- 10 Aralık 2022
- 2.847
- 1.467
- 63
Kınamak lazımOlabilir kınamamak lazım bende böyle bir şey yaşayacağımı tahmin etmezdim insanın başına herşey geliyor
Kendinize saygınız yokİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Yani duygularinizdan eminsiniz ama karşı taraftan herhangi bir adım görmediğiniz için eşinizi birakmiyorsunuz.Yerinizi sağlamlaştırmak derken onu anlayamadım
Her şeyiniz de mükemmel. Herkesin isteyeceği bir eş herkesin isteyeceği bir iş. Her şey tamam "ay acaba şu amirle sevişmek nasıl bir şey" diye düşünüyorsunuz. Yatakta nasılsın acaba aslanım da diyor musunuz içinizden yüzüne bakarken?Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş
Güzel gisen evliliğiniz var ve siz şeytanla haşır neşirsinizİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Mesafeyi korumuş haliniz bu mu? Umarım eşiniz sizin durumunuzun farkına varır da nasıl bir kadınla evli olduğunu anlar. Siz mesafe falan koymuyorsunuz. Sadece linç yememek için öyle diyorsunuz. Elinizde olsa adamın duygularını öğrenip boşanacaksınız. Ama adamda bir his yoksa eşimden de olmayayım diye düşünüyorsunuz. Çok iğrenç bir zihniyet bu.Geçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadım
Aynen aynen aşkını kalbine gömecekGeçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadım
Mesafe koyamam, işten ayrılamam.. yok mu hic yolu? Tayin isteyemiyor musunuz? Birim degistiremiyor musunuz? Siz sadece hissettiğiniz cinsel cekimi anlatmaya gelmissiniz. Pek cözüm ariyor gibi degilsiniz.İmkansız cünkü onun asistanıyım
Kesinlikle iştan ayrılmalısin,senin aklına başka bir çözüm geliyor mu?İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?