- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
-
- Konu Sahibi zeynep2828
Yok ya beyazların suyumu çıktıMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim son 3 4 aydır siyahi (zenci) erkeklerden hoşlanmaya başladım ve cinsel bir istek uyandırmaya başladılar bende Ayrıca rüyamda 2 siyahi erkekle birlikte oluyordum eşimden Gizlice siyahi erkeklere bakmaya başladım ne yapmam lazım
Buradan sana çare çıkmaz mahmut abi kılıklı zeynep, git iki tedavi ol.
Eşimi çok seviyorum ama son zamanlarda böyle şeyler düşünmeye başladımEşinizi boşayın.. Ondan sonra etrafta saat falan satan birsürü siyahi kardeşlerimiz var onlardan bir tanesine ya da iki tanesine iş atın belki karşılık verirse şansınızı deneyin
Başka da ne yapabilirsiniz diye düşünüyorumsiyahi bi oyuncak alıp oynayabilirsiniz... Başkaaaaa bilemedim başka bi fikrim yok
Mahmut değilim tanımadığım insanlara başvurmak istedim sadeceKız napıyon, üye Mahmut değilse iptal şu an.
Hayır
Sağlammış video, Mahmut zeynep kardeşimiz çok beğenmiştir kesin, müziği de çok güzelmiş.Şu abimiz fenadır.
Bu kadar benzer nick ilk kez görüyorum. Memleketli filansınızdır herhalde.
Ben burada daha neler duyacağımPenis için streç kaplama fikri olan ablamız var. Dene bize de haber ver ihtiyacı olan uygulasın.
Evet olabilirBu kadar benzer nick ilk kez görüyorum. Memleketli filansınızdır herhalde.
Gerçeği gibi olmaz kiEşini siyaha boya
o benim
Nasıl yapıcam onu gerçeği gibi olmazEşini uyurken sulu boyayla boya
Gercegiyle degistir o zaman sende.Gunumuzde herseyin caresi var.Gerçeği gibi olmaz ki
Aynı kişi sandılaro benimzeyneple alakam yok
Peki hayatçım.o benimzeyneple alakam yok
YapamamGit yat zenciyle
Nerden bulucamGercegiyle degistir o zaman sende.Gunumuzde herseyin caresi var.