Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

evlıydı 4 cocukluydu... bızımkısı bambaska bır asktı.... bana evlenelım dedı yuvasınız yıkamazdım ortada 4 cocuk vardı dan snrasını okuyamadım yıkmışsın zaten 4 cocuklu adamla kırıstırmıssın onu yuva yıkılmıs zaten ınsallah sana da aynısını yaparlar.

Adamın evli olduğunu bile bile birlikte ol.sonra aşkından yanıyorum diye mağdur edebiyatı yap.
Hiç mi o adamın eşini ve çocuklarını düşünmedin.?Bu ne yüzsüzlük böyle?
Birde kalkmış unutmak için evlenmiş..yürü git işine be!Zerre kadar acımıyorum senin gibilere.Hak ettiğini sonuna kadar yaşamını diliyorum.!

4 çocuğu var ama ayrı yatıyo? seviştikten sonra başka odaya geçiyosa demek. başınıza gelen her şeyi siz kendiniz ellerinizle getirmişsiniz. sorumluluk alıp acısını da çekeceksiniz. acıma falan beklemeyin burda boşuna yani.

-di'li geçmiş zaman, hikayemsi bir anlatım, yeni üye, ve tabiki aldatma konusu. Oldu canım başka kurgu varmı kafanda.
Bence böyle aldatmalı hikayeler uyduranların ciddi bir karakter analizi yaptırmaları lazım. Çoğul ilişkilere yatkınlık var bence

dört cocuguna ve esine bunu yapmis üstünede herseyi birakip kacip gidelim diyen adamla,hic dusünmeyin kacin gidin cook uzaklardaki mutluluk diyarina..orda kendinize gul gibi bol ihanetli arkadan dayaklarin basladigi gidecek hic biryerinizin olmadigi, hakettiginiz mutlu evliligi yasarsiniz.kocanizda onun kiymetini bilecek birini bulur.o cocuklarla kadinida o adamdan kurtarmis olursunuz...eger fake degilseniz..

K
Böyle bi konuyu taşlanmak :sopa:için açmış olmalısın belliki canın sıkılmış :süslü:
Keske oyle olsaydi ama yaptiklarimin cezasini oduyorum nasil yaptin diyenler car cocuklarini dusundum evet her defasinda ayrildim olmadi evlendim olmadi
dört cocuguna ve esine bunu yapmis üstünede herseyi birakip kacip gidelim diyen adamla,hic dusünmeyin kacin gidin cook uzaklardaki mutluluk diyarina..orda kendinize gul gibi bol ihanetli arkadan dayaklarin basladigi gidecek hic biryerinizin olmadigi, hakettiginiz mutlu evliligi yasarsiniz.kocanizda onun kiymetini bilecek birini bulur.o cocuklarla kadinida o adamdan kurtarmis olursunuz...eger fake degilseniz..
Gercekten degilim ve acinmak icin degil tam tersini duymk icin burdayim

Yine mi evli biriyle birliktelik, bu konuda banım yeni kalktı,susucam :bicak:

Bide :kusmuk:

Madem öyle , bari eşinden ayrılda adamın günahına daha fazla girme,yazıktır.
O da mutlu olmayı hakediyordur diye düşünüyorum.
Birlikte olduğun adamın, çocuklarına kıyamamışsın ya(!) eşine de kıyma.

Bekar bir kadın nasıl 4 çocuklu adamdan etkilenir ya? Zorlamışsın resmen. Hiç öyle birden aşık oldum, büyük konuşurdum diye tatava yapma.

Bırak artık, her şeyi geç sen bu adamla nasıl mutlu olacaksın? Birbirinize her baktığınızda aşk değil pislik göreceksiniz.

O zavallı kadının dört çocuğun da hakkına girme. Biraz haysiyet, biraz onur allah aşkına.

E boşayıp seni alaydı, sen çocukları çok düşünen bir cici anne olarak nafakalarından kısmazdın zaten. Zaten adam şuan da babalık yapmıyordur ki.

Ama sonra seni aldatırdı dimi, o kısma çare bulamadım bak.

X