Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem adamın niyetinşn farkındasın karımı bırakmam demiş görüştüm ama ayrıldım diyorsun sonra ama kocan yine ilgisiz davrandı deyip yardım istiyorsun ne konuda yardım edelim evli sevgilime döneyim mi diye mi. Eşinizin ilgisiz olmasını bahane gösterip aldatmanı meşrulaştıracaksın yani boşan mutsuzsan.evinde huzur yoksa eşinde huzurlu değil demektir o biriyle görüşse öğrensen aldatıldım diye konu açardın ama

sakın böyle bir hataya düşmeyin .. :KK20:
kocanızı sevmiyorsanız ayrılırsınız ..
baska adamlarla konusarak değil ..
2.kadın olmayın asla .. :stop:
gün gelir ; ne ederseniz onu bulursunuz ..

iki yolun var onunde ya kocanin esi olarak kalirsin kada binbir ah alip kotu kadin olursun neyin pesindesin sen kendine gel

Kib saolsun :-)

bu arada aynen Muneye katiliyorum, kimse burda ihaneti normal görmüyor, veya iyki yapmis demiyor....sadece yargilamak bize düsmez,biz kimiz ki insanlari yargilama özgürlügüne sahipiz ?
Neyse canlar,azcik da lteki topikleri gezicigimmm iyi geceler

Bu gibilere laf anlatamazsın. Ahlaksızlıga ahlaksızlık demek de suç ya resmen. Konu sahibini masum gören mi ararsın, magdur gören mi ararsın... Rezillik resmen.

Neymiş... yardım istiyormuş. Kaç yaşındaki kadın sanki ne yapacagını bilmiyormuş gibi. Burada bilmedigi bir öneri okuyacak sanki. Ne yapması gerektigini kendisi de biliyor ama o baya baya ahlaksızlık yolunu seçip aldatıyor eşini. Tabi ki laf söylenecek, aferin mi desin insanlar? Hem zaten hiç de öyle pişman gibi de durmuyor. Rezilligin dibi işte.

Konu zaten rezalet, yorumların da belli bi kısmı rezalet. Pışpışlayın bari konu sahibini, bagrınıza basın, aferin diyin. Bir tanesi de ''kocana anlatma'' falan demiş :KK57: Hangisi daha rezil, arasında seçim yapamadım şu anda.

Ne zamandır evli bayanların başka evli ya da bekar erkeklerle mesajlaşması normal oldu . Erkek yaparsa ne kadar suçlu ise kadında o kadar suçludur . Yok şiddet görüyorum yok sevgi görmüyorum yok aldatılıyorum ondan yaptım . Yok öyle bir dünya .

Demek hoşlandığınızı açıkça söylediniz fakat bu aldatma sayılmaz. Cinsel temas yok sonuçta değil mi!!! Hanımefendi eşinizi geçtim kızınızdan utanın bari...

esinle sorunun varsa ayril milletin yuvasini ne hslt etmeye yikiyosun 4 yasindaki cocufundan utan be kadin esin guzellesiyosun diye senle kavga ediyomus ya bence oda senin ne oldugunu anlamis esinin ilgisini istiyorsan once kendini drgistur fiziksel olarak degil icsel olarak Allahtan kork Allahtan

Kimsenin de aklina bosanmak ve sonra ne istiyorsa ondan sonra yapmak gelmiyor. Bosanin desem simdi cocugum icin falan dersiniz aile onemli ne de olsa.

vay beee,hemcinsimiz diye yaptığı yanlışa,canım gülüm diye mi cevap vereceğiz.hayır yani pişmanlığı nerede yazıyor.kendisinden sadece cinsellik isteyen birini halen nasıl düşünebiliyor.bal gibi de adamdan azıcık duygusallık görse ne kocasını,ne de karşıdaki hamile kadını düşünürdü.
pişman olsa çare arardı:KK14:

Iliskinde sorunlarda olsa sakin yanlis yapma öbür adamdan uzak dur.
Arabayla kaza yaparsan tamir ettirir devam edersin sahip oldugun seyden vazgecmezsin,kocandan vazgecme.akıllı ol.kac yaşında insanlarsiniz.o ayni durumda olsa sen kotu olmazmiydin ,düşünmesi bile çirkin

Hiç biseyle ilgilenmiyorum, sadece birazcık Allah korkunuz varsa, eşi hamile bir erkekten uzak durursunuz. Kadının yaşadığı çocuk Mutluluğu ve eşinin hayinligi arasında kurucagi bi hayattan hiç kimseye mutluluk çıkmaz. Insanlarin hayatını sırf siz yanlış bir eş seçimi yapıp evlilik surecinizde mutsuz oluyorsunuz diye kimseye bu haksızlıği yapma Yetkiniz yok. Gerçekten Allahtan korkun ve o adamdan uzak durun. Zaten kullanilicaksiniz net bi durum yani.

Esiniz bunu yapsa burda aglarsiniz esim biriyle mesajlasiyor kahve icmislrr falan diye anlamiyorum ya esinizi aldatmissiniz daha ne olsun. Bir kadin baska bir arkadasiyla tabiki kahve icebilir mesajda yazar ama sizin ki niyeti asmis. Birakin, baska adama saracak kadar bu evlilikten vazgecmisseniz bosanin arkadas. Baska bayani uzemezmis o kadin esinin senle cinsel birliktelik heyecan arzuladigini bilse uzulmez mi. Hay Allahim ya!!!

Allah hidayet versin... Büyük konusmaktan da ona sığınırım ama yanlışlarla dolu yaptıklarınız

Sanki sizce kocamı aldattım mi? anketi yapmışsınız gibi gelmiş cevaplar.
Biri yazmış ya buraya keşke konu açmasaydınız diye.. Doğru demiş...Taşlama lobisi faaliyette..

Evet aldatmışsınız. Evet kötü bir şey....herkes hem fikir mi evet..
herkes sorunun esas kaynağına geçebilir mi artık?

Gerçek yaşantısının nasıl olduğu tartışmalı olan, eminim hiç hata yapmamış, çok günahsız!!! pek çok kişi yargılamış konu sahibini. Ne kadar büyük konuşuyorlar...Ne kadar kolay asıp biçip kesiyorlar. Hapishaneye düşen biri hemen yargılanıyor mesela, nereden biliyorlar bir gün bir araba kazası nedeniyle, yada cam kenara soğusun diye konulan bir kasenin birisinin kafasına düşmesi sonucu hapse düşmeyeceklerini?

Öyle acayip bir dünya ki bu dünya, olmaz dediğin şey olur, şaşmam dediğin şey şaştırır...

Kazen dahi erkek olmasına rağmen empati yapabiliyor...Uzun yıllar evlilik yaşamış bir evladı olan kadın,
öyle kolay kolay duygusal boşluklara düşmez...Bundan vicdanı yaralanmamış olsa buralara gelip kk ahalisine bunu anlatmaz!!! Demek ki o kadar çaresiz...

Konu sahibi, sorunun kaynağı eşiniz, siz.. Yani ilişkiniz...Maalesef tek çözüm evlilik terapistinden yardım almada.
Biz duygusal eksikliklere gelene kadar ki sorunları tam bilmediğimizden, bilsek de çok da yetkin olmadığımızdan size yön gösteremeyiz aslında...Eşiniz buna yanaşmaz ise, çare boşanma...Herşeye rağmen ,alışkanlıklara, yalnız olma korkularına rağmen tek çare boşanma...

nasıl korkmuyorsunuz ya eşim görür mesajlaşmıyım diye. eşinin ilgisizliği var diye sen kendini düşürmemelisin bence
karakterinden taviz vermemelisin. diğer adama gelince sadece takılıcak birini aradı baktı sende sohbete cevap veriyorsun istediğimi yapar dedi.

mutsuzsunn madem bosanin biliyormusun hani mahkemeler vardir basvuru yapilir davalar acilir, silahlami tutuyorlar size ? madem bosanmaya cesaretin yok bu tür seylere nasil oluyor ...saygi bitmis daha ne diye evlisiniz , hoslanmadan cikmisiniz , yani baya aldatma bu , büyük konusmuyorum gerci bunun kinamayla alakasi yoktur önce kendime sonra yasananlara saygidan asla böyle birsey yapmam ne büyük konusmasi Allah askina, kinamamii bu tür seyler insanin elindedir, Allah bize akil vermis iste vicdan ar cogu insanda nadir bulunduklari icin bu tür seyler olur .....

kadnn dedgnin farkindamsnz. ben kadn aldatms hakli demiyorum. demekki bu kadin gbi boslukta kalacak gibi ilgisiz kalmamıssnz siz. bu durumu yasamayan bilemez. hergun kavga hergun dogus kim ceker bunu. huzursuz bi ev doktorsuz hastaneye benzer. hep biseyler eksik olur. empati kurun biraz .
merak etmeyin ben onları fazla fazla yaşıyorum zaten ama bir gün olsun gözüm dışarı kaymadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X