Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
egem seni çok seviyorum ama birbirimizi net olarak anlamadığımızı düşünüyorum şuan.bende o boşluğu yaşıyorum biçok kadın yaşıyor ama sabrediyor başka olaylara kanalize oluyor vs...ama bu hanım onu yapamamış demekki bunu söylemek istiyorum sadece.
yapmamalı işte,o zaman karısını aldatan erkeklerden ne farkı kalır:KK66:

yapmamalı işte,o zaman karısını aldatan erkeklerden ne farkı kalır:KK66:
bende yapmalı demiyorum yada desteklemiyorum.sadece eşi daha ilgili olsa belki bu boşluğa düşmez sonradan pişman olacağı bu iletişimi kurmazdı diyorum.araları okumadım ama tüm detayları vermiş yani yanlış yaptığının farkında bence destek istemiş yalnızca zor bi durum buda bi anne için onunda üzüldüğünü pişman olduğunu düşünüyorum ben kendi adıma .ama alkışlamıyorum iyi yapmışsında demiyorum

KOCANIZDAN MEMNUN DEĞİLSENİZ BOŞANIN ARKADAŞ!!!!!!!! ...
çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz...
yatmayınca aldatmadınız mı oluyor....
elin adamından "sizinle yatmak istiyoru m" cümlesini duymak mı kendinizi iyi hissettirdi...

Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...

Böyle bir şeyi kendinize neden yapıyorsunuz .:KK51:Hem de aileyi tanıyor diyorsunuz . Birde mesajlaşmışsınız . Ona güvenip nasıl mesajlaştınız:KK57: . Siz bir annesiniz .Hele karısı hamileyken elin evli çocuklu kadınının peşinden gidenine ne diyeceğimi şaşırdım .:KK43:Keşke hiç mesajlaşmamış olsaydınız o_O

Gel yamacima cinim. Zaten hamile ve bunalimdayim sana kusayim ofkemi.
Oncelikle kendinizi kandirmayiniz esinizi gayet de aldatmissiniz. Ustelik muhtemelen esinin cinsel isteklerini hamileliginden ötürü karsilayamayan bir anne adayinin esiyle aldatmissiniz. Sizi tasvir edecek doğru kelimeyi bulamadim. Daha dogrusu ne söylesem hafif kalacagi icin sifatsiz kalmaniz daha doğru olacaktir.

Şu anda esimle ciddi problemler yasamaktayim. Ve ona açıkça çocuk olduktan sonra dilersek bosanabilecegimizi belirttim. Simdilik askiya aldik medeni halimizi. Bununla birlikte aldatmayi asla dusunmedim. Aldatirsa kabullenmeyi de. zira bu durumun hicbir hakli gerekcesi yok. Bosanmak gibi bir secenek varken ustelik.

Çocuğum dogduktan sonra Nerede sizin gibi organizmalari gorsem "tukur evladim yüzüne" diyecegim. Belki tukurugun safligindan zihniniz ve vicdaniniz temizlenir.

Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
aldatmadın mı ? aldatmak sadece sevişmek midir ? allah aşkına boşanın sonra naparsanız yapın ya bi bitmediniz :KK14:

Sizi kınıyorum , hamile bir kadının ve minicik bir kalbin ahını alıp ne kadar mutlu olursunuz bilinmez.. Ama Allah bunu yanınıza bırakmaz! İğrendim iki taraftanda

Ya hersey ne kadarda normallesti artik,yada bazi kavramlarin ici bosaldi..evli bir kadin,esi yokken gece adamin tekiyle mesajlasiyor,nasilsin iyimisin muhabbetine sasirirken,is adamin kadini arzulamasina kadar geliyor...ama kadin cok vicdanliya ben kocami aldatamam diyor..sen o adami dusundugun her dakka kocani aldatiyorsun hanimefendi...onunla ne kadar tel.de mesajlasmiyorum,konusmuyorum desende onu aklindan gecirdigin her an kocani aldatiyorsun vicdanin hic rahat olmasin...

Bu ne yahu, herkes birden toplu Taslama ya gecmis...
Kadin kocasiyla mutsuz,mutsuz insan ne ister ? Ilgi sevgi alaka....
cok kkizamadim konu sahibesine, bana yazdiklari cok icten geldi.

Ve evet üzüldüm adina, bir insan esini ne kadar sevgisiz birakabilirki, bu kadin baska adamlara yönelsin, hele ki anneyse.

Esinle bir Aile Piskologuna görün, eger esin isterse tabii...
onunla acik acik ihtiyaclarindan bahset, hissettiklerinden bahset.
Erkekler cok romantik degildir ilgiye ihtiyacin oldugunu söyle...
Arada sende ona seni seviyorum de ki; oda sana karsilik verebilsin.

Bence sen sadece sevgiye ac kalmissin, olur ya erkekler vardir iste günün 16 saatini iste, geri kalanini uyuyarak gecirir. Kaliteli bir iki saat yasiyacaklarina,gecer laptop basinda vakit öldürür, kadin aldatir, tükaka olur.
Bu durumda öyle....Ilgisiz kalan cicek bile soluyor bayanlar,
bu kadar gaddar olmayin.
Bu adamdan uzak durun demicem,.cünkü kendisi zaten ne kadar serefsiz oldugunu size acikca söylemis, niyetinin ne oldugunu sizde biliyorsunuz ve bu mesajlara son vermissiniz.
Bu adamla kesinlikle muhattap olmayin, o sizdeki ilgiyi fark ettiki sizi yataga atabilecegini düsündü.
Hatanizdan dönmeniz coookkk iyi olmus, bir iki iliskiden sonra,esi de dogum yapinca,sizinle ilgisi kalmicak.Yani ilgi sandiginiz sadece adamin sehveti , sizi kullanip atmis olucak.Bu sefer piskolojik olarak cökecek,kendinizden igrenip kendi evladinizdan bile utanicaksiniz.
Allah yar ve yardimciniz olsun , düsmez kalkmaz bir ALLAH, bol bol dua edin.
Aynen bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum tercuman oldunuz yazacaklarima ben kadin dogru yapmis demiyorum ama kadin yanliz ve cok mutsuz cikis yolu bulma cabasinda bazi arkadaslar birden boyle bir konu acilinca şöyle yap böyle yap yerine cok asaliyorlar malesef

Bak bir insan eşiyle ne kadar kötü olursa olsun,evliliği ne kadar bozuk olursa olsun, asla ve asla aldatması için gerekçe olamaz.
Ayrıca eşimi aldatmam diyorsunuz ama madem yaptığınızda sorun yok, eşinize anlatın olan biteni?Anlatabilir miydiniz? Demek ki yanlış birşey yapıyorsunuz. İleriki yıllarda vicdan azabı ve derin pişmanlık sizi bırakmaz.
Onurlu olun, kesinlikle muhattaplığı o kişiyle kesin ve evliliğiniz üzerine düşünün&odaklanın. Nasıl iyileştirebilirim, profesyonel yardım almanız gerekiyorsa onu da yapın. Tabi ki yürümediğine -yürütmek istemediğinize karar verirseniz o zaman bitirin ve resmen boşandıktan sonra ''evli olmayan'' bir adamla yeniden bir yuva düşünebilirsiniz.

İnancınız ne bilmiyorum ama Yaratıcı'ya inanıyorsanız, bilin ki sizinle evli olan bir erkeğe karşı sorumluluklarınız boşanıncaya dek devam eder Allah katında.Hatta ve hatta o sorumluluğunu yerine getiren biri olmsa dahi.

Şunu da unutmayın, bugün bunları yaparsanız, yarın bir gün mutlu olacağınız başka biriyle evlenseniz bile aynı akıbet sizi de gelir bulur.

Aynen bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum tercuman oldunuz yazacaklarima ben kadin dogru yapmis demiyorum ama kadin yanliz ve cok mutsuz cikis yolu bulma cabasinda bazi arkadaslar birden boyle bir konu acilinca şöyle yap böyle yap yerine cok asaliyorlar malesef

belki de bu yüzden konu sahibi kaçmış gitmiş işte, en son dün bir mesaj daha yazmış, sonrası yok
şimdi yine bu çaresizliğiyle kendi başına debelenip duracak, belki de yine hata üstüne hata yapacak
kimse yaptığını onaylamıyor ama keşke içimize alıp, söz hakkı verip, doğru yolu bulana kadar destek olabilseydik...:KK43:

bir annesin ve kızına ilerde utanacağı şeyler yaşatma şeytana uyma bunu bir erkek yapıyosa erkektir yapar denir çünkü erkekler zayıf yaratımışlardır ama kadın anne şerefine layık görülmüştür. sen bir annesin kızın var kızıznın başına aynı şey gelsin isetrmisin hamile haliyle aldatılmasını istermisin bir düşün ben yeni anne oldum ve br kızım var bakmaya doyamıyorum yavruma lütfen şeytana uyma o adam bir şeytan ve sni ateşe çekiyor.eşin inde günahı büyük seni ihmal etmesi çok büyük yanlış ama aldatarak kendi şerefini onurunu ayaklar altına almaktan başka bişey kazandırmaz sana.yazık çok pişman olacaksın o şerefsiz adam karısı hamileyken bunu yapıyor ama sendemi onun gibisin bir düşün silkelen kendin gel eşinden boşan eğer anlaşamıyosan tekrar evlenirsin ama evliyken bir kadının bunları düşünmesi hele anneyse yaxık çok yazık...kocası ilgisiz her kadın aldatırsa neler olur bir düşün bumu insanlık Allahtan kork sakın yapma sakın vazgeç kızın için...

Allah hemcinslerimizden korusun.
Ben hep derim ki erkekleri suçlamayın sadece.
Eşiniz size kötü mü davranıyor şiddetmi uyguluyor hakaretler mi ediyor.O zaman gider mahkemeye verir boşanırsın.Yok ben sevgiye muhtacım acım ayakları boş muhabbet.Burada acitasyon yapmanın bir mantığı yok.Ayrıca satırlarını okurken ben eşin adına değil de senin adına çok üzüldüm seni cinsel yönden arzu eden bir adam var ve sen bundan hiç şikayetçi değilsin ? Pardon dilim varmıyor ama biz buna halk arasında uygun lisanında bir söz söyleriz fakat uygun düşmez.
Adam evli sen evli olacak iş mi ? Adamın hamile bir eşi var..Senin hiç mi vicdanın yok bu kadar mı kolay birilerinin günahına girmek.
Birde gelmişsin burada akıl istiyorsun ne diyelim aa kocan sana kötü davranıyorsa herşey mübahtır mı ?
Hiç sorguladın mı kendini ? İyi bir eş oldum mu diye ? Üzerime düşen sorumlulukların bilincine vardım mı diye.?
Tabi ki de hayır düşünmedin.Çünkü bu senin umrunda değil.
Burada sana iyi davranamıyorum çünkü içimden gelmiyor.Hatta daha kötü davranmak istiyorum.Ama işte amalar çok.

Bunları yazmışsın yukarıda.

.Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...

Sen saygı duyuyormusun da karşında ki insandan sevgi bekliyorsun.?
Ne zannediyorsun o adam senin için ölecek kapının kölesi olacak mı ? Burası Alice Harikalar Diyarı değil.Ayık ol.Hayatta insanın aynaya baktığında utançlarla yaşamasından daha kötü birşey yok.
Bir gecelik tatmin için bu değeri yıkabiliyorsan sana söyleyebileceğim hiçbirşey yok sadece acırım.Şu anda olduğu gibi.

seni çoook iyi anlıyorum...
hatta başlığı gördüğümde duygusal bir çıkmaz göreceğimi sanmıştım...
ama adamın aklı şeyinde kusura bakma da...
sen duygusal boşluktasın..biri ilgi gösterince de hoşuna gitmiş. hepimiz ilgi bekleriz...evde kocandan göremeyince meyletmiş olmalısın
ama o adamdan uzak dur derim kesinlikle...
1 haftalık mesajlaşmayla işi arzulamaya getirmiş niyeti o kadar açık ki...

bak birine elinde olmadan aşık olursun..evlisindir evlidir...gönül ferman dinlemez
ama Allah akıl ve irade de vermiş..
aşık oldun diye görüşmek zorunda değilsin..ki seninki-sizinki aşk da değil...o afedersin ama kadın düşürme derdinde..sen de ilgi görmüş akmışsın
çocuğunun yüzüne bakabileceğin bir hayat yaşa canım...

Gel yamacima cinim. Zaten hamile ve bunalimdayim sana kusayim ofkemi.
Oncelikle kendinizi kandirmayiniz esinizi gayet de aldatmissiniz. Ustelik muhtemelen esinin cinsel isteklerini hamileliginden ötürü karsilayamayan bir anne adayinin esiyle aldatmissiniz. Sizi tasvir edecek doğru kelimeyi bulamadim. Daha dogrusu ne söylesem hafif kalacagi icin sifatsiz kalmaniz daha doğru olacaktir.

Şu anda esimle ciddi problemler yasamaktayim. Ve ona açıkça çocuk olduktan sonra dilersek bosanabilecegimizi belirttim. Simdilik askiya aldik medeni halimizi. Bununla birlikte aldatmayi asla dusunmedim. Aldatirsa kabullenmeyi de. zira bu durumun hicbir hakli gerekcesi yok. Bosanmak gibi bir secenek varken ustelik.

Çocuğum dogduktan sonra Nerede sizin gibi organizmalari gorsem "tukur evladim yüzüne" diyecegim. Belki tukurugun safligindan zihniniz ve vicdaniniz temizlenir.
sizin su anda yasadiginiz sorunlar, konu sahibesinin umrunda degil !
Eger esinizle bir sorun yasiyorsaniz, önce kendinizi sonrada esinizi sorgulayin.
Bence her sorunda Bosanmayi düsünen Insanlarda cok komik ayrica, aile olmak azcik birlikte savasmayi gerektiriyor.Bosanmak sonraki opsiyondur.,Buraya kimse birsey yazmasin madem,herkes kendi sorunuyla kiyas edicekse.

asagilamak her zaman daha kolay cünkü.
Cogu aldatilan sonrada "aman cocugum var,oturayim cekeyim" diye bekliyen zihniyettedir eminim...
Kadina hakaretler havada ucusmus..
Kadin zira söylemis zaten pisman oldugunu, ama milletimiz her zaman bir düsene birde ben vurayim cabasinda.O yüzden ülkecenek bir türlü olamadik iste, ham meyve gibi sallanip duruyoruz dalimizda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X