Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
asagilamak her zaman daha kolay cünkü.
Cogu aldatilan sonrada "aman cocugum var,oturayim cekeyim" diye bekliyen zihniyettedir eminim...
Kadina hakaretler havada ucusmus..
Kadin zira söylemis zaten pisman oldugunu, ama milletimiz her zaman bir düsene birde ben vurayim cabasinda.O yüzden ülkecenek bir türlü olamadik iste, ham meyve gibi sallanip duruyoruz dalimizda.

Genellemeye gel. ahlaksizliga karşı duran kadinlarin cogu da aldatilip aman cekeyim diyenlermis bak sen ya. O vakit bir genelleme de benden gelsin. Aldatma halindeki kadini savunan bircok kadin da tek esli olmayi basaramayan kadinlardir eminim. Suc bastirma eylemidir esasinda savunma hali.

Nasil hos oldu mu genelleme? Olmadi degil mi. O vakit o kesin yargilari az yumusatmak gerek.
ilgisizlik bosanma sebebidr aldatma degil. bosanmak ikinci secenek ama aldatmak hos görülebilir he mi :) te allam. Toplum olarak yozlasmanin sebebi dusene bir tekme de biz atalim anlayisi degildir. Dogruyu ve yanlisi ayirt edemeyecek kadar ahlaktan yoksun olmamizdir. üstelik bu ahlak hicbir inancın tekelinde değildir. vicdana baglidir. ahlak yoksunlugu vicdanı koreltiyorsa, kusura bakmayın benim icin o zat dusmemis bizzat kuyuya adim atmistir.

adamın eşi hamile, bu ara azmış, eee heyecen yaşamakta iyi gelir şimdi, zaten seni sadece yatakta kullanmak istediğini belli etmiş. Daha ne olsun.

KAçamak yapmak istersen at kendini kollarına yok aklı başında biri olucam dersen kendini toparla

Adamın niyeti zaten belli ne diye aklınızdan çıkaramıyorsunuz anlamadım?
Tamam eşiniz size duygusal anlamda sevgi göstermiyor olabilir ama bu sizin de insanlıktan çıkmanızı kendi cinsiniz olan bir bayanı üzmenizi gerektirmez.
Düşünsenize o size yılışan adam sizin eşiniz olsa evinde hamile bekleyen de siz kendiniz olsaydınız?
Empati diyorum yani empati...
Ben sizin yerinizde olsam onunla yazışmazdım bu bile bir aldatma ki sizin yazışma boyutunuz farklı.
Şimdi sizin bahaneniz "Boşluktayım ondan oldu diyeceksiniz" ama onunla alakası yok bu yürek meselesi,vicdan meselesi...

valla ben artık buradaki aldatma konularına girip,bacım ne yaptın da adamı uzaklaştırdın.ilgisiz mi davrandın diyeceğim:KK14:

Yuh ya yemin ederim yuh daha neler gorucez ne sacmaliyosun sen arkadasim bide esimi aldatmam diyosun aldatmissn zaten ya artik millet de ne namus ne vicdan hc bisey kalmamis evlisin cocugun var karsi taraf da evli esi hamile ne igrenc bisey bu ya Allahm bizi esimizi boyle insanlardan koruaun bizi bu durumlara dusurmesin insallah artik evli olmak da engel olmuyo hc biseye diyecek cok sey var var aslinda ama boss. !!

valla ben artık buradaki aldatma konularına girip,bacım ne yaptın da adamı uzaklaştırdın.ilgisiz mi davrandın diyeceğim:KK14:

Tabi canım mesela ben hamile ve depresifim. Esime de zerre ilgi gosteremiyorum. Ve ona "su an yaptıklarım elimde degil. Dilersen bosanalim bunu kaldiririm ama aldatmayi kabul etmem" diyorum. Ben kartlarimi acik oynuyorum. Buna ragmen esim beni aldatirsa ilgisizlikten bunalmis olup hakli olacak. Ben de oteki hatunu anlamaya çalışıcam. yazik pisman da olur o :))

Yahu o vakit eslerimiz issiz kalip bunalima girince de aldatalIm. ilgi eksikligi yuzunden ahlaksizligi mesrulastiran kadınlar da gördüm ya daha da gözüm acik gitmem.

Dusene bir tekme de biz atmayalım diyor hanimefendi ya. Yahu Basliga baksaniza. O da bana karşı ilgili. pisman bir kadının sozleri mi bu? O da bana karşı bos degil ehe ehe. Te allam.

Konu sahibi buraya ben bir hata yaptim. Adamla tum alakami kestim. Pismanim vicdanim rahat degil. esimle bosanayim mi yoksa durumu itiraf mi edeyim? Diye sorsa zerre kadar yargilamaz fikir verirdim. Lakin durum bundan ibaret degil. Karsidaki adamin emeli cinsellikten ibaret olmasa o pismanlik dahi olmazdi. Yemeyelim birbirimizi allasen ya.

buyur burdan yak !!!
konuştunuz,msjlaştınız,oturup kahva falan içtiniz,beğenilerinizi itiraf ettiniz falan ama eşinizi aldatmadınız ,aldatacak bi kadn değilsiniz öyle mi ???
ne söyleceğimi bilemedim:KK57:.....
umarım eşiniz de aynı şekilde(!) sizi aldatmaz

Genellemeye gel. ahlaksizliga karşı duran kadinlarin cogu da aldatilip aman cekeyim diyenlermis bak sen ya. O vakit bir genelleme de benden gelsin. Aldatma halindeki kadini savunan bircok kadin da tek esli olmayi basaramayan kadinlardir eminim. Suc bastirma eylemidir esasinda savunma hali.

Nasil hos oldu mu genelleme? Olmadi degil mi. O vakit o kesin yargilari az yumusatmak gerek.
ilgisizlik bosanma sebebidr aldatma degil. bosanmak ikinci secenek ama aldatmak hos görülebilir he mi :) te allam. Toplum olarak yozlasmanin sebebi dusene bir tekme de biz atalim anlayisi degildir. Dogruyu ve yanlisi ayirt edemeyecek kadar ahlaktan yoksun olmamizdir. üstelik bu ahlak hicbir inancın tekelinde değildir. vicdana baglidir. ahlak yoksunlugu vicdanı koreltiyorsa, kusura bakmayın benim icin o zat dusmemis bizzat kuyuya adim atmistir.
Benim yazdiklarim genelleme degildi malesef, tam okumamissiniz demekki.Olabilir insaniz düser sasar,hata yapariz..

Oov kadin haklari savunucusu Humanist ve anlayisli bir hatun. Bu muhteşem anlayışı kendi esiniz yahut sevgilinizz ile ask yahut cinsellik yaşayan kadına da gösterin tamam mi :) sefkatli elleriniz ile onun basini oksayin ve "yaptın bir hata bacim
Kadinsin ben senin hakkını savunurum" deyin.

He ama sakin bosanmayin. O son care çünkü. ahlaksizligi mesrulastirmak bosanmaktan daha kolay çünkü. Daha az güç gerektiriyor ustelik

Siz neyin pismanligindan bahsediyorsunuz ya? Herkesin evliligi mukemmel mi? Ya da bizlere ilgi gösteren organ muptelasi haysiyetten yoksun erkekler yok mu çevremizde? Cok mu mutluyuz evliligmizde?
Reddediyorum ben bu pozitif ayrimciligi. Kadin yahut erkek olsun aldatmayi secen her insana da tavrim aynidir. Evet bosansin gitsin yasasin istedigi iliskiyi. Pismanmis oyle mi? Madem pisman itiraf etsin esine yasadiklarini. Yapabilecek mi bunu? Tabi ki yapmayacak. o zaman pismanlik yeterince inandirici degil.

Aldatilinca hayatiniza giren ikinci kadina ayni merhameti ve anlayisi gösterin sonra gelin bir daha konusalim. Tayyaraden humanizm pazarlamayin. Hele ki kadin hakki vs diye hic başlamayıin. Ahlaksizligin cinsiyeti yoktur.
sapla samani karistirdiginizin farkindasinizdir insallah ?
Sizin ne düsündügün önemli degilki, konu sahibesi onu sormamis.Yardim istemis...
Söyle düsünmek gerekir, birinden eliniz darda oldugu icin para istiyorsunuz, bu kisi size para vermek yerine parani neden tutamadi diye Ahkam kesiyor :-)
Bilmem ki anladiniz mi ?
Ve evet ben Kadin Haklari savunucusuyum, ve evet eger birgün kocam beni aldatirsa, karsindaki kadindan önce esime sorarim bunun hesabini. Kadin ne niyetle yaklastiysa yaklassin, onun duygularinda bir igrenclik yok,ama karsindaki adam da var.Biraz zorlayin kendinizi de hemcinslerinizi anlamaya calisin.
Haaa evet dogru kadin kocasina itiraf etsin de, bir güne 3.sayfa haberi olarak ceset resimleri yayinlansin.
O kadar sabit fikirlisiniz ki insanlarin ikinci bir sansi hakettigini düsünemiyorsunuz, evet kadin bu duyularindan dolayi taslanmali ama anlayis göstermemeli.Anlayis gösterince demekki Ihaneti onaylamis oluyor.
E demekki bu durumda sizde aldatilmis olmalisiniz :KK70::KK70::KK70:

ne yani kocası ilgisiz diye romantik değil diye bir çocuğu olan kadın evli üstelik eşi hamile bir kadınla konuştuğu zaman suçlu eşimi oluyo kendi elalemin kocasına yakın görücene anasına babasına sığınsaymış onlara yakın olsaymış benim kocamda çok ilgili değil romantik değil ben neden bakmıyorum başka adamlara eğer ilgisiz kocaya sahip olan herkes başkasıyla konuştuğu zaman suçlu kocası oluyorsa o zaman bu dünya nereye gidiyo böyle bir düşünmek lazım ne ar kalmış ne haya Allah çocuklarımızı böyle insanlardan uzak tutsun
herkesin bekledigi ilgi ve sevgi farklidir.
Kimi kadin kocasi iki gülümsese romantik oldu sanir :-)
Kimi kadin hergün dayak yer,bir ay yemese kocam düzeldi der :-)
Kimi kadin da ömür boyu ceker de ceker ihanet etmez,ama kusura bakmayin bazi insanlar ( kadin ve ya erkek ) hak ettiklerini buluyorlar...

kadnn dedgnin farkindamsnz. ben kadn aldatms hakli demiyorum. demekki bu kadin gbi boslukta kalacak gibi ilgisiz kalmamıssnz siz. bu durumu yasamayan bilemez. hergun kavga hergun dogus kim ceker bunu. huzursuz bi ev doktorsuz hastaneye benzer. hep biseyler eksik olur. empati kurun biraz .
empati ugramaz o semtlere, ümit etmeyin :KK20:

sapla samani karistirdiginizin farkindasinizdir insallah ?
Sizin ne düsündügün önemli degilki, konu sahibesi onu sormamis.Yardim istemis...
Söyle düsünmek gerekir, birinden eliniz darda oldugu icin para istiyorsunuz, bu kisi size para vermek yerine parani neden tutamadi diye Ahkam kesiyor :-)
Bilmem ki anladiniz mi ?
Ve evet ben Kadin Haklari savunucusuyum, ve evet eger birgün kocam beni aldatirsa, karsindaki kadindan önce esime sorarim bunun hesabini. Kadin ne niyetle yaklastiysa yaklassin, onun duygularinda bir igrenclik yok,ama karsindaki adam da var.Biraz zorlayin kendinizi de hemcinslerinizi anlamaya calisin.
Haaa evet dogru kadin kocasina itiraf etsin de, bir güne 3.sayfa haberi olarak ceset resimleri yayinlansin.
O kadar sabit fikirlisiniz ki insanlarin ikinci bir sansi hakettigini düsünemiyorsunuz, evet kadin bu duyularindan dolayi taslanmali ama anlayis göstermemeli.Anlayis gösterince demekki Ihaneti onaylamis oluyor.
E demekki bu durumda sizde aldatilmis olmalisiniz :KK70::KK70::KK70:

Ayni düşünmemiz mumkun degil. Zira ben pozitif ayrımcılığa da karsiyim. Kadinin değil insanin hakkini savunurum. Aldatmak basligi altinda kimin adi yer aliyorsa cinsiyetine bakmaksizin elestiririm. Sizin aksinize esim bir gün beni aldatirsa her iki cinsin de esit suçta oldugunu düşünürüm. Kadini aklamaya calismam. sizin yaptiginiz bu ayrimciligi karsi taraf da "kkadin kuyruk sallamasa..." ile başlayan igrenc cumlelerle erkek icin yapiyor. benim icin öncelik kadin degil insandir efem :)

Ve son olarak konu sahibinin cumleleri zerre kadar samimi gelmedigi icin yardım talebine karsiligim uygun gördüğüm cumlelerle oldu. Dusuncelerinizi sormamis yardim ve fikir istemis diyorsunuz. empati dahi icinde dusunce barindirir. Dusuncelerden arindirilmis bir fikir henuz kesfedilmedi :)

Merakinizi gidereyim hic aldatilmadim. verdiginiz ornege ithafen, biri benden 100 tl borc isterse sorgulamadan veririm. Biri benden 100.000 borc isterse "hayırdır neye lazim" diye sorgularım. Konu sahibinim yardim talebi de sorgulanacak turden :)

Burda kadın ya da erkeğin aldatmasını normal gören, normalleştiren kimse yok gördüğüm kadarıyle, ah çok haklısın aldatmakta diyen olduğunu da zannetmiyorum lakin biri aldattığını anlatıyorsa burda aşağılamaya, hakaret etmeye hakkınız/hakkımız yok.

Eleştiri mi? Sonuna kadar eleştirirsiniz fakaaatt hakaret edemez, aşağılayamazsınız.

Aldatmanın kötülüğünü anlatacak kelimeleriniz yok mu aşağılayıp hakaret etmek dışında...

Son düzenleme:
herseyin farkindasiniz zaten,adamin sizi kullanmak istemesinden duygusal boslukta oldugunuza kadar herseyi net gorebiliyorsunuz..
esinizi sevdiginiz halde anlasamiyorsaniz bi aile terapistinden yardim alin.
o pis herifi de Allah bildigi gibi yapsin,nefsinin kurbani olmus.
o adamla gorusmeyi kesmeniz en dogru sey olur.

Ayni düşünmemiz mumkun degil. Zira ben pozitif ayrımcılığa da karsiyim. Kadinin değil insanin hakkini savunurum. Aldatmak basligi altinda kimin adi yer aliyorsa cinsiyetine bakmaksizin elestiririm. Sizin aksinize esim bir gün beni aldatirsa her iki cinsin de esit suçta oldugunu düşünürüm. Kadini aklamaya calismam. sizin yaptiginiz bu ayrimciligi karsi taraf da "kkadin kuyruk sallamasa..." ile başlayan igrenc cumlelerle erkek icin yapiyor. benim icin öncelik kadin degil insandir efem :)

Ve son olarak konu sahibinin cumleleri zerre kadar samimi gelmedigi icin yardım talebine karsiligim uygun gördüğüm cumlelerle oldu. Dusuncelerinizi sormamis yardim ve fikir istemis diyorsunuz. empati dahi icinde dusunce barindirir. Dusuncelerden arindirilmis bir fikir henuz kesfedilmedi :)

Merakinizi gidereyim hic aldatilmadim. verdiginiz ornege ithafen, biri benden 100 tl borc isterse sorgulamadan veririm. Biri benden 100.000 borc isterse "hayırdır neye lazim" diye sorgularım. Konu sahibinim yardim talebi de sorgulanacak turden :)

Bu gibilere laf anlatamazsın. Ahlaksızlıga ahlaksızlık demek de suç ya resmen. Konu sahibini masum gören mi ararsın, magdur gören mi ararsın... Rezillik resmen.

Neymiş... yardım istiyormuş. Kaç yaşındaki kadın sanki ne yapacagını bilmiyormuş gibi. Burada bilmedigi bir öneri okuyacak sanki. Ne yapması gerektigini kendisi de biliyor ama o baya baya ahlaksızlık yolunu seçip aldatıyor eşini. Tabi ki laf söylenecek, aferin mi desin insanlar? Hem zaten hiç de öyle pişman gibi de durmuyor. Rezilligin dibi işte.

Konu zaten rezalet, yorumların da belli bi kısmı rezalet. Pışpışlayın bari konu sahibini, bagrınıza basın, aferin diyin. Bir tanesi de ''kocana anlatma'' falan demiş :KK57: Hangisi daha rezil, arasında seçim yapamadım şu anda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X