evet valla her an her şey olabilir bencede.. Ev hanımı değilim bende çalışıyorum ama inan hastane masraflarını bile biz karşılıyoruz neredeyse bazenValla bir ANNE evladından para tabiki talep edebilir fakat anneniz abartmış .
Üstelik evin geçimini sağlayan eşiniz anladığım kadarı ile ev hanımızsınız.
BU kadar yüklenmesi doğru değil
Yarın birgün eşinizde Allah korusun bir tartışma anında başa kalkabilir.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliyiz ama ailelerimize para konularında fazla destek oluyoruz gibi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?inan geçen sefer dedim sıkışığız bizde bak kardeşime telefon alıcaz daha bilmem ne diye ama al işte bu ay yine istedi..o zaman bunun önüne sen geçeceksin. anne birikim yapmaya çalışıyoruz ya da biz de sıkışığız de. en fazla iki kere ister sonra o da anlar istememesi gerektiğini.
Yani anne bu verilir,fakat size güvenerek dayatma yapmaları yanlışevet valla her an her şey olabilir bencede.. Ev hanımı değilim bende çalışıyorum ama inan hastane masraflarını bile biz karşılıyoruz neredeyse bazen
Maaşları yokmu :?Siz evlenmeden önce geçimlerini nasıl sağlıyorlardı.
uyarsam kırılır bir daha istemez belki ama bu sefer onu üzdüğüm için kahrolurum resmen çok duygusalım ya off en büyük sorunumtabikide daha da vermeyin artık yazık sizinde eviniz barkınız var bu arada anne nasıl bu kdar para istiyor ilginç yaaa..uyarın güzel bir dille.
- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
o zaman bir yere borçlanın bence. mesela ne bileyim araba olur, arsa olur... yani istemeyecek bir şeye girininan geçen sefer dedim sıkışığız bizde bak kardeşime telefon alıcaz daha bilmem ne diye ama al işte bu ay yine istedi..
aynen bencede. babana söyleme demek o demek yani bu adam da kadını aç bırakmıyor heralde ama ne bileyim işte..Anneniz hem babanızdan hem sizden geciniyor belli ki "babana söyleme dediğine göre".tabikide yardım edeceksiniz ama biraz abartmıssınız..para istediklerinde ödemeleriniz olduğunu söyleyin atlatın..kendinizi harcatmayın
- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
ahahhaha çok güldüm ya evet hep karıştırmışımdır.Filtre degil fitre
Calisiyor musunuz calismiyorsunuz anneniz damadin parasini nasil istiyor bu kadar rahat sanki onla kazaniyor gibi
çalışıyorum ben. ya hep çekinerek istiyorum diyor annemin telefonu bozuldu onu yaptıracak haftaya eşim 300 tl ye. annem ona bile laf yapar gibi telefonu yaptırmayacaksanız getirin gibi bişey dedi yani Allah Allahh dur bi hafta bekle dimi
valla bizde de para suyunu çekiyor yani çok şükür sıkıntımız yok yine ama bazen çok bunalıyoruzyokkk artık allah aşkına siz nasıl geçiniyorsunuz bu durumda valla bravo ona para buna para pesss
iyi taktikmiş aslında ama hiç onu diyebilecek bir insan değilim çok çekinirim ki benanladım. yani arada 50 100 verilebilir bence hani 4 ayda 5 ayda bir falan.. belli bir rutin içinde olmadan. eşinizin kendi işiyse mesela bir ay anne eşim bu ay hiç iş yapamadı benim maaşımda faturalar mutfağa falan gitti hiç harçlığım kalmadı bana biraz para verirmisin deyin.. eminim bu annennizin bir daha sizden para istemesinin önünü kesecektir..
ben her ay dediğiniz miktarı hatta fazlasını veriyorum düşünün
ben dedim işte anne verilir diye düşündüm hep, biz evlenmeden maaşımı eve verirdim ben ama bilmiyorum ya cidden eşim sıkıntı yapar ilerde diye işkilleniyorumYani anne bu verilir,fakat size güvenerek dayatma yapmaları yanlış
Maaşları yokmu :?Siz evlenmeden önce geçimlerini nasıl sağlıyorlardı.
- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
evet çok mantıklı bu fikri eşime sunucam belki bana araba alıro zaman bir yere borçlanın bence. mesela ne bileyim araba olur, arsa olur... yani istemeyecek bir şeye girin
ahahah dimi ver allah ver hobaaSiz aile değil bildiğin yardım kuruluşusunuz.
Soyadınız ne ise hemen o isimle dernekleşin ve işlerinizi bu yoldan yürütün :)
e tamam da sizden başka gelir kaynağı yokmu diyorum ?ben dedim işte anne verilir diye düşündüm hep, biz evlenmeden maaşımı eve verirdim ben ama bilmiyorum ya cidden eşim sıkıntı yapar ilerde diye işkilleniyorum
- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
evet çok mantıklı bu fikri eşime sunucam belki bana araba alır
- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
Sanki adım adım bu durum huzurunuzu kaçıracak gibi duruyor..
2 aileye de para verdiğiniz için denge olmuş ve sorun daha patlamamış..
Ama bir gün bi taraf patlar..
Şu an yok ama ileride çocuğunuz olursa yapamayacaksiniz bu yardımları.. o zaman kötü olmaktansa şimdiden durusunuzu belirleyin..
Çok acil zor bi durum olur yardım edersiniz ama sanki öyle bi durum yok gayet keyfi istekleri karsilamissiniz gibi..
2 aileye de para verdiğiniz için denge olmuş ve sorun daha patlamamış..
Ama bir gün bi taraf patlar..
Şu an yok ama ileride çocuğunuz olursa yapamayacaksiniz bu yardımları.. o zaman kötü olmaktansa şimdiden durusunuzu belirleyin..
Çok acil zor bi durum olur yardım edersiniz ama sanki öyle bi durum yok gayet keyfi istekleri karsilamissiniz gibi..
nasıl konuşmuş bana da taktik versenize size zahmet :)Aynı problem bizde de mevcut :) benim kendi ofisim olduğu için bankamatik olarak görülüyoruz malesef. Halbuki gelirin ne kadarsa haliyle giderin de o kadar oluyor ama bunu anlatamıyorsun. Benim babam böyle yaklaşırdı. Annemle konuştum, kırmadan aldı önlemini.
ya dünya böyle işte.. eşimin ailesi borç vermiş eşime bizimkiler ister amaanBen de çalışırken öyleydim evde erzak falan olunca dağıtırdım ay bu tek maaş ay b uçocuk okutuyo bilmem ne. Mangala gidilirdi eşinim annesi sipariş verirdi falan. Şimdi biz tek maaşa düştük kimse bi ihtiyacın var mi diye sormaz oldu