Ne kadarda meraklisiniz insanlarin eskilerini kullanmaya.....Adamla 2 sene gorusmussun evlenelim demis yuva yikamam diyorsun dalga mi geciyorsun sen zaten 2 yil o kadinin yuvasini yikacagin kadar yikmissin...Anlamiyorum ben sizin gibileri niye evlendin o zaman o adama yazik degilmiydi ? Ayrica kesin adami den aramissindir o seni nerden bulacak yoksa ayrica evlenmis gitmissin adam cesaret edemezdi buna kesin sen yine ari kovanina cubugu sokmussundur...
Biraz insanda vicdan merhamet olur o kadina o cocuklara ve yanindaki o adama vicdanin sizlamiyorsa kendine saygin olsun bosan o adamdan seni cok isteyen o karektersiz adamda o kadini biraksin bi an evvel mesut yuvanizi kurun maden hi sunuda unutma yuva yikanin gercekten yuvasi olmaz bugun karisini senle aldatan yarin senide kimlerle aldatmaz hi bide seji ne gozle gorur ben.orasini bilemem ...sonucta evli evli gorusuyorsun onunla ...amannn ne yazdim ya tencere kapak ....yarinda birbirinizi aldatirsiniz ....Aileni dusunecegine kendi gururunu onurunu bi dusun bence yerlerdesin