- 20 Kasım 2020
- 35
- -10
- 34
-
- Konu Sahibi zeynep2828
Bencede yapma bacım o yataktan nasıl kalkacagin bide o yönden düşün ve vazgeç
Evet biliyorum çok zor bir durum herhaldeBencede yapma bacım o yataktan nasıl kalkacagin bide o yönden düşün ve vazgeç
Hayır.Ayrıca detay da ki mana kastı açık değil,sizin beklentiniz neydi?Denediniz mi
Garip ve sıkıntılı bir durum, bir kaç gökkuşağı üyesiyle tanışmıştım aslında bahsettiğiniz şekilde yaşayanlar var ama istanbulda bunların takıldığı özel mekanlarda karşılaşabilirsiniz. Ben de bayanları çok çekici buluyorum ama hiç icraata geçmedim, eşimle gayet mutluyum. Benimki sadece göz zevki sanırım.Bulamadım şu an ülkede maalesef eşcinsellik sorun olduğu için karşılıklı güven lazım. Ben sadece cinsel anlamda hoşlanıyorum. Bulduğum lezler sevgili olmak istiyordu bu benlik değil duygusal olarak erkeklere yöneliğim
Neresi orası? Birde bilmiyorum ya pişman olmaktanda korkuyorum.Garip ve sıkıntılı bir durum, bir kaç gökkuşağı üyesiyle tanışmıştım aslında bahsettiğiniz şekilde yaşayanlar var ama istanbulda bunların takıldığı özel mekanlarda karşılaşabilirsiniz. Ben de bayanları çok çekici buluyorum ama hiç icraata geçmedim, eşimle gayet mutluyum. Benimki sadece göz zevki sanırım.
Yerlerin ismini öğrenmedim o konuda yardımcı olamam.Neresi orası? Birde bilmiyorum ya pişman olmaktanda korkuyorum.
Peki hayatçım.
Duygusal olarak erkeklerden hoşlanıyorsan seninki büyük ihtimalle sadece meraktır. Kendini iyi değerlendirNeresi orası? Birde bilmiyorum ya pişman olmaktanda korkuyorum.
Giresunlumusunuz
Hayır ben 28 yaş olarak yazmıştımGiresunlumusunuz
Öyle kolaymı kiInternetten
Hımm pekiHayır ben 28 yaş olarak yazmıştım
Eşimi seviyorum ama onlarda aklımdan çıkmıyorBoşan,yollarda dolu saat satan zenci var çok aramazsın
Tatmin olmuyorum evetKocana aşık olmadığın için başka şeylerin ilgini cekebiliyor olması oldukca normal ki kocanda belli ki yetersizin önde gideni
Oyuncak mıEşinizi boşayın.. Ondan sonra etrafta saat falan satan birsürü siyahi kardeşlerimiz var onlardan bir tanesine ya da iki tanesine iş atın belki karşılık verirse şansınızı deneyin
Başka da ne yapabilirsiniz diye düşünüyorumsiyahi bi oyuncak alıp oynayabilirsiniz... Başkaaaaa bilemedim başka bi fikrim yok
Hayır 10 erkekten fazla oldum hiç orgazm olamadım tek kadınları düşününce oluyorDuygusal olarak erkeklerden hoşlanıyorsan seninki büyük ihtimalle sadece meraktır. Kendini iyi değerlendir
Bacım iş atacaksın işte anlasanaOyuncak mıgidip ne dicem saatçilere