Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl kadın-erkek eşitliği
Erkek yapınca dibine kadar eleştiriyoruz da kadın yapınca mı mağdur oluyor, vah yazık ilgisiz kalmış oluyor.

Sanki bir tek konu sahibi evliliğinde problem yaşıyor da..
O zaman erkekler de biz çok dırdır yapınca, problemli olunca gidip aldatsın. Onlara da mağdur diyelim... :KK14:

Belliki mesajlastigin adam seni etkilemis ama o sadece seninle zevki icin beraber olmak istiyor hem bide esi hamileymis zaten yuva yikanin yuvasi olmaz diye bi soz vardir. Egerki esinle anlasamiyor sorunlar yasiyorsan aldatma yerine bosanirsin kendinede yep yeni bi yol cizmeye calisirsin. Sana belliki esinden hayir gelmez o adamida biran once aklindan cikar ve sana tavsiEm mesajlasmayi gorusmeyi kes yoksa kotu sonla biter.

Ülkemizde git gide artan dejenere aile yapısı hakikaten beni tedirgin ediyor. Özellikle dizilerde bile bunu insanlarımıza empoze etmeye çalışıyorlar. Paramparça, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Kara Ekmek dizilerinde de rastladığım erkeğin aile figürü içinde yer alan bir birey olmadan uzaklaşması ve evlilik hayatı içerisinde başka kadınlara bir şeyler hissetmesi gayet normalmiş gibi yansıtılmaya çalışılıyor... Gel gelelim sizin konunuza eskiden insanlarda namus, gurur ve vicdan gibi insani duygular vardı şimdi aile kurumu içerisinde ''aşk, hoşlantı'' adı altında karşı cinse birşeyler hissediliyor ve sürekli olarak eşler suçlanıyor, bahaneler üretiliyor. Aile kurumuna biraz saygılı olun ve evli olduğunuz müddetçe bu tarz ilişkilere yanaşmayın. He diyorsanız ki ben biraz laylaylom bir hayat yaşayacağım o zaman bahaneyi vs. bırakın lütfen BOŞANIN!

Sen zaten esini aldatmissin, bi cinsel birliktelik olmadi diye kendini aklama simdi. Aldatmadim ayagina yatma. Bi de adam seni tehdit etse bu attigin mesajlari esine gosteririm deyip seni iliskiye zorlasa napicaksin. Adama hoslandigini soylemissin sonucta. Valla sizin gibilerin cesaretine pessss diyorum.

O kadını üzmem asla diyorsunuz, aslında farkına varmadan hayatlarını etkiliyorsunuz bu kadarla bile.
Eşimi aldatmam asla diyorsunuz bu yaptığınız zaten bir aldatma.

4 yaşında masum bir yavrunun annesisiniz. Toparlayın kendinizi. Madem eşinizle mutlu değilsiniz ayrılın ondan. Ekonomik gürlüğünüzde varmış daha neyi bekliyorsunuz?

Sizi duygusal tatmin etmeyen beni sadece cinsel arzuluyor diye kocanızdan şikayet ediyorsunuz fakat sizi cinsel obje olarak gören eşi hamile olan bir adamla duygusal bağ yaşıyorsunuz; ne kadar baya ne kadar ucuz bir durumun içindesiniz farkında mısınız?

Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
erkek olsun kadın olsun evliliğinde ennnn ufak bir sorun çıktımı hemen kaşları gözleri dışarıya kayıyor..sanki o dışarıdaki kendine sorun yaşatmayacak sanki cennetten gelmiş beyaz atlı prens..
sorununuzu çözün eşinizle..kimsenin yuvasını yıkmayın çocukları babasız bırakmayın..ah bu kadınlar..tv de kadın cinayetlerine tanık oluyoruz çoğu hak ediyor mu ne??

O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim

Burdan sonrasini okumadim bile, gerek duymadim

Sana orospu dersem orospulara hakaret etmis olurum. Onlar en azindan namuslu ayagina yatmiyor, icleri neyse dislari da o

Senin gibi ruhu serefsiz namussuz insanlar yuzunden guven problemi yasiyorum

Senin gibi reziller yuzunden ben evlenmeye korkuyorum benim sevdigim adam bana sadik oldugu halde ben korkuyorum

Kinamiyim kinamiyim dedim insanin kinadigi sey basina gelmeden olmezmis ya hani, Allah kimseyi senin durumuna dusurmesin

O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim

Sana orospu dersem orospulara hakaret etmis olurum. Onlar en azindan namuslu ayagina yatmiyor, icleri neyse dislari da o

Senin gibi reziller yuzunden ben evlenmeye korkuyorum benim sevdigim adam bana sadik oldugu halde ben korkuyorum

Kinamiyim kinamiyim dedim insanin kinadigi sey basina gelmeden olmezmis ya hani, Allah kimseyi senin durumuna dusurmesin

Kınama başına gelir.

Allah ıslah etsin sizin gibileri! Sizin gibiler yüzünden insanların yuvası yıkılıyor.bi de normal bişeymiş gibi rahat rahat anlatıyorsunuz.o hamile kadının yerine koymuyormusun kendini köpek!!!

Ağzınıza sağlık! İşte ben de tam sizin gibi düşünüyorum!

Konu sahibi kendine gel... Eğer duygusal manada tatmin edilemiyorsan o halde seni duygusal manada tatmin edecek mutlu olabişeceğin biri ile olmalısın ama "boşandıktan sonra". Bu adamla bir daha konuşma, muhtemelen karaktersizliğinden ama bir nebze de eşinin hamile olmasından mutevellit hormonları tavan yapmış.

Bence böyle bi adamı düşünme bile..Adam hamile eşiyle cinsellik yaşayamadığı için seninle yaşamayı istiyor..Hem bunu acıkca söyluyor,ustelık eşinin ailesini tanıyor..Sen ona mesaj bile atmamalıydın.Böyle birinden kork cnm kameraya falan ceker bırsey yapar boşversene ..Bi de esının aılesını tanıması benı cok tedırgın ettı..Keşke mesaj bıle atmasaydın ya..
Ben normalde evlı adamlarla bırseyler yasayan kadınlara fena sinir olan biriyim,ama ılk kez yaşamadan buraya yazmıs bırı oldugu ıcın senın samımıyetıne ınandım valla.

Bu nasıl kadın-erkek eşitliği
Erkek yapınca dibine kadar eleştiriyoruz da kadın yapınca mı mağdur oluyor, vah yazık ilgisiz kalmış oluyor.

Sanki bir tek konu sahibi evliliğinde problem yaşıyor da..
O zaman erkekler de biz çok dırdır yapınca, problemli olunca gidip aldatsın. Onlara da mağdur diyelim... :KK14:

Elbette eşit muamele edilmeli.

Ancak şiddeti kadının dırdır yapması ile mukayese edemeyiz. Şiddet hiçbir şeyi meşru kılmasa bile uygulayanı mağdur statüsünden ebediyen uzak tutabilecek bir eylemdir.

Hani burda kadinlar yaziyor ya esim aldatti cok caresizim falan diye.. Hani bizde hayvan herif bosan diyoruz.. İste o hikayedeki arkadaki kadinsin sen. Ve en kotusude bu. Bilerek ve isteyerek o kadinsin. Yazik. Yapma. Sanada esinede o adamada onu esinede yazik.

adam seni cinsel obje olarak goruyor... esinle olan gecimsizligin baska bir erkekle mesajlasmani gerektirmiyor, bu tamamen kendinle alakali. kocani sevmiyorsan, boyle bir evliligin icinde olmak istemiyorsan ayrilmani tavsiye ederim.

o adam tabii ki de seni konusmalariyla, davranislariyla etkileyecek onun derdi belli. yani nasil prim verdin, ondan hoslandigini soyleyebildin hayret ediyorum. baska bir erkekle konusursan, cilvelesirsen hoslanti da olur her sey de olurm, insaniz sonucta herkesin basina gelebilir ama iste bu noktada en onemli sey ilgilenmemek.

Eşimi aldatmam demişsin ama maalesef aldatmışsın bile.Aldatma sadece ten temâsıyla olmaz bu benim fikrim..Hadi diyelim eşin bir sürü sebep vermiş eline ki hiç bir şey aldatma sebebi olamaz.aldatilmak bile...hamile eşine bunu yapan bir erkek ne kadar karakterli bir kişi olabilirki...eminim ki anlattığın eşinden daha iyi değildir...Eşini koy bi kenara.daha dogmamiş bir meleğin ve iki canli bir kadının vebalini almaya değermi.hadi onları da koy bi kenara..sanırım 4 yaşında bir kızım var demiştin..O yavrunun yüzüne bakabilecekmisin??? Bence yol yakinken, daha büyük bir hata yapmadan silkelen...

Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...

size hak veriyorum
bir süre öncesine kadar, kesinlikle sizinle aynı görüşteydim bu tip olaylara karşı
fakat yazdığım gibi hem çok yakın bir arkadaşımın, bana anlatarak yaşadıkları hem de birkaç gün önce burada açılan bir konuda konu sahibinin yazdıkları şüphede bırakıyor beni

arkadaşım, aynen yazdığım gibi evlilik danışmanına gitti. bir süre çabaladıktan sonra evliliğini düzeltti, eşi de düzeldi, 1,5 senedir mutluluğu gözlerinden okunuyor ve eşinin mutluluğu da çok bariz belli. belki dışarıya, yani bizlere rol yapıyorlardır bilemiyorum ama dışarıdan görülen bu.

geçenlerde açılan konunun sahibi de çok hor görülüyordu, eşinin ilgisi sıfırdı vs. o da yazmıştı yaşadıklarını, çok kere evlilik danışmanına gitmiş, önce kendi değişmiş, sonra evliliğini toparlamış vs. çok şükür mutluyuz diyordu.

bu konu sahibi de 7 yıldır boşanamadığına göre "boşanmayacağını" varsaydım açıkçası. bu yüzden "evlilik danışmanı" ile başlayın yazdım.

hatırlarsanız, siz de diğer bir konuda çözüm odaklı yazmak gerektiğine dikkat çekmiştiniz.
benim bu konuda üretebildiğim çözüm bu, belki yanılıyorumdur, ama yine de tü kaka, demekten iyidir diye düşünüyorum.

fiziksel şiddet ise apayrı bir olay. burada çok detaylandırılmadığı için yorum yapamıyorum.

arkadasınızın mutlu olmasına sevindim, dilerim hep boyle devam ederler.
yorumunuza karısmak degildi amacım, aksine konu sahibinin belki dikkate alacagı birkac yorumdan biri olacagını dusundugum icin alıntılamıstım sizinkini.
konusahibinin durumunun farklı oldugunu özellikle siddetten dolayı demistim.

"zaman zaman uyguluyor" dedigine gore bunun boyutu kemik kıracak kadar veya degil, eşi kadına saygısı olmayan ve sinirlendikce tartısmalarda fiziksel siddet uygulamaya hak gören biri.

konusahibi,
eşinizle barışır mısınız, aile terapistine mi gidersiniz, yoksa ayrılma kararı mı verirsiniz bilemem.
ancak gecmiste o sustugunuz dayaklara simdi de aldatmadan ötürü suçluluk hissederek ses cıkarmaya hakkınız olmadıgını sakın düsünmeyin, lütfen kabullenmeyin.

Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
Aldatma beden ile yapılan bir eylem değildir sadece ,bal gibi eşinizi aldatmışsınız ve aldatmaya meyillisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X