Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

ya arkadaşlar konunu her yerinde FAKE olduğu belli. boşuna değerli düşüncelerinizi böyle bir zihniyete harcamayın yaa :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Sizin gibiler yüzünden bir sürü kadının hayatı kararıyor bir sürü çocuk allak bullak olup yarım kalıyor. Sen tırlatmış hastanelerdesin ohh peki o kadıncağız napsın onun aklını yitirmeye bile hakkı yok çünkü çocukları var onlar için yaptığınız rezilliğe pisliğe dayanmak kendi atlatmak zorunda. Sizin gibiler bh dünyada da cezasını çeksin çok istiyorum biliyor musun. Senin şu an yaşadığını söylediğin rahatsızlık kesinlikle yaptıklarının bedeli olamaz :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
+1

Belli ki gönlüne söz geçirememiş konu sahibi. Aşk bu engel olamamış. Hemen topa tutmuşsunuz.
Hepimizin başına gelebilir. Büyük konuşmamak lazım.
Eşinize üzüldüm.
Görünen o ki aradığınız özellikler eşinizde yok.
Görüşmeyin evli adamla lütfen. Size de yazık çocuklarada. Siz ayırmayın.

Konu fakedir demişler. Fakeysen zamanımı çaldın derim giderim :)
Hepimizin başına gelebilir de İki sene adamla yatıp kalkıp ben yuva yikmadim demesi çok saçma.İnşallah fakedir

Şimdi bütün bu yazılanlara rağmen hala o ahlaksız adamı istiyorsan ..
lütfen boşan . Ve giderken eşine yaptığın ahlaksızlığı tüm ayrıntıları ile anlat ki senden nefret etsin , senin arkandan üzülmesin , tertemiz bi sayfa açabilsin kendisine

Yuh evli adam başta umursamadın sonra aşık oldun sonra unutmak için evlendin şimdi tekrar görüşüyorsun eeeee MUTLULUKLAR demekten başka seçenek yok!

O adam 2 sene boyunca hatta hala eşi ile kavga halinde belki, çocuklar mutsuz . Aile hayatı hep olaylı .. yuva yıkmamış mı oluyor !?
Çok acı bir durum ya keşke kimse yaşamasa. Evet tabiki evden uzak durmuştur adam. Karısına kim bilir neler yaptı nasıl yıprattı. Mutsuz bir Anne mutlu çocuklar yetistirebilir mi. Koskoca İki yıl

X