı geliyor sizce?
Bende böyle düşünüyorum içimde yaşayıp bitiricemBunun tek çözümü empati. Eş kişisi yapsa nasıl düşünürdünüz.
Diyelim ki duygularınızı akışına bıraktınız karşılık aldınız, ya eşiniz öğrenecek (öğrenme ihtimaline karşı tüm senaryoları kendiniz yazabilirsiniz) ya da siz boşanacaksınız (boşanınca da her şey güllük gülistanlık olmayacak sil baştan yaşarcasına) Çocuğunuza hiç deyinmeyim.
Hiç olumlu bir şey olmayacağı için bu kötü çıkarımları sürekli düşünüp bundan vaz geçin..
Neden böyle bişey yapayim ben samimiyetle yazdım buraya yalan yazmam bana ne katarKekleme bizi ya. Sen bence kendinin farkında değilsin. Bir insan bir yerde nasılsa çoğu yerde de aynıdır. Evliliğinin, çocuğunun sorumluluğunu, gereğini taşıyamayan insan iş yerinde amirinin saygı duyduğu, müthiş becerikli biri olamaz. Baya baya sallıyorsun güzelim. Yok dışarıdan imrenilen evliliğim var, yok amirim bana her şeyi soruyor falan. Önemsenmek istiyorsun belli ama tehlikeli sularda yüzüyorsun.
Evet ama iradeliyim böyle bişey yapmam karşıdakide yapacak biri değilEşiniz ne iş yapıyor?
Adamın iş hayatındaki konumu sizi cezbediyor sanırım. Eşinizi iş yerinde ziyaret falan edin belki o da gözünüze çok güçlü görünür. Kariyer seviyorsunuz belli
Ayrıca cinsel çekim diyip durmuşsunuz.
Cinsel çekim o kadar da hafife alınacak bir his değil.Yanlış şeyler yapabilirsiniz, çok mümkün.
PofffffffffffDertlesmeyin hanımefendi niye dertleşiyorsunuz?
Siz gerçekten uzak durmak isteseniz iş dışında farklı diyaloglara girmezsiniz zaten.
Siz nasıl onun bana karşı hisleri var diyorsanız o da sizin için aynı şeyleri düşünüyordur emin olun. Kendinizi kandırıyorsunuz içimde yaşıyorum diye birde.
İnsanı yönden falan bakayım diyorum ama yok hep aynı profil sizin gibiler.
İkisinide beyenir dışarıdan bir bakan genel olarak hatta eşim daha yakışıklı benceŞimdi yakışıklı var, yakışıklı var. Eşiniz ve amiriniz kaç yaşındalar ? Fiziksel özellikleri nasıl; yüzlerine bakan yakışıklı mı, sempatik veya karizmatik mi der ?
Bende boşanmış ailenin çocuğuyum o yüzden bunu boşyere çocuğuma yaşatmamBen evliliklerde sadece çocuğu düşünürüm kadin da erkekte bosanip kendi hayatina bakiyor ama ya o cocuklar bakin sizi tanimam etmem ona ragmen sizin cocugunuzu dusunuyorum lutfen sizde cocugunuzu düşünün hangi çekim o çocuğun mutlulugundan daha önemli olabilir ki cekimi hissettiğiniz anda cocugunuzu ve onun mutlulugunu dusunun bence iyi gelecektir
İkisinide beyenir dışarıdan bir bakan genel olarak hatta eşim daha yakışıklı bence
Bişey yaptığım yokYine bir "Kınama başına gelir" lafları başladı. Hayırdır amacınız ne sizin? Konuyu neden açtınız? Sizi alkışlayacak tek bir kişi bulamazsınız burdan.
Duygu hanım, yolunuz yol değil! anladık şalvarınıza ateş düşmüş en azından o garip kocanı, bu ateş uğruna harcama dürüst ve namuslu ol kocanı boşa sonra ne yaparsan yap!
Uyumuşum arkadaşlarKadın firarda:)sanki bir kitaptan alıntı uykum kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?