Karakterleri çok benziyor buna cevap veremiyorumEşinizde olmayan ne buldunuz onda
Buna ben bile güldüm kızlar :)))Bebeğim kadın gitti elin adamını hayal ederek uykuya daldı sen niye sinir oluyosun
Dışarıdan gözle beğenilebilecek tipler kısacaBahsettiği yakışıklılar kimdir, neye benzerler yanıt alamadık. Ve bir yolculuğa çıktık.
Askeri personel mısınız.Çıkamam cünkü devlet memuruyum
Mis gibi ev yapımı yakışıklınız varmış, boş verin muhteviyatına ne katıldığı belli olmayan şeyleri. Gıda boyası, yapay aroma, koruyucu... aman...İkisinide beyenir dışarıdan bir bakan genel olarak hatta eşim daha yakışıklı bence
Eşimle son zamanlarda kavgalarımız oldu önemli şeyler değil ama en ufak bi olumsuzlukta aklım kayıyor genel olarak çözemeyeceğimiz sorunumuz yokSiz belli etmesenizde erkekler bu durumu hissedebilir zaten erkek milleti yanlış anlamayada meyilli evli kadınşar daha cazip geliyor bide onlara cinsel açıdan aman dikat edin fark ederse sizi kullanmak isteyebilir sizde sizi seviyor sanıp yuvanıza zarar verirsiniz. İnsanın elinde olmayabilir bu duygular kimse sınanmadığı günağın masumu değildir. Kimse ahkam kesmesin. Sizin şuan yapmanız gereken sade uzak durmak işten çıkın mümkünse görmeyince unutursunuz. Aslında severek evlendiyseniz olmaması lazım böyle bişey eşinizden soğudumuz mu kırdı mı sizi belki duygusal boşluktasınız
Öyle yapıyorumDüşüncelerinde kaldığı sürece sorun yok. Bu tarz çekimler genç kızların işi, bizim yaşımızdaki bir kadın ve özellikle anne için çok önemli şeyler değil. Daha çnce yaşamadıysanız size özel geliyor olabilir ama yaşayanlar bilir ki, sadece çekim işte… önemli olan emek verdiğin, birlikte hayatını kurduğun kişi ile yaşadığın daha az çekimli olsa bile daha çoj gerçek olan o duygular. Etkilensen de umursama, normal de ve hayatına devam et
Kesinlikle kendime bunu yatıştırmam yaptığımda bişey yok zatenEşinden önce kendine saygı duymayı öğrenmelisin.Kendine bunu yakıştırıyorsan sen bilirsin
Saçma bir his bu uğurda çocuğuma eşime bunu yapmam sadece iç hesaplaşma yapıyorumSeverek evlendik diyorsunuz..severek evlenenler de genelde bu şekilde olmaz,mantık evliliği deseydiniz anlardım da severek evlenen birisi nasıl oluyor da başka bir adamı arzulayabiliyor anlayamadım bunu..ayrıca hoşlanabirsiniz ama bunun imkansız olduğunu sırf arzuladığınız ve hoşlandığınız için hem eşinizi hem de çocuğunuzu üzmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?eski sevgilimi özledim unutamıyorum deseniz anlayacağım sonuçta sevmişsiniz birleyken paylaşmışsınız ..beynim durdu..sakın evliliğinizi bir hiç uğruna yıkmayın
İnş aminnnhiç bir tepki vermeden kendinize zaman verin geçecek. Bir çok insan yaşıyor bunu
İstiyorum başka bir düşüncem yok açıkçası bu duygu geçici anlık bişey benim içinBilemedim ,daha once boyle bir sey yaşamadım ama yaş aldıkça her şeyin insan için olduğunu kabullenmeye basladim ben .Her sey insan için ve mümkün. Zamanla rutin bazi insanları rahatsız ediyor ve tabiri caizse rahat batıyor.Aslinda muhtemelen evliliğininizin basindaki o heyecan duygusunu vs özlediniz.Esinize ihtiyaçlariniz konusunda açıkça konuşun.Kendinize şunu sorun ,eşinizle ayrilsaniz ,esiniz ve cocugunuz bunlari öğrense halen aynı duyguları hisseder misiniz?Ates ve barut misali bazı sınırlar ihlal edilince ister istemez bulunan ilk boşluktan nefsimiz sızıyor. Burda sizin karar vermeniz lazım öncelikle.Sonra eger evliliginizi seciyorsanız ,planlı bir şekilde amirinizin göreceği sekilde evliliginizi ve eşinizi yuceltin .Aranızdaki muhabbette sizin evli oluşunuzun altı çizilsin. Esiniz yapar mi bilmem is yerinize ciicek falan gönderir mi bir sekilde isteyin ya da o göndermiş gibi siz gönderin, mutlu bir evliligim var diye devamli kendinize bu telkini yapın. Ama bunlar bir yere kadar .Once evliliginize devam etmek istiyor musunuz buna karar verin.
En çok bu yorumu beyendim süpersiniz :))Mis gibi ev yapımı yakışıklınız varmış, boş verin muhteviyatına ne katıldığı belli olmayan şeyleri. Gıda boyası, yapay aroma, koruyucu... aman...
Saçma bir his bu uğurda çocuğuma eşime bunu yapmam sadece iç hesaplaşma yapıyorum
Verilecek cevabınız olmayınca poflarsiniz tabi.Pofffffffffff
2Çocuğunuz kaç yaşında ?
"Duygularından emin olsam bosanırım zaten."beyanı size ait.Bu şekilde bir cümle kurmuşsunuz.Saçma bir his bu uğurda çocuğuma eşime bunu yapmam sadece iç hesaplaşma yapıyorum
"Duygularından emin olsam bosanırım zaten."beyanı size ait.Bu şekilde bir cümle kurmuşsunuz.
Yaptığında bi şey yoksa eşine gönder konunuÖyle yapıyorum
Kesinlikle kendime bunu yatıştırmam yaptığımda bişey yok zaten
En çokta,nasıl devlet memuru olduğunuzu merak etmeye başladım şu anda.Türkçe'de "beyenmek"diye bir kelime yokEn çok bu yorumu beyendim süpersiniz :))
Meali: Daldaki kuşu almadan eldeki kuşu bırakmam."Duygularından emin olsam bosanırım zaten."beyanı size ait.Bu şekilde bir cümle kurmuşsunuz.
Çok poncik yorumlar da var yalnız Katip,hepimiz yaşayabilir mişiz böyle şeyleri.Ama linç kültüründen geldiğimiz için nereden anlayalımMeali: Daldaki kuşu almadan eldeki kuşu bırakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?