Evliyken baskasina asik olmak...

Cinsellik yaşamamakla aldatmamış olmuyorsunuz hanımefendi.
Duygusal olarak aldatmıssınız ve oğlum için evliyim diyorsunuz.
Şu çocukları her olaya katılmasa olmaz yani.
Oğlunu çok düşünen bir anne olan bir kadın zaten bu tür eylemlerde bulunmaz.
Vicdan meselesi
Evliliğiniz iyi gitmiyorsa boşanın o zaman kimse size neden flörtleşiyorsunuz demeyecek.

Kendinize olan sayginizi kaybetmek istemiyorsaniz bu evliligi sonlandirmalisiniz. Ayrica hadi oldu diyelim o adam da size bos degil ne olacak biliyor musunuz buraya 2 ay sonra gelip o adamdan dert yanacaksiniz. Esi cocuklari katmadan yaptim yorum. Zaten o konuda bir suru yorum yapilmis.

Oğlunuz var değil mi? Büyüdüğünde sizden utanmaması için bir an önce boşanın.. Yoksa çocuk sizden nefret edecektir.. Çünkü annesi babasını basbayaaa aldatmış olacak bu gidişle... Ya mutsuzsanız sürdürmeyin.. Nedir yani? Monotonlukmuş da bilmem neymiş.. Her gün atraksiyonlu evlilik nerdeeeeeeeeeeeeeeee.... Hadi hepimiz kocalarımızı aldatalım bari... Tövbeler olsun...! Boşan gardaşşşşşş bo-şan...!

Ask degil bu,sadece bekledigin ilgiyi gorunce mutlu oluyorsun,gururun oksaniyor begenildigin icin;hepimizin hayatinda zararsiz kucuk flortler olur zaman zaman onemli olan cok ustunde dusunme yapmamaliyim dedikce zihin o kisiye daha da odaklanir isin kotusu allah korusun takintili sapigin borine denk gelirsen takilir pesine

Gercekten bu durum sıpsevdilikle alakalı mı bilmiyorum ama bende tam anlamıyla bi erkege baglanamıyorum iliskilerimde hep böyle oldu sizde belki gecmiste erkek arkadaslarınızla aynı sorunu yasamıssınızdır simdide esinizle sizi yargılamıyorum asla neler olmuyo ki bu hayatta sizin ki masum kaldı bence. Bosanırsınız olur biter yada esinizle konusur evliliginizi kurtarmaya bakarsınız. Ama asıl konuya gelicek olursak bence kendinizi fazla kaptırmıssınız olmayacak dua'ya amin denmez. O kisi icin gozyası dokucek kadar ilerlemis bu durum bence bi psikolojik destek almalısınız ki ben bu durumun üst üste gelen psikolojik cöküntüden dolayı oldugunu dusunuyorum. Ask degildir o.

Kendinize ne de güzel uydurma kılıflar bulmussunuz kendiniz de inandıniz mi bari?Ne mutlu ki adamın o ilgisi yokmuş yoksa ne olacaki? Nasıl olur da analık gibi ulvi bir duygunun yanına ihanet gibi bir virüsü koyarsanız ki...sizin gibi insanları anlayamiyorum dilerim ömür boyu da Anlamam. ..Allah aklımı başımdan almasıñ. ..kocaniz in hiç bir yaptığı size bu hakkı vermez...yazık ...

Ask degil bu,sadece bekledigin ilgiyi gorunce mutlu oluyorsun,gururun oksaniyor begenildigin icin;hepimizin hayatinda zararsiz kucuk flortler olur zaman zaman onemli olan cok ustunde dusunme yapmamaliyim dedikce zihin o kisiye daha da odaklanir isin kotusu allah korusun takintili sapigin borine denk gelirsen takilir pesine
Herkeste oluyor mu küçük flörtler ?Allah Allah enteresan bende asla olmasi olmaz da evliyim zaten sonuçta ve Anneyim. .zararsız flört ne demek...herkes birbiriyle bakışıp oynasın mi ?

X