- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi zeynep2828
Nolarsan de nolarsanRafinelik değildir o ya da renk de neyse demeyeyim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolarsan de nolarsanRafinelik değildir o ya da renk de neyse demeyeyim şimdi
Seviyorum ama siyahi erkeklerden hoşlanmaya başladım son zamanlarEşinizi sevmiyormusunuz
Ulen beyazdan hayır mı gördükte siyahiyi soruyosun desenehem ben dibi tutmuş sevmemOhooo olmayanı yayınlamıyorlar o derece bacım
Psikolojik bir yardım alın.Seviyorum ama siyahi erkeklerden hoşlanmaya başladım son zamanlar
BOŞAN başka çaresi yokMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim son 3 4 aydır siyahi (zenci) erkeklerden hoşlanmaya başladım ve cinsel bir istek uyandırmaya başladılar bende Ayrıca rüyamda 2 siyahi erkekle birlikte oluyordum eşimden Gizlice siyahi erkeklere bakmaya başladım ne yapmam lazım
Eşimi seviyorum ama neden böyle siyahiler aklıma geliyor bilmiyorumBoşan,yollarda dolu saat satan zenci var çok aramazsın
İzlemeyin o zaman onları, geçince unutursunuzSeviyorum ama siyahi erkeklerden hoşlanmaya başladım son zamanlar
İzlemiyorum ama birden heveslenip yine açıyorum gerçekten durumum kötü arkadaşlarİzlemeyin o zaman onları, geçince unutursunuz
Aklında kalacağına içinde kalırEşimi seviyorum ama neden böyle siyahiler aklıma geliyor bilmiyorum
Bu durumu içi alır mı, bir de o var...Aklında kalacağına içinde kalır
Şu abimiz fenadır.
Bu durumu içi alır mı, bir de o var
Buradan sana çare çıkmaz mahmut abi kılıklı zeynep, git iki tedavi ol.İzlemiyorum ama birden heveslenip yine açıyorum gerçekten durumum kötü arkadaşlar