Evliyim hamileyim ne yapacagimi bilmiyorum :(

Minel cok haklisin. Allah razi olsun hepinizden destek ve dusunceleriniz icin

Ablam bu soylediklerini kanitliyorsun ama oyle gordum ettim degil konusmalari ekran alip sakliyosun bi yerde o adamin ulasamayacagi bi yerde. Bulusmaya mi gidiyor takip et fotograf cek bir sey yap belgele. Davani aç. Hem adamin donuna kadar alacaksin bu adiligin bedelini odeyecek. Ayrica dava yuzunden elbet o kadinin ailesi ve evliyse kocasi varsa bu durumdan her turlu haberi olacak kadin da davaya cagrilir. Evliyse o kadinin evliligi biter zaten degilse bile ailesinden gorecegi muameleyi bi dusun. O ikisi bi daha ayni ortama bile gelemez. Dava acmadan aldatildigini ispatlamadan gidersen mutluluklarini izlersin sadece. En kisa zamanda o adamin hayatini karartman lazim. Bebegin konusuna gelirsek de bu adam ona babalik mi yapacak onun icin en iyisi o babadan uzak buyumesidir o adam ona sevgi veremez eviniz huzursuz olur boyle hic iyi degil. O adami bu yaptiklarina pisman etmeden gideyim deme sakin.

Var hepsi sakladim.... kadin bekar

Bekar olsun fark etmez o kadinin butun sulalesinde adi evli adamla konusan yuva yikan biri olarak ciksin bak bakalim bi daha o kocana yazacak cesaret bulacak mi zaten o siralar kocan parasizliktan surundugu icin baska dertleri olacak icini ferah tut ikisinden de sana bu yasattiklari çıkar inşallah. Bebeginde sağlıkla dogar uzun omurlu mutlu bi hayati olur insallah.

Aminnn ablam Allah razi olsun.

O kadina tazminat davasi da ac unutma bacim.
Allahim hic darda koymasin seni ve yavrunu ve onu cok sev annesi..

Ortada savasılacak bısey yok bacım kusura bakmada o adam kı senı en ufak bır seyde terketmeyı dusunuyor evlenırken ne demıslerdı ıyı gunde kotu gunde degılmı msdem oyle neden hemen hastalıgını duyunca sana tavır aldı cocugun var bılıyorum ama dıyecek bıseyım yok Allah yardımcın olsun

en azından bir süreliğine boşanmadan gidip kalabileceğin bir yer olsaydı. ne bilim şöyle 3-4 ay. o zaman belki aklı başına gelirdi. kıymetini anlardı. yani seni boşıcam diye evden çıkıp bir daha yüzünü görmesine müsade etmeseydin. şimdi sen evde böyle çaresizce bekleyince ona tatlı geliyor öbür kadınla muhabbet. ama senin biraz maddi gücün arkanda ailen gidecek yerin olsaydı. o zaman belki akıllanırdı diye düşünüyorum.
ancak böyle evde bile karısının başını kapatmasını düşünen çok dindarım diye geçinen bu zihniyeti hiç sevmiyorum. seni ne hale getirmiş. resmen dünyanı cehenemme çeviriyor ama adam hala baş kapatma olayında. ne diyim rabbim hepimize akıl fikir versin. gerçek imanın tadına eriştirsin. doğru yola iletsin. gerçekten üzüldüm. ama imtihan dünyası hepimizin başına heran herşey gelebilir. çünkü sınanıyoruz. allah yardımcımız olsun.

Köle değil kadınsınız! Ve çok değerlisiniz. Önce net bir karar verin. Ailenizle görüşün, gelip sizi alsınlar. Bir avukat bulsunlar. Eşinizin sizi aldattığını dair ipuçlarını toplayıp internet üzerinde saklayın. Mesela mail adresiniz gibi. Kapı komşunuza dert anlatıp yarın tanıklık isteyebilirsiniz. Ailenizle oturun plan yapın, bebeğinizin sağlığı için yeni bir hekim bulun ve yaşamınıza yeni yön çizin.

Ayrilmak senin ve evladin icin daha iyi gorunuyor hakkini ara sakin pes etme maddi olarak alabildgni olan olmus Allahtan bulsunlar belalarini pislikler..yeni anne oldum evlat bambaska inan melegini kucagina aldginda tum sıkıntıları unutacaksin ona saril mutluluk su an karninda ve Allahin izniyle yakinda kucagnda olacak dimdik dur lutfen onlar da pisliklernde bogulsun insallah...iyi ol kardesim

Of bütün yazılarınız karmaşık anlaşılmaz yani bi acele etmeyin plan yapmakta konuşun yüzüne vurun istemiyorsa ailenin yanına git
Nafakada alırsın

Of bütün yazılarınız karmaşık anlaşılmaz yani bi acele etmeyin plan yapmakta konuşun yüzüne vurun istemiyorsa ailenin yanına git
Nafakada alırsın
Evlenmeden önce de alsa eğer velilik sözleşmesi yaptırmadıysanız tabi ki o evlerde Hakkı'nız var.

Evet ya insanın giresi gelmiyo yeminle okuyunca da anlamak için bi daha okuyor hasta mı bebek mi hasta nikahlı mı eşine her şeyi bir günde mi düzeltmiş kadın olmuş .. boş zamanıda varmış yazsın işte anlamıyorum ben bu insanları :)
Yani o kadar dolmuş ki sanki hızlıca yaşadıklarını biliyomuşuz gibi özet geçmiş.. Allah yardım etsin bebeğine sağlık versin.

Var hepsi sakladim.... kadin bekar
Yahu 7 senedir neden evlenmemiş o kadınla o zaman, anlam veremedim. Kadın ilişkiye başladığında 29/30 yaşında falanmış demek. Kadın için uygun yaş evlenmek için.Eşin kaç yaşındaydı acaba? vs vs Karışık konu. İstememiş evlenmemiş mi? Ki o zaman hala neden sürüyor ilişki sana rağmen üstelik?

cok uzucu..
esınız gercekden hasta , asla duzelmez bu bozuk psıkolojısı
gıtmen gerekıyor o evden de o adamdan da
senın adına cok uzuldum
ınsallah cok mutlu olur bu yasadıgın kotu gunlerı unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…