Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

4 çocuk. Babasız büyüyecek 4 çocuk bir de 4 çocukla bir başına kalan kadın. Ve bunları sizin hayatımın aşkı dediginiz adam gözü kapalı yapmak istiyor. Çocuklarının annesine bu kadar vicdansizca davranan adam sizi mutlu mu edecek cidden de. Bırakın bu işleri kendi yuvaniza odaklanın. O pislikten kimseye Hayır gelmez.
Cok haklisin bunalri bnde dusunuyrm askla karin doymaz diyrm unut diyrm aklimdan cikmisken geldi aklimi allak bullak etti yine bnm onsuz mutlu olamayacagima o kadar inandirdiki

Ama bunun sonu yokki. Bak o adam gayet bencil sende bencil olup mutlu olnaya bakmalisin. Ortada bir kac tane degil 1 tane yol var. O da bu adamdan gecmiyor o kesin. Bu adamla her turlu mutsuz olacaksin. Oyle anliyorumki sana cinsel anlamda vs esinden daha baska seyler yasatmis. Romantiklik bla bla.. ana hayat laylaylom degilki.. yarin obur gun onunla olsan bile normallesiyor bir cok sey. Burda cogu kisi severek evlenmistir eminim ama cogu insanin aski bi sure sonra bitiyor yerini baska seyler aliyor. Olede olnasi lazim omur boyu ayaklar yerden kesik olmaz dimi?

Bi de adam ulaştı bir şekilde diyor ya çok imkansız bişey sanki. Adam 4 çocuğu varken karı kız peşinde koşabildiğine göre zaten gayet boş vakti bol bir abimiz:KK51: aşkı memnu dan sonra ülke toparlanamadı:skandal:
tanıdığım 5 çocuklu eski birkomşumuz vardı ve karısını aldatıyordu,herkes biliyordu, ben bile gördüm, kadın evde yokluk içinde adamçalışmazdı öylekötübişi, çocuk sayuıısıyla ilgisi yokaldatmanın, zaten böyle adamlar nekarıyı ne çocukları düşünür

bu hikaye bana haberlerde izlediğim bir konuyu hatırlattı adam liseli bir kızı kaçırmıştı ama evde hamile genç bir karısı vardı.kadınla röportaj yapmışlardı kadın şöyle birşey demişti ''ben aslında o kıza üzülüyorum x benide çok severek kaçırmıştı ve beni kaçırdığında da evliydi. ben eminim bir süre sonra başkasına aşık olup o kızı da terk edicek''bence sende o sevdiğin ama evli olan adamla bir araya gelip aşkınızı yaşayıp tükettikden sonra o adam başkasının peşinden gidicek.

Aynen oyke ayaklarimi yerden kesyi hep tapiyordu sanki bnm annm babm ayri babam vefat etti kimseden gormedigim sefkati ilgiyi onda gordum hep ona sigindim baglandim sonu da boyle oldu ama Allah bikiyo bunun acisini hep yasadim vicadnsz biri olmadgim icin sabahlara kadar agladim bitirdim birakmadi olmadi ona oyle baglandim ki tek o vardi sanki hayatta saplanti oldu ama yapamadim evet karisi vardi cocuklari vardi hakkim yoktu bahrima tas bastim ciktim gittim evlndim hersey gayrt iyiydi buldu bi sekilde bana ualsti aklim allak bullak oldu uine

Canım yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Sen şu an belki ortadan çekilsen adam bu kararından geri dönecek. Karısını sevmiyorsa neden boşanma davası açıp boşanmıyorlarki o 4 çocuğa annelik yapabilecek misiniz?

Yorumlariniz cok degerli
Bakın yapmışsınız büyük bir hata devam ettirmeyin bari.
Yeterince ah almışsınızdır.
Tövbe edin ve hattınızı değiştirin sosyal hesaplarınızdan ya engelleyin ya da kapatın.
Eşinize odaklanın onun da hakkına giriyorsunuz çünkü. Kalbiniz hala eskisindeyse eşinizden neye mâl olursa olsun boşanın. Ve emin olun ki o adam tek sizle sınırlı kalmamıştır büyük aşk başka aşk diye kafanızda büyütmeyin. Hem ulaşmasına izin verip hem de vicdanım demeyin komik oluyor.

o insandan kurtulmak için yuva kurmuşsunuz fakat bu düşüncelerdende kurtulmanız lazım ikinizde boşanıp evlenseniz o kadar insanın hakkına girip mutlu olamassınız. eski sevgiliniz sizi aradığında konuşmanız yanlış. ama ne diyelim. Allah ıslah etsin.

aşk evliliği artık eskide kaldı maalesef kadınlar sevmek yerine sevilmeyi tercih eder oldu ,şiddet,hakaret,aldatma,içki,kumar vs vs bunları yapmayan birinin olması artık çok zor.bence siz bırakın sevmeyi falan sevilen taraf olun ve eşinizi bırakmayın

Kendi diyor zaten açık kapı bıraktığını ulaşmasını istediğini.
Ayrıca o karakterde bi adam boş durmaz konu sahibine ulaşmadığı zamanlarda başkalarıyla takılıyordur büyük ihtimal.
Adam bir kere sen farklısın sen başkasın desin yeter yaaa:işsiz: diğer takıldıkları anında göz ardı edilir. Çocuğunu düşünmeyen bencil adamdan medet ummak saçma. Bu konunun sonu çok hayra çıkmayacak

Merhaba...Durumum o kadar karışık ki icinden cikamiyorum.2 yil once evli birine asik oldum ve 4 cocugu vardi ilk zamanlar cok umrumda degildi bi heves saniyodum zaman icinde asik oldum oda bana iki yil birlikteligimiz oldu en mutlu gunlerim ilklerim hep onunla oldu cok baska bi ask yasadik ama gittikce canimi acitmaya basladi nereye kadar gidecekti...Bana bn mutsuzum ayrilacagim dedi evlenelim dedi ama ben ne kadar sevsemde bunu kabul edemiyordum bi yuvayi nasil yikabikirdim hemde 4 cocuk...Ailem beni silerdi herseyi yakip yikarak nasil mutlu olacaktim psikolojim bozuldu ve ayrilma karari aldim ayni sehirdeydik surekli karsima cikiyordu numarami buluyordu pesimi asla birakmadi herseye goze aldim gidelim diyordu ben yapamiyordum unutamadim aci da cok cektim.Belki baskasi olursa unuturum arayislarina girdim ve esimle tanistik.Iyi bi insandi iyi bi es olurdu birseyler de hissettim hem bu sehirden giderim hemde unuturum yeni bi sayfa acarim dedim ama oyle olmadi...6 aylik evliyim 6 aydir depresyon tedavisi goruyorum isimi yapamiyorum kendimi toparlayamiyorum esim cok iyi bi insan iyi bi es ama ona asik oldugum gibi asok olamiyorum onunla yasadiklarimi yasayamiyorum onun yanindaki mutlulugum ayaklarimin yerden kesilmesi olmuyo...6 aydir hastanelerdeyim esim cok uzgun bni sevmiyorsan yapamiyorsan bosanalim diyo onu sevmiyo degilim bi es gibi seviyorum deger veriyorum o aklimdan cikmiyor ve bi sekilde bana ulasti yine allak bullak oldum bi kac kez konustuk cok aci cekiyorum dedi olmuyo dedi ben herseye raziyim herseyle kabulum ikimizide yakma daha fazla dedi ikimizde cikip gidelim diyor ve iyice allak bullak oldum esim bunu haketmiyor cok dwgerli bi insan iki yuva yikip aileme bu utanci yasatip hic bisey olmamis gibi gidemem surekli bunu dusunur oldum hem vicdanen rahatsizim hem ruhen aci cekiyorum imkansizi istiyorum esimi ruhen aldatiyorum kndimide ne yapacagimi cok sasirdim kaldim fikirlerinize ihtiyacim var biliyorum o bnm icin imkansiz aklimdan cikarmam yoluma bakmam en dogrusu onu da yapamiyorum
Sürünün. 4 çocuğun ahını ala ala hem de.

Bakın yapmışsınız büyük bir hata devam ettirmeyin bari.
Yeterince ah almışsınızdır.
Tövbe edin ve hattınızı değiştirin sosyal hesaplarınızdan ya engelleyin ya da kapatın.
Eşinize odaklanın onun da hakkına giriyorsunuz çünkü. Kalbiniz hala eskisindeyse eşinizden neye mâl olursa olsun boşanın. Ve emin olun ki o adam tek sizle sınırlı kalmamıştır büyük aşk başka aşk diye kafanızda büyütmeyin. Hem ulaşmasına izin verip hem de vicdanım demeyin komik oluyor.
Biliyorum celiskili artik saglikli karar veremiyrm tovbr ettim kac kere sonra aklima geldiginde kotu hissettim sosyal medyadan baktim kotu oldum ne bileyim ama kurtulmk istyrm artik

Eski sevgiline tamam deseydin; karısı başta üzülecek ve sonradan çocuklar da alisacakti.

Şimdi; hem zavallı eşin mutsuz, hem eski sevgilin, hem sen mutsuzsunuz. Hem de adamın karısına en ufak bir saygı ve dürüstlük yok.

Ürktüm...Bu bnm hayatima mal olacak diye dusunmedim degil ruh sagligima mal oldugu gibi...
Hayattaki duruşun nasıl olmalı . Onurlu düzgün sorunsuz ve huzurlu olmak istiyorsun. Alışkanlık ve ten uyumu seninki . tlf no nu hemen değiştir. Artık geçmişte yaşama önüne bak

aşk evliliği artık eskide kaldı maalesef kadınlar sevmek yerine sevilmeyi tercih eder oldu ,şiddet,hakaret,aldatma,içki,kumar vs vs bunları yapmayan birinin olması artık çok zor.bence siz bırakın sevmeyi falan sevilen taraf olun ve eşinizi bırakmayın
Cok haklisin ayaklarimi yerden kessin hep iltifatlar etsin pohpohlasin cunku boyle yapti hep bunlari bekleeim esim cok iyi biei iyi bi es kesinlikle dogru soyluyorsun

X