Hiç bir şeye kurban olmadın böyle düşünme.
Kocan olacak insan böyle yaptı diye çocuğundan da pişman olma. Olmuş bir defa, bu saatten sonra kendinden çok onu düşünmek zorundasın. Bu yüzden de hayatına bakman gerekiyor.
O kadının yaşına da takma, senle aynı yaşta olsa ne değişirdi?
Kocan adam değil
Karısını karnında bebeğiyle gönül rahatlığıyla bırakan insandan koca da olmaz, baba da.
İstersen güçlü olursun. Olmak zorundasın.
Artık annesin sen.
Var hepsi sakladim.... kadin bekar
Ailenle Paylaş ve gereğini yap. Bütün bunları yaparkende hırpalanmana izin verme . Baba'nın evinden yürüt davanı. Ne halleri varsa Görsün. Sen kendini kurtarmaya bak.Var hepsi sakladim.... kadin bekar
Bekar olsun fark etmez o kadinin butun sulalesinde adi evli adamla konusan yuva yikan biri olarak ciksin bak bakalim bi daha o kocana yazacak cesaret bulacak mi zaten o siralar kocan parasizliktan surundugu icin baska dertleri olacak icini ferah tut ikisinden de sana bu yasattiklari çıkar inşallah. Bebeginde sağlıkla dogar uzun omurlu mutlu bi hayati olur insallah.
Aminnnn Rabbim razi olsun ecmain insallah. Ne kadar cok sevdigimiO kadina tazminat davasi da ac unutma bacim.
Allahim hic darda koymasin seni ve yavrunu ve onu cok sev annesi..
Oyle dusunme bacim o kendine kiymis farkinda degil.Aminnnn Rabbim razi olsun ecmain insallah. Ne kadar cok sevdigimi
Inan anlatamam.... Babasi kiydi ikimizede...
Köle değil kadınsınız! Ve çok değerlisiniz. Önce net bir karar verin. Ailenizle görüşün, gelip sizi alsınlar. Bir avukat bulsunlar. Eşinizin sizi aldattığını dair ipuçlarını toplayıp internet üzerinde saklayın. Mesela mail adresiniz gibi. Kapı komşunuza dert anlatıp yarın tanıklık isteyebilirsiniz. Ailenizle oturun plan yapın, bebeğinizin sağlığı için yeni bir hekim bulun ve yaşamınıza yeni yön çizin.Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu 7 senelik bir iliskisi olmus ve evlenememisler. Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim. Evlendik. Bu sure icinde hamile oldugumu ogrendim ve ayni gun bebegimi aldirabilecegim ihtimali ile uc ay yasadim. Milyonda bir gorulen bir hastalik yuzunden... cok ama cok zor zamanlar gecirdim. Esimle bosanma asamasina kadar geldik. Beni babamin evine gonderdi bu hastaligi bahane ediyordu onceden bilip ona soylememisiz gibi. Soruyorum size kim ister ki hastaligi bilerek hamile kalmayi bir bebegi goz gore gore aldirmayi. Tup bebek yapma gibi bir ihtimal soz konusu iken? Ben hep o unutamadigi kadindan dolayi boyle dedim aile buyukleri toplandi kimsw bana inanmadi artik hersey bitmisti ailemle birlikte bir ay once esylari toplamaya geldik ve hersey bitti gidiyorduk bana gitme dedi ve aile buyugunden birine kimseyi istemiyorum ama o gitmesin dedi. Kimsede ailem oluyordu. Neye ugradigimi sasirdim aci icindeydim henuz cok yeni evliydim ve hamileydim duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. Ertesi gun oldu nikahimiz yok dedi bahane etti arastirildi nikah bozulmamisti. Bir gun iyiydi ondan sonraki hergun babanin evine geri git dedi. Madem git diyecektin neden dur dedin bu cocuk oyuncagi mi dedim. Ve tam bir aydir beni hergum olduruyor zulm ediyor hergun agliyorum dayak yok ama pes dedirtecek psikolojik baski ve ben hickimse ile gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. Beni babamin evine gonderip uc bes ay sonra evlilik plani yapiyorlar belkide. Oyle aci ki esim gece calisiyor her geldiginde dus aliyor ve camasirini yikiyor ayri sehirlerde ama telefon bile yetiyor dus aldirmaya. Cok caresizim dostlar bebegimi dusundugum icin tek kelime edemiyorum canim cok yaniyor. Yapma etme diyorum sanakarsi birsey hissetmiyorum diyor ama onun haberi yok gorustuklerini bildigimden..... gozume bakiyor ve yalan soyluyor ne yapacagim gitmek mi yoksa kalip cocugum icin savasmak mi(((
Of bütün yazılarınız karmaşık anlaşılmaz yani bi acele etmeyin plan yapmakta konuşun yüzüne vurun istemiyorsa ailenin yanına gitBen ondan hicbirsey istemiyorum. Yaptiklari benim o masum tertemiz bir genc kiz olarak yasadigim o hayatimi geri getiremez. Calismiyorum elimde altin para hicbirsey yok ailemin karsi dairesi var ve satilik sadece onu alsin ben cocugumla yasarim ona bakarim calisirim cabalarim ama ailemin evine gidemem. Uzerine kayitli iki ev var esimin ve arabasi ama benden once alinmis hepsi paylasimi yapilir mi ki. Bir evim olsa bir dk durmazdim gururu batsin
Evlenmeden önce de alsa eğer velilik sözleşmesi yaptırmadıysanız tabi ki o evlerde Hakkı'nız var.Of bütün yazılarınız karmaşık anlaşılmaz yani bi acele etmeyin plan yapmakta konuşun yüzüne vurun istemiyorsa ailenin yanına git
Nafakada alırsın
Evet ya insanın giresi gelmiyo yeminle okuyunca da anlamak için bi daha okuyor hasta mı bebek mi hasta nikahlı mı eşine her şeyi bir günde mi düzeltmiş kadın olmuş .. boş zamanıda varmış yazsın işte anlamıyorum ben bu insanları :)Yazin cok uzun duzensiz bi paragraf koy alla askina anlatim bozukluklarini bi duzelt cidden okumak icin zorladim kendimi ama evlimisiniz diilmisiniz anlamadim resmi nikahiniz mi yok? Oyleyse adam seni kapi disari koysa laf etme imkanin yok ki!!! Cek kapiyi cik git dön ailenin yanina resmi nikahiniz varsa da git sen aç davayı. Öbür kadın sana kuma gelmeden önce gururunu yerler altina alma
Evlilik sözleşmesi.Evlenmeden önce de alsa eğer velilik sözleşmesi yaptırmadıysanız tabi ki o evlerde Hakkı'nız var.
Yahu 7 senedir neden evlenmemiş o kadınla o zaman, anlam veremedim. Kadın ilişkiye başladığında 29/30 yaşında falanmış demek. Kadın için uygun yaş evlenmek için.Eşin kaç yaşındaydı acaba? vs vs Karışık konu. İstememiş evlenmemiş mi? Ki o zaman hala neden sürüyor ilişki sana rağmen üstelik?Var hepsi sakladim.... kadin bekar
cok uzucu..Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu 7 senelik bir iliskisi olmus ve evlenememisler. Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim. Evlendik. Bu sure icinde hamile oldugumu ogrendim ve ayni gun bebegimi aldirabilecegim ihtimali ile uc ay yasadim. Milyonda bir gorulen bir hastalik yuzunden... cok ama cok zor zamanlar gecirdim. Esimle bosanma asamasina kadar geldik. Beni babamin evine gonderdi bu hastaligi bahane ediyordu onceden bilip ona soylememisiz gibi. Soruyorum size kim ister ki hastaligi bilerek hamile kalmayi bir bebegi goz gore gore aldirmayi. Tup bebek yapma gibi bir ihtimal soz konusu iken? Ben hep o unutamadigi kadindan dolayi boyle dedim aile buyukleri toplandi kimsw bana inanmadi artik hersey bitmisti ailemle birlikte bir ay once esylari toplamaya geldik ve hersey bitti gidiyorduk bana gitme dedi ve aile buyugunden birine kimseyi istemiyorum ama o gitmesin dedi. Kimsede ailem oluyordu. Neye ugradigimi sasirdim aci icindeydim henuz cok yeni evliydim ve hamileydim duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. Ertesi gun oldu nikahimiz yok dedi bahane etti arastirildi nikah bozulmamisti. Bir gun iyiydi ondan sonraki hergun babanin evine geri git dedi. Madem git diyecektin neden dur dedin bu cocuk oyuncagi mi dedim. Ve tam bir aydir beni hergum olduruyor zulm ediyor hergun agliyorum dayak yok ama pes dedirtecek psikolojik baski ve ben hickimse ile gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. Beni babamin evine gonderip uc bes ay sonra evlilik plani yapiyorlar belkide. Oyle aci ki esim gece calisiyor her geldiginde dus aliyor ve camasirini yikiyor ayri sehirlerde ama telefon bile yetiyor dus aldirmaya. Cok caresizim dostlar bebegimi dusundugum icin tek kelime edemiyorum canim cok yaniyor. Yapma etme diyorum sanakarsi birsey hissetmiyorum diyor ama onun haberi yok gorustuklerini bildigimden..... gozume bakiyor ve yalan soyluyor ne yapacagim gitmek mi yoksa kalip cocugum icin savasmak mi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?