Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Siz burada linç kültürünü benimsemiş kişilere bakmayın onlar namus timsali asla hata yapmayan ufacık bir yalan dahi söylememiş muhteşem eşler her biri adeta kanatsız bir melek

Gelelim sizin konunuza insanlar bazen başkalarına karşı anlık cinsel bir çekim hissedebilir bu bizi tüü kaka lanet biri yapmaz zira tamamen elimizde olan bir şey değil fakat bu hissediliyorsa eşinizle tekdüze hale gelmiş bir şeyleri değiştirmenizin zamanı gelmiş demektir, onunla açıkça konuşup cinsel hayatınızı renklendirin. Mesela birlikte asla yapmam dediğiniz bir şey yapın, ne bileyim gidin alakasız bir yerde sevişin bu muhtemelen ölmeye yüz tutmuş heyecanınızı yükseltecektir, karşındaki kişinin güçlü olmasının tetiklediği bazı şeyler de vardır, güce bu kadar müptela kişilerin de belli fantezileri olur bunlardan eşinize bahsedin, kendinize boş zamanlarınızı dolduracak sosyal bir aktivite edinin, bölüm değiştirmeyi deneyin olmuyorsa elinizden geldiğince amirinizi düşünmeyin/ondan uzak durun. Siz duygusal bir şey yok yazdığınız için direkt bunları yazdım. Fakat amirinize hissettiğiniz şey duygusal ise ve artık eşinize karşı aynı şeyleri hissetmiyorsanız lütfen eşinizle boşanmayı düşünün.

Son düzenleme:
Olabilir kınamamak lazım bende böyle bir şey yaşayacağımı tahmin etmezdim insanın başına herşey geliyor
Kınamak lazım
Nerede duysak görsek dibine kadar kınamak lazım
Böyle bir şeyi kınamayan insanın da ahlak anlayışı sizin gibidir çünkü

Kendinize saygınız yok
Eşinize saygınız yok
Evladınıza saygınız yok
Aile birliğine saygınız yok
Evladınız bile sizi engelleyememiş bizim yönlendirmemizle mi ahlaklı olacaksınız

evli oldugunuzu ve cocugunuzu aklina getirin mesela. yarij vijdan azabi cekersiniz en onemlisi ahiret gunu. bu dunyanin obur tarafi da var.

Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş
Her şeyiniz de mükemmel. Herkesin isteyeceği bir eş herkesin isteyeceği bir iş. Her şey tamam "ay acaba şu amirle sevişmek nasıl bir şey" diye düşünüyorsunuz. Yatakta nasılsın acaba aslanım da diyor musunuz içinizden yüzüne bakarken?

Bu tarz düşünceler parazit gibi bir kere girince, ozellikle de iradesiz bir bunyeniz varsa kolay kolay aklınızdan cikaramazsiniz.
Net anlamda mesafe şart , iş bulmak kolay olsa çıkın oradan bile derdim.

Durumun cirkinligini, muhtemelen heyecan ve yasak olanın cekiciliginden görmüyorsunuz bile.

Muhtemelen eşinizde bulunmayan bir özelliği tamamlıyor kendisi yakışıklılık ya da hoş sohbet olabilir bu .. Bu durum herkesin başına gelebilir bunun tek çözümü kendinizi suçlamayı bırakıp realist olmak . Yani şöyle diyelim ki bu adama aşık oldum o da karşılık verdi vicdanıma yenildim ve aşk birliktelik gerektirir değil mi? Beraber güzel vakitler geçirmeye başladık ama tabi peşi sıra evdeki ese yalanlar başladı çocuk ihmal edilmeye ..hersey güzel giderken vuslatta gerceklesti ve bingo muhtemelen artık eski heyecan tat kaçmaya başladı siz annelik vicdanınızı susturamazken o da evli bir kadınla olmanın huzursuzluğuyla o büyülü atmosfer bozulmaya başladı.. inanın bu tarz ahlak dışı ilişkilerde çoğu zaman hersey elde edene kadar.. ne siz ne karşınızdaki asla ağiz tadı bulamayacaksınız ve siz bir ömür aslında hersey ne kadar güzelmiş ben ne yaptim derken ve kacmis bir agiz tadıyla bulacaksınız kendinizi vicdanınız hiç susmayacak.. değer mi ? Kapatın gözlerinizi ve hayal edin ..

Şu an adam size hoş görüne bilir ama değer mi heves için eşinize ihanet edip yuvanızı yıkmaya.belki adamın kötü huyları var.eşiniz de iyi biriymiş.kaç konu okudum burda adamlar iyi biri olsa kadın adamı istemiyor.adam şiddete meyilli olsa onsuz yapamam diyorlar.bu durumda eşinize ve çocuğunuza üzüldüm.

Ne kadar mükemmel diye de anlatsaniz eşinizle aranizda eksik birşeyler var bence.
Buna odaklanın.
Çünkü bunu çözmeden bugün amir, yarın başka biri çıkar karşınıza.

Sanırım sorunsuz ve iyi bir evliliğe,eşe sahipsiniz.Dolayısiyle tekdüze geliyordur size,heyecan arıyor olma ihtimali var gibibana sorarsanız geçici heves sadece

Güzel gisen evliliğiniz var ve siz şeytanla haşır neşirsiniz

Geçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadım
Mesafeyi korumuş haliniz bu mu? Umarım eşiniz sizin durumunuzun farkına varır da nasıl bir kadınla evli olduğunu anlar. Siz mesafe falan koymuyorsunuz. Sadece linç yememek için öyle diyorsunuz. Elinizde olsa adamın duygularını öğrenip boşanacaksınız. Ama adamda bir his yoksa eşimden de olmayayım diye düşünüyorsunuz. Çok iğrenç bir zihniyet bu.

Son düzenleme:
bunun için gün içinde eşinizle konuşup mesajlaşın. Eksiklik o bence ilgiyi seviyorsunuz sanırım

Kesinlikle iştan ayrılmalısin,senin aklına başka bir çözüm geliyor mu?

Evliyken baskasindan hoslsnmak o kadar imkansiz geldi ki yorum bile yapamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…