Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Çok poncik yorumlar da var yalnız Katip,hepimiz yaşayabilir mişiz böyle şeyleri.Ama linç kültüründen geldiğimiz için nereden anlayalım.
Ben de anlamam valla ne yalan diyeyim, ben hep gocamlan dertleşiyom.

Çok şey demek istiyorum ama anlaşılmadıgım için olabilir

Çok şey demek istiyorum ama anlaşılmadıgım için olabilir
Ne anlaşılacaksiniz?
Evlisiniz,adamdan hoşlanıyor, cinsel çekim duyuyorsunuz, uzak durmak yerine oturup dertleşiyorsunuz.
Benim için gitmek istiyor falan diye de kendinizi gazliyorsunuz.
Sonra da iç hesaplaşma falan.
Yarın bir hevesle ise gidersiniz yine. Olacak olan bu.

Kocasi agzina tukurse de bosanmayanlar seviyorum vazgecemiyorum coluk cocugm nolcak diyenleri dusunuyorum. Bi de buraya bakiyorum. Valla kopek ceken adam yariyo bazilarina.

Son düzenleme:
Dertleşmek dediğim işle ilgili dertleşme artık dahada katı olacağım bitti ztn olan bişey yoktu saçma bir his şeytana uymamamalıyım

Dertleşmek dediğim işle ilgili dertleşme artık dahada katı olacağım bitti ztn olan bişey yoktu saçma bir his şeytana uymamamalıyım
Şeytanın günahını almayın ya.
Neyse inşallah dediğiniz gibi olur.
Hayır makam sahibi, eli ayağı düzgün bir adam, evli küçücük çocuklu bir kadınla kolay kolay bir şey yaşamaz. Yaşasa da sizin hayal edeceğiniz türden olmaz. Tutup sizinle evlenmez sonrasında. Çok çok düşük ihtimal bunlar. Bir şey yaşayacak olsanız siz rezil olduğunuzla kalırsınız. Bunları düşünmek bile yeter soğumak için.

Çok yazık gerçekten, eşinize çok üzüldüm. Umarım yanlış bir şey yapmazsınız, öyle bir niyetiniz varsa boşanın direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…