- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.484
- Konu Sahibi zeynep2828
Boşan, sonra yat?Yapamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşan, sonra yat?Yapamam
InternettenNerden bulucam
Yani bende kadınları arzuluyorum ama yapamıyoruz bırak sadece arzu kalsınYapamam
Eşimi seviyorum arkadaşlar ama neden böyle aklıma geliyolar gerçekten bilmiyorum bu yüzden danışmak istedimBoşan, sonra yat?
Niye yapamıyorsunuz?Yani bende kadınları arzuluyorum ama yapamıyoruz bırak sadece arzu kalsın
Evet öyle kalıcakYani bende kadınları arzuluyorum ama yapamıyoruz bırak sadece arzu kalsın
Bu cevap çokk iyii ya koptum5 kutu siyah ayakkabı boyası al eşini boya ozaman..
Bulamadım şu an ülkede maalesef eşcinsellik sorun olduğu için karşılıklı güven lazım. Ben sadece cinsel anlamda hoşlanıyorum. Bulduğum lezler sevgili olmak istiyordu bu benlik değil duygusal olarak erkeklere yöneliğimNiye yapamıyorsunuz?
Yalan birşey yazmıyorum çevreme soramadım ve buradaki sizlere danışmak istedim olduğum durumdan bende hoşnut değilimBen gülmedim. Olmamış bu, bi daha yaz. Gülse Birsel, Cem Yılmaz iyi senaryo yazar. Onlara bi danış derim.
Pisikatriye git bacım bizim yapa bilicegimiz bir şey yok kocanı siyahı ile değiştiremeyiz kiİzlemiyorum ama birden heveslenip yine açıyorum gerçekten durumum kötü arkadaşlar
Yeni üye ve ilk konu bu, cıks hâlâ inanmadım.Yalan birşey yazmıyorum çevreme soramadım ve buradaki sizlere danışmak istedim olduğum durumdan bende hoşnut değilim
Üzüldüm...Bulamadım şu an ülkede maalesef eşcinsellik sorun olduğu için karşılıklı güven lazım. Ben sadece cinsel anlamda hoşlanıyorum. Bulduğum lezler sevgili olmak istiyordu bu benlik değil duygusal olarak erkeklere yöneliğim
Aklımdan siliyorum sonra birden evde tek oluyorum aklıma gelip bilgisayara yöneliyorumPisikatriye git bacım bizim yapa bilicegimiz bir şey yok kocanı siyahı ile değiştiremeyiz ki
Gerçeğinde ki detaya teknoloji yetmez.Gerçeği Gibi olmaz ki
Yeni üye ve ilk konu bu, cıks hâlâ inanmadım.
Denediniz miGerçeğinde ki detaya teknoloji yetmez.
Eşinizde bir sıkıntı mı var?Aklımdan siliyorum sonra birden evde tek oluyorum aklıma gelip bilgisayara yöneliyorum
Çok tatmin olmuyorum açıkcasıEşinizde bir sıkıntı mı var?
Bencede yapma bacım o yataktan nasıl kalkacagin bide o yönden düşün ve vazgeçYapamam