- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- Konu Sahibi hayattanem
komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl kadın-erkek eşitliği
Erkek yapınca dibine kadar eleştiriyoruz da kadın yapınca mı mağdur oluyor, vah yazık ilgisiz kalmış oluyor.
Sanki bir tek konu sahibi evliliğinde problem yaşıyor da..
O zaman erkekler de biz çok dırdır yapınca, problemli olunca gidip aldatsın. Onlara da mağdur diyelim...
o değil de bu gözler şu forumda 10 gün yıkanmayıp bir de bunu normalleştiren kadınlar gördü.. ama biri çıkıp (bu pisliğe rağmen) aldatıldım dese "boşansaydı, aldatamaz, aç davayı iç çamaşırına kadar al" yorumları havada uçardı.. oysa şimdi karşımızda ki "mağdur (!)" hemcinsimizi bu rezilliğe rağmen teselli ediyoruz..
kadınlar ne ister? tabi ki pozitif ayrımcılık..
o değil de bu gözler şu forumda 10 gün yıkanmayıp bir de bunu normalleştiren kadınlar gördü.. ama biri çıkıp (bu pisliğe rağmen) aldatıldım dese "boşansaydı, aldatamaz, aç davayı iç çamaşırına kadar al" yorumları havada uçardı.. oysa şimdi karşımızda ki "mağdur (!)" hemcinsimizi bu rezilliğe rağmen teselli ediyoruz..
o yorumları yanlıs bulmaz hatta bizzat yapardım,
aldatan erkek benim bir arkadasım olsaydı da "aldatma, rahatsız oluyorsan boşan" derdim.
konusahibinin yaptıgını da dogru bulmuyorum,
sadece bosanmak icin gec kalmıs bence ve hatalar birbirini izlemis.
fakat bu durum, karsımdaki kisiye sayıp sövme hakkını bana vermez diye dusunuyorum.
bence coktan biten bir iliski ve son verilmesi gereken bir akit var.
ne demek "kocaman beni zaman zaman dövüyordu, ben de sustum" ?
aldatmış mı oldum? sorusu kadar sacma bence.
aslında ben saydıranlara da hak veriyorum.. bir çoğu kocalarının ve başka kadınların yaşadığı "heyecanın" kurbanları.. kaldı ki o adamın jestleri kadınla birlikte olana kadar sürecek, bunu konu sahibi de çok iyi biliyor.. kendisi şiddetten kaçmak için bir başkasına sığınırken karşıdaki kadına duygusal şiddet yaşatıyor.. şu konuda en sinirimi bozan şey de konu sahibi bunu farkedecek kadar bilinçli..
arkadasınızın mutlu olmasına sevindim, dilerim hep boyle devam ederler.
yorumunuza karısmak degildi amacım, aksine konu sahibinin belki dikkate alacagı birkac yorumdan biri olacagını dusundugum icin alıntılamıstım sizinkini.
konusahibinin durumunun farklı oldugunu özellikle siddetten dolayı demistim.
"zaman zaman uyguluyor" dedigine gore bunun boyutu kemik kıracak kadar veya degil, eşi kadına saygısı olmayan ve sinirlendikce tartısmalarda fiziksel siddet uygulamaya hak gören biri.
konusahibi,
eşinizle barışır mısınız, aile terapistine mi gidersiniz, yoksa ayrılma kararı mı verirsiniz bilemem.
ancak gecmiste o sustugunuz dayaklara simdi de aldatmadan ötürü suçluluk hissederek ses cıkarmaya hakkınız olmadıgını sakın düsünmeyin, lütfen kabullenmeyin.
o yorumları yanlıs bulmaz hatta bizzat yapardım,
aldatan erkek benim bir arkadasım olsaydı da "aldatma, rahatsız oluyorsan boşan" derdim.
konusahibinin yaptıgını da dogru bulmuyorum,
sadece bosanmak icin gec kalmıs bence ve hatalar birbirini izlemis.
fakat bu durum, karsımdaki kisiye sayıp sövme hakkını bana vermez diye dusunuyorum.
bence coktan biten bir iliski ve son verilmesi gereken bir akit var.
ne demek "kocaman beni zaman zaman dövüyordu, ben de sustum" ?
aldatmış mı oldum? sorusu kadar sacma bence.
aslında ben saydıranlara da hak veriyorum.. bir çoğu kocalarının ve başka kadınların yaşadığı "heyecanın" kurbanları.. kaldı ki o adamın jestleri kadınla birlikte olana kadar sürecek, bunu konu sahibi de çok iyi biliyor.. kendisi şiddetten kaçmak için bir başkasına sığınırken karşıdaki kadına duygusal şiddet yaşatıyor.. şu konuda en sinirimi bozan şey de konu sahibi bunu farkedecek kadar bilinçli..