• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Vala aynisini belki kocaniz baska birine hissediyordur.kisi yasadigini yasatmadan ölmezmiş lakin siz bunuda takacak birine benzemiyorsunuz esinizde isyerinde Bi kadına arzu duysa banane diyecek birisiniz gibime geldi.sonunuzu görüyorum

Bilemedim ,daha once boyle bir sey yaşamadım ama yaş aldıkça her şeyin insan için olduğunu kabullenmeye basladim ben .Her sey insan için ve mümkün. Zamanla rutin bazi insanları rahatsız ediyor ve tabiri caizse rahat batıyor.Aslinda muhtemelen evliliğininizin basindaki o heyecan duygusunu vs özlediniz.Esinize ihtiyaçlariniz konusunda açıkça konuşun.Kendinize şunu sorun ,eşinizle ayrilsaniz ,esiniz ve cocugunuz bunlari öğrense halen aynı duyguları hisseder misiniz?Ates ve barut misali bazı sınırlar ihlal edilince ister istemez bulunan ilk boşluktan nefsimiz sızıyor. Burda sizin karar vermeniz lazım öncelikle.Sonra eger evliliginizi seciyorsanız ,planlı bir şekilde amirinizin göreceği sekilde evliliginizi ve eşinizi yuceltin .Aranızdaki muhabbette sizin evli oluşunuzun altı çizilsin. Esiniz yapar mi bilmem is yerinize ciicek falan gönderir mi bir sekilde isteyin ya da o göndermiş gibi siz gönderin, mutlu bir evliligim var diye devamli kendinize bu telkini yapın. Ama bunlar bir yere kadar .Once evliliginize devam etmek istiyor musunuz buna karar verin.

Farkında mısınız, hep de kocasi mis gibi olan kadınlar yaşıyor bunu..

Benim gibi kocasi eksiklerle dolu kadınların ise gözü başkasını görmüyor.
Ulan evliyken başkasına aşık olma hakkımız olsa ilk benim olurdu!
Lütfen herkes hakkını bilsin!
Teşekkürler.
Hay ağzınıza sağlık! O kadar doğru ki yazdıklarınız.

İnsanoğlunun tek eşli olamayacağının
Ve de evliliğin insan doğasına uygun olmadığının ispatı gibi olmuş konu

Yargılamıyorum
Etik değil ama elinizde de değil
Hoşlanmayın diyemem
Doğru olmadığını biliyorsunuz zaten
Sırf birinden hoşlanıyorum diye evliliğinizi bozacak değilsiniz de

Adamdan uzak durmaya çalışın madem
Ya da başka iş arayın.

Duygular kontrol edilebilir değil fakat davranışlar kontrol edilmeli. Bu kadar yoğun duygular yaşarken de eminim hareketlerinize yansıyordur. Eşiniz de yanınızda olsa mesela o kişi ile konuşurken, ne hissedersiniz bunu hayal edin, yapabiliyorsanız bu ortamı oluşturun. İçinde bulunduğunuz halin nahoşluğunu somutlaştırmış olursunuz.
Sorunun kesin çözümü ise çalışma ortamınızı değiştirmek başka yolu yok..

Yazdım yazdım sildim ne denir ki şimdi bu duruma. Eşinizi aldatıyorsunuz duygusal olarak. Bide işin içine cinsel çekim girmiş ki eyvah eyvah. Ateşle barut sürekli yan yana.
Esiniz baska bir kadina bu şekilde hissetse üzülmez misiniz
Üzülürüm hemde çok

eşinizle sorununuz yoksa niye başka bir adamla sevişmek istiyorsunuz?
önceki mesajınızda adamdan emin olsam boşanırım demiştiniz. konfor alanınızı diğer adamı garantilemeden bırakmak istemiyor olmanız sorununuz olmadığı anlamına mı geliyor sizce?
Saçma sapan bir his sadece

Bunun tek çözümü empati. Eş kişisi yapsa nasıl düşünürdünüz.

Diyelim ki duygularınızı akışına bıraktınız karşılık aldınız, ya eşiniz öğrenecek (öğrenme ihtimaline karşı tüm senaryoları kendiniz yazabilirsiniz) ya da siz boşanacaksınız (boşanınca da her şey güllük gülistanlık olmayacak sil baştan yaşarcasına) Çocuğunuza hiç deyinmeyim.

Hiç olumlu bir şey olmayacağı için bu kötü çıkarımları sürekli düşünüp bundan vaz geçin..
Bende böyle düşünüyorum içimde yaşayıp bitiricem

Kekleme bizi ya. Sen bence kendinin farkında değilsin. Bir insan bir yerde nasılsa çoğu yerde de aynıdır. Evliliğinin, çocuğunun sorumluluğunu, gereğini taşıyamayan insan iş yerinde amirinin saygı duyduğu, müthiş becerikli biri olamaz. Baya baya sallıyorsun güzelim. Yok dışarıdan imrenilen evliliğim var, yok amirim bana her şeyi soruyor falan. Önemsenmek istiyorsun belli ama tehlikeli sularda yüzüyorsun.
Neden böyle bişey yapayim ben samimiyetle yazdım buraya yalan yazmam bana ne katar

Eşiniz ne iş yapıyor?
Adamın iş hayatındaki konumu sizi cezbediyor sanırım. Eşinizi iş yerinde ziyaret falan edin belki o da gözünüze çok güçlü görünür. Kariyer seviyorsunuz belli😒

Ayrıca cinsel çekim diyip durmuşsunuz.
Cinsel çekim o kadar da hafife alınacak bir his değil.Yanlış şeyler yapabilirsiniz, çok mümkün.
Evet ama iradeliyim böyle bişey yapmam karşıdakide yapacak biri değil

Dertlesmeyin hanımefendi niye dertleşiyorsunuz?
Siz gerçekten uzak durmak isteseniz iş dışında farklı diyaloglara girmezsiniz zaten.
Siz nasıl onun bana karşı hisleri var diyorsanız o da sizin için aynı şeyleri düşünüyordur emin olun. Kendinizi kandırıyorsunuz içimde yaşıyorum diye birde.
İnsanı yönden falan bakayım diyorum ama yok hep aynı profil sizin gibiler.
Pofffffffffff

Ben evliliklerde sadece çocuğu düşünürüm kadin da erkekte bosanip kendi hayatina bakiyor ama ya o cocuklar bakin sizi tanimam etmem ona ragmen sizin cocugunuzu dusunuyorum lutfen sizde cocugunuzu düşünün hangi çekim o çocuğun mutlulugundan daha önemli olabilir ki cekimi hissettiğiniz anda cocugunuzu ve onun mutlulugunu dusunun bence iyi gelecektir
Bende boşanmış ailenin çocuğuyum o yüzden bunu boşyere çocuğuma yaşatmam

İkisinide beyenir dışarıdan bir bakan genel olarak hatta eşim daha yakışıklı bence

Memur olarak çalıştığınız kurumda, resmi yazışmaları siz yapmıyorsunuzdur umarım.

Lisans mezunu bir insana göre; yazımınızda çok ciddi hatalar var.

Çocuğunuz kaç yaşında ?

Yine bir "Kınama başına gelir" lafları başladı. Hayırdır amacınız ne sizin? Konuyu neden açtınız? Sizi alkışlayacak tek bir kişi bulamazsınız burdan.

Duygu hanım, yolunuz yol değil! anladık şalvarınıza ateş düşmüş en azından o garip kocanı, bu ateş uğruna harcama dürüst ve namuslu ol kocanı boşa sonra ne yaparsan yap!
Bişey yaptığım yok

Back
X