Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her konuda da muhakkak 'kinama basina gelir' denmese olmaz.
Tacizciyi,tecavuzcuyu,gaspciyi da kinamayalim o halde? Bi sacmalamayin ya!
Evet aldatan insani kinarim,hirsizi kinarim,gaspciyi,santajciyi kinarim.
Basima gelecek diye de endise etmem. Yapilan butun ahlaksizliklari kinama hakkina sahibim. Kendi iradenizle yaptiginiz her sucu kinarim. Ancak iradeniz disinda olan durumlari kinama hakkini gormem kendimde. O vakit endise edebilirim benim de basima gelebilir diye.
Neyse konu sahibi seni ve o adami kiniyorum. Size cok guzel laflar hazirladim.

Yorumlari saskinlikla okudum.

Aldatmanin kadini erkegi varmis demek. Cok ilginc gerçekten.

Erkek dese duygusal bosluktaydim yaptim diye burada yazilacaklar cok daha farkli olurdu.

Bu nasıl kadın-erkek eşitliği
Erkek yapınca dibine kadar eleştiriyoruz da kadın yapınca mı mağdur oluyor, vah yazık ilgisiz kalmış oluyor.

Sanki bir tek konu sahibi evliliğinde problem yaşıyor da..
O zaman erkekler de biz çok dırdır yapınca, problemli olunca gidip aldatsın. Onlara da mağdur diyelim... :KK14:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

o değil de bu gözler şu forumda 10 gün yıkanmayıp bir de bunu normalleştiren kadınlar gördü.. ama biri çıkıp (bu pisliğe rağmen) aldatıldım dese "boşansaydı, aldatamaz, aç davayı iç çamaşırına kadar al" yorumları havada uçardı.. oysa şimdi karşımızda ki "mağdur (!)" hemcinsimizi bu rezilliğe rağmen teselli ediyoruz..

kadınlar ne ister? tabi ki pozitif ayrımcılık..

o değil de bu gözler şu forumda 10 gün yıkanmayıp bir de bunu normalleştiren kadınlar gördü.. ama biri çıkıp (bu pisliğe rağmen) aldatıldım dese "boşansaydı, aldatamaz, aç davayı iç çamaşırına kadar al" yorumları havada uçardı.. oysa şimdi karşımızda ki "mağdur (!)" hemcinsimizi bu rezilliğe rağmen teselli ediyoruz..

Valla bu olayın kadını erkeği yok. Bir kadın konu açıp da eşi aldatıyor dediğinde ne yazarsam, hemcinsimde o yada bu şekilde farketmez aldattım dediğinde yorumum o olur. Hala daha görüşmeyi kestim ama akşam ilgisiz davrandı yine diyor. Yani bu şekilde yine aklının bulandığını, o insana eğilim gösterdiğini, ilgisiz oluşuyla onu aldatmanın hak olduğunu belirtmeye çalışıyor bence. Yoksa yine ilgisiz davrandı ne yapayım der mi bir insan madem aşkın sevgin bu kadar bitti ayrıl yani. O zaman kadınlarda zaman zaman ilgi gösteremeyebiliyor erkek aldatınca ama sende ilgi göstermemişsin diyor muyuz. Ayrıl boşan yani ilgisiz ben aldatıyorum ya da sadece görüştük bunu aldatma saymayanlarda var. İlginç.

o yorumları yanlıs bulmaz hatta bizzat yapardım,
aldatan erkek benim bir arkadasım olsaydı da "aldatma, rahatsız oluyorsan boşan" derdim.

konusahibinin yaptıgını da dogru bulmuyorum,
sadece bosanmak icin gec kalmıs bence ve hatalar birbirini izlemis.
fakat bu durum, karsımdaki kisiye sayıp sövme hakkını bana vermez diye dusunuyorum.

bence coktan biten bir iliski ve son verilmesi gereken bir akit var.
ne demek "kocaman beni zaman zaman dövüyordu, ben de sustum" ?
aldatmış mı oldum? sorusu kadar sacma bence.

aldatan erkek benim bir arkadasım olsaydı da "aldatma, rahatsız oluyorsan boşan" derdim.

fakat bu durum, karsımdaki kisiye sayıp sövme hakkını bana vermez diye dusunuyorum.

aslında ben saydıranlara da hak veriyorum.. bir çoğu kocalarının ve başka kadınların yaşadığı "heyecanın" kurbanları.. kaldı ki o adamın jestleri kadınla birlikte olana kadar sürecek, bunu konu sahibi de çok iyi biliyor.. kendisi şiddetten kaçmak için bir başkasına sığınırken karşıdaki kadına duygusal şiddet yaşatıyor.. şu konuda en sinirimi bozan şey de konu sahibi bunu farkedecek kadar bilinçli..

Bu işin kadını erkeği yok karakter ile alakalı. Erkek yaparsa vay adi süründür vs kadın yaparsa ah canım kocanda suç hani eşitlik ??

Çözüm tek taraflı bakılarak mı en net ortaya çıkar asla.

Konu sahibine gelince zaten aldatmış bu gün duygusal olur yarın fiziksel ve hep bi bahaneleri vardır bu karakterlerin kadının da erkeğin de...

aslında ben saydıranlara da hak veriyorum.. bir çoğu kocalarının ve başka kadınların yaşadığı "heyecanın" kurbanları.. kaldı ki o adamın jestleri kadınla birlikte olana kadar sürecek, bunu konu sahibi de çok iyi biliyor.. kendisi şiddetten kaçmak için bir başkasına sığınırken karşıdaki kadına duygusal şiddet yaşatıyor.. şu konuda en sinirimi bozan şey de konu sahibi bunu farkedecek kadar bilinçli..

"hepimiz ilgiye açız, kimden nerden buldugun onemli degil, sen doygunluguna bak" demiyorum ki.

konu sahibinin eşi, tartısmaların seviyesi nasıl olursa olsun kendisinden gücsüz birine siddet uyguladıgı icin hatalı,
diger er kisi ise eşi hamileyken cinsel isteklerini tatmin etmek icin hem ihanet ettigi icin hem de baska bir kadını kullanmaya kalkıstıgı icin hatalı,
ikisinin de genel olarak kadınlara ve evliliklerine saygısı yok, affedilir yanları da yok.

konusahibi ise boşanmak yerine yanlıs bir yol izledigi, ihanet ettigi ve ozellikle bunu evli biriyle yaptıgı icin hatalı.
hem kendisine hem evliligine hem de diger kadına saygısı yok,
eşiyle konussalar karsılıklı olarak affettim dese bile 3.bir göz olarak yanlıs yapıyorlar derim.

ancak digerleri suclarını kabul etmeyeceginden kısmen duzeltilebilir degil şu aşamada ama konusahibi sorduguna gore daha da ileriye gitmeden bir cıkıs yolu bulup yeni bir hayata adım atabilir.
pismanlık ve yıllarca rahatsız olacagı vicdanı da bu olayın bedeli olarak kalacak.

heyecana sinirlenip onca olumsuz yorum yapan insanların "evliligine, yuvana dön" diye bitirmesi, sanki cok iyi birsey yapıyorlarmıs gibi ben de dayak yedim ama evliligime sabrediyorum diyerek siddeti normallestirmeleri ise "aldat, aklında kalmasın" demek kadar yanlış geliyor bana.

duygularını samimiyetle yazmışsın kötü birşey yapmamak için de kendini engellemişsin. bu kadar nefret kin dolu mesajlar atmak doğru değil diye düşünüyorum sayın diğer üyeler... eşinle sorunlarını çözmeye çalış

arkadasınızın mutlu olmasına sevindim, dilerim hep boyle devam ederler.
yorumunuza karısmak degildi amacım, aksine konu sahibinin belki dikkate alacagı birkac yorumdan biri olacagını dusundugum icin alıntılamıstım sizinkini.
konusahibinin durumunun farklı oldugunu özellikle siddetten dolayı demistim.

"zaman zaman uyguluyor" dedigine gore bunun boyutu kemik kıracak kadar veya degil, eşi kadına saygısı olmayan ve sinirlendikce tartısmalarda fiziksel siddet uygulamaya hak gören biri.

konusahibi,
eşinizle barışır mısınız, aile terapistine mi gidersiniz, yoksa ayrılma kararı mı verirsiniz bilemem.
ancak gecmiste o sustugunuz dayaklara simdi de aldatmadan ötürü suçluluk hissederek ses cıkarmaya hakkınız olmadıgını sakın düsünmeyin, lütfen kabullenmeyin.

yorumumu alıntılamanızı hiç karışmak olarak değerlendirmemiştim zaten çünkü görüşlerini beğendiğim bir üyesiniz ve sizinle karşılıklı yazışmak da hoşuma gidiyor, akıl akıldan üstündür Hoppa
hatta şimdi sizin beni cevaplamalarınızı tekrar okuyunca şiddete o kadar karşı olduğum halde neden bu konuda "şiddet" üzerinde durmadığımı sorguladım açıkçası o_O galiba konu sahibinin "boşanma"yı düşünmediğini hissettiğim için...çünkü şiddet söz konusu olunca verebileceğim tek cevap boşanmak gerektiği.

yine de, inatla boşanmak istemeyen birine ne kadar "boşanın" desek boş :KK43: o yüzden alternatif yaratmaya çalıştım sanırım.

şu cümlenize de sonuna kadar katılıyorum:
ancak gecmiste o sustugunuz dayaklara simdi de aldatmadan ötürü suçluluk hissederek ses cıkarmaya hakkınız olmadıgını sakın düsünmeyin, lütfen kabullenmeyin.

bu arada, konu sahibi de 3 gündür konusuna uğramamış zaten :confused:

hımmm evli çocuğu ve hamile eşi olan bir adama,evli çocuklu bir kadının ilgisini açıklaması kötü bir şey olmuyor.demek ki kocalarımız da birilerine ilgisi olduğunu rahatlıkla açıklayabilir:KK51:

şahsi görüşüm aldatma ve şiddet kesinlikle hak verilebilecek konular değil, en ağır eleştirileri hakediyorlar, bu 2 şey bir insanın diğerine yapabileceği en adi şeylerden 2 si.

fakat ben de sayıp sövme hakkını kendinde görmeyi doğru bulmuyorum
ama ne kadın için, ne erkek için
buradaki her üye, her olayı kendi bakış açısıyla anlatıyor
hiç tanımadan etmeden, sadece hiç tanımadığımız birisinin anlattıklarından yola çıkarak sırf "erkek" diye sayıp sövmek de doğru gelmiyor bana
bu konu sahibine yazıldığı gibi bir kadına "sex kölesi ol, namuzsuz anne" gibi hakaretler de

öte yandan burası bir forum ve insanlar yardım istemek için en özellerini açıp yazıyorlar
şimdi düşünün samimi bir erkek arkadaşınız yanınıza geldi, karımı aldattım ama ayrılmak istemiyorum ne olur yardım edin bana dedi
önce eleştiririz, aklın mı yok, karını sevmiyorsan ayrılırsın, çok adice davranmışsın vb. deriz
sonra, arkadaşımız olduğu için işe yarayacağını düşünerek veya işe yaramayacağını bilerek "o zaman şöyle yapmayı dene............." gibi yardımcı olmaya çalışırız
veya benim başıma geldiği gibi bir kadın arkadaşınız yanınıza geldi "böyle böyle oldu" dedi, onu da önce eleştiririz ki ben de öyle yaptım, ama sonra arkadaşımız olduğu için bir şekilde yardım etmeye çalışırız
(tabi bu işleri huy edinmiş, basite indirgemiş insanları kastetmiyorum, o insanlarla arkadaş bile olmak istemem şahsen)

işte bence buradaki üyelere de biraz o mantıkla yaklaşmalı. yani sonuna kadar eleştirebiliriz, fakat yardım isteğini de görmezden gelmemeliyiz...düşünsenize, tamamen yalnız kalınca yaptığı hataları tekrarlamaya devam edebilir, fakat kendisine yardımcı olmak isteyen bir forum dolusu üyenin görüşleriyle kendine gelip doğru yolu bulabilir...o zaman hem konu sahiplerine, hem aldatan erkeklerin eşlerine, hem aldatılan insanların çocuklarına faydamız olmuş olur, bunu yapabilsek hoş olmaz mı?

Bu konuya gidip geliyorum.
Evet herkes gibi bende de bir tiksinme oluştu ama konudan değil yapılan yorumlardan.
Bazen cidden ürkütüyor bu ülke beni.
Ne pisliği kalmış ne de yaşamaya hakkı olup olmadığı.
Bu tür konuların fiks argümanı "anneliğinden utan " 7462823 kere kullanılmış.
Neyse ki sanal ortamdayız da çekip vuramıyoruz konu sahibini.
Hakaretini tamamlayan herkese madalya!

bence zaten kocanızı aldatmışsınız,

bırakın da kendinizi aldatmayın

acıdım size...

nasıl migdeniz vicdanınız bu konuşmaları alıyor pesss....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X