- 4 Ocak 2014
- 3.337
- 4.541
-
- Konu Sahibi zeynep2828
Böyleleri gerçekse kalıyorlardır, jigololuk yapanı bile vardır belkiŞu saatçiler kadınların tacizine, ahlaksız teklifine maruz kalıyor mudur acapa
Siyah siyah çikolata gibi adamlar nasıl bi çekiciliği var ha mesele şeyleriyse eşine internetten bu şeyler var ondan al onla yapsın...Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim son 3 4 aydır siyahi (zenci) erkeklerden hoşlanmaya başladım ve cinsel bir istek uyandırmaya başladılar bende Ayrıca rüyamda 2 siyahi erkekle birlikte oluyordum eşimden Gizlice siyahi erkeklere bakmaya başladım ne yapmam lazım
O kadar da değil abartmayınBencede yapma bacım o yataktan nasıl kalkacagin bide o yönden düşün ve vazgeç
Bacım birini zor idare ediyoz ikisi nasıl olacak bir de zenciO kadar da değil abartmayın
Alisinca oluyor demk kiBacım birini zor idare ediyoz ikisi nasıl olacak bir de zenci
Alışmak için baya çaba harcamak lazım bacım.. bize gelmez gelene de kolay gelsin.Alisinca oluyor demk ki
Alisan nasil alisiyor buda alisir ablasi biz hergun aksam olmasin icin dua ediyozAlışmak için baya çaba harcamak lazım bacım.. bize gelmez gelene de kolay gelsin.
Hergün akşam için dua derken.... her akşam her akşam sıkar yaAlisan nasil alisiyor buda alisir ablasi biz hergun aksam olmasin icin dua ediyoz
Alisinca sikmiyo canim isteHergün akşam için dua derken.... her akşam her akşam sıkar ya
Bn anlsam artik yoruldum diyorum isin ne diyorHadi eşiniz ister belki ama o da bir ikiden sonra yapamaz heral insan sonuçta makine değil bu membanın suyu nerden geliyo
Partisiz dr oluyor ki canm adam kafasi essin ywterHer akşam parti var yani
yazacaktim da taşlanirim diye korktumHoşlanmayan var mı
Bir de bunu geyik diye yazmışsınız.
Bu sefer güldürmedi, güldürmedi...
Sen kendini ne tatmin edecgini saniyorsun ?Çok tatmin olmuyorum açıkcası