Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

Vazgeç bu sevdadan.
romantik hayallerin esiri olmuşssun.
hayal aleminde yaşıyorsun.
gerçekler acıdır.
birbirinize kavuşunca ne olacağınıs anıyorsun.
bir ömür boyu musmutlu yaşayacağınızı mıı.?
kendini derhal kurtar bu çirkin ve yakışıksız ve de onursuz durumdan.
Onursuz haysiyetsiz adice...ben kndimden ummayarak biseye bulastim da battikca battim evlndikten sonra ilk zamnlar iyiydim sildim kafamdan nasilki bana ilasti tepetakla oldum

İlahi adalete sonuna kadar inaniyorum. Evde 4 cocuk, bir kadin evin erkegini beklerken, adam sizinle zaman geciriyormus. Keske adami bosanmaya ikna etseymissiniz de o kadin kurtulsaymis.
Birine aci cektirirken mutlu olmayi beklemeyin bence.

ben anlamıyorum iyi olan şeyleri nasıl bu kadar kirletiyorsunuz. sevmek, sevilmek, aşık olmak bunlar güzel duygular.
4 çocuk da olsa ortada sevmiyorsa boşanabilir sizinle evlenebilirdi. bu kadar çirkinleşmek neden?? boşanmasın kimseye bir şey demesin, gelip ailenle tanışmasın, sen zaten ailene hiçbir şey anlatma ,sonra başka birinin günahına gir evlen, ondan sonra kaç git. ortada kaç tane mutsuz insan bırak!
madem bu kadar aşıksınız! ikiniz de boşanın n'aparsanız yapın. size çirkin şeyler tatlı geliyor belli.

gerçeksnaırım fake gibigelmedi
Gercekten fake degilim bunlarin hepsini yasiyrm yemin ederim cikmzdayim yolumu kaybettim bulamiyrm keske hepsi bi ruya olmus olsa diyrm kndi hayatimi mahvettim ywtrince aci cektim biliyrm yanlislarimi ne kadr soykeseniz az bnde ayni tepkileri verirdim ama insan bi kere düşüyor mus halen hatama dewam ediyrm cunku o kdar hata yaptim batti balik yan gider deyip gideyim diyrm sonra yasayacklrim aklima geliyo cocuklari vazgeciyrm kafamdanda cikmiyo ne yasadiklrim ne yasattiklrim bi uol cizmk isttrm bi yol gosterilmesine bu durumdan nasil kurtulurum nasil atlatrim bi yardima kimseye anlatamiyrm bazen tek care intihar etmk gbi geliyo

Hem o kadının 4 çocuğun vebalini al hem başkasıyla evlenerek onun vebalini al.
Kombo yapmışsın bildiğin.
Adam da üzülüyor karım depresyonda diye.
Bilmiyor ki aşığı yüzünden bu hallerde.
Boşanmazsın da sen.
Yorumlarımız da havaya zaten.

4 çocuk. Babasız büyüyecek 4 çocuk bir de 4 çocukla bir başına kalan kadın. Ve bunları sizin hayatımın aşkı dediginiz adam gözü kapalı yapmak istiyor. Çocuklarının annesine bu kadar vicdansizca davranan adam sizi mutlu mu edecek cidden de. Bırakın bu işleri kendi yuvaniza odaklanın. O pislikten kimseye Hayır gelmez.

İlahi adalete sonuna kadar inaniyorum. Evde 4 cocuk, bir kadin evin erkegini beklerken, adam sizinle zaman geciriyormus. Keske adami bosanmaya ikna etseymissiniz de o kadin kurtulsaymis.
Birine aci cektirirken mutlu olmayi beklemeyin bence.
Aci cektirrkn bnde cektim ve bn isteseydim bosanirdi girusrkn blki 50 kere bitrdim ama ayni yerdeydik birakmadi pesimi hep yenildim duygularima cok baglanmistim 2 yildr ilac kullnyrm depresyobdan cikamadim vi turlu rahat olsaydim keyfime bakardim

Gercekten fake degilim bunlarin hepsini yasiyrm yemin ederim cikmzdayim yolumu kaybettim bulamiyrm keske hepsi bi ruya olmus olsa diyrm kndi hayatimi mahvettim ywtrince aci cektim biliyrm yanlislarimi ne kadr soykeseniz az bnde ayni tepkileri verirdim ama insan bi kere düşüyor mus halen hatama dewam ediyrm cunku o kdar hata yaptim batti balik yan gider deyip gideyim diyrm sonra yasayacklrim aklima geliyo cocuklari vazgeciyrm kafamdanda cikmiyo ne yasadiklrim ne yasattiklrim bi uol cizmk isttrm bi yol gosterilmesine bu durumdan nasil kurtulurum nasil atlatrim bi yardima kimseye anlatamiyrm bazen tek care intihar etmk gbi geliyo
Allahakıl fikir vermiş, aklını kullan,aklı selim biri ne yapardı, yasak aşk yaşama, adamın4 çocuğu var ve senikullanıyor, alet olma o adiye,kocanı seviyorsan evliliğine odaklansevmiyorsan ve aldatacaksan boşan, o adama yazık etme

Evli 4 çocuk annesi olan kadını kendi yerinize koyun. Sadece bunu diyorum başka bir söze gerek yok.
Koydugum icin bu kadar aci cektulim ve her defasinda bana çoktan bitmis hersey sadaece cocuklar icin dedi esim ayril git diyo dedi dedi de dedi bnde kandin

Kombon yapmışsın bildiğin.
Boşanmazsın da sen.
Bi de adam ulaştı bir şekilde diyor ya çok imkansız bişey sanki. Adam 4 çocuğu varken karı kız peşinde koşabildiğine göre zaten gayet boş vakti bol bir abimiz:KK51: aşkı memnu dan sonra ülke toparlanamadı:skandal:

Boşanmazsın da sen.
Konuyla alakası yok ama tarifini yaptım herkes parmaklarını yedi Teşekkürler canım:KK36:
Konu Sahibi adamdan uzak durun bence.

Allahakıl fikir vermiş, aklını kullan,aklı selim biri ne yapardı, yasak aşk yaşama, adamın4 çocuğu var ve senikullanıyor, alet olma o adiye,kocanı seviyorsan evliliğine odaklansevmiyorsan ve aldatacaksan boşan, o adama yazık etme
Seviyrm esim cok iyi gerckten yasadiklarimi unutamiyrm yaptigim cirkinliklrude gunahlari da sanki kndimi ona necbur hissedyrm hak ediyrm herseyi gibi

Boşanmazsın da sen.
Yorumlariniz cok degerli

Bi de adam ulaştı bir şekilde diyor ya çok imkansız bişey sanki. Adam 4 çocuğu varken karı kız peşinde koşabildiğine göre zaten gayet boş vakti bol bir abimiz:KK51: aşkı memnu dan sonra ülke toparlanamadı:skandal:
Kendi diyor zaten açık kapı bıraktığını ulaşmasını istediğini.
Ayrıca o karakterde bi adam boş durmaz konu sahibine ulaşmadığı zamanlarda başkalarıyla takılıyordur büyük ihtimal.

Her gun konusmuyrm zaten ayda bir iki ayda bir gibi bana herseyi birak gel diyo unutamazsin yapamazsin evet mutlulugu yasadim ama mutsuzkuguda o kadinin cocuklarinin bedduasiyla omur boyu yasayamam aklimdan da atmayi beceremiyrm mucadele ediyrm
Ama bunun sonu yokki. Bak o adam gayet bencil sende bencil olup mutlu olnaya bakmalisin. Ortada bir kac tane degil 1 tane yol var. O da bu adamdan gecmiyor o kesin. Bu adamla her turlu mutsuz olacaksin. Oyle anliyorumki sana cinsel anlamda vs esinden daha baska seyler yasatmis. Romantiklik bla bla.. ana hayat laylaylom degilki.. yarin obur gun onunla olsan bile normallesiyor bir cok sey. Burda cogu kisi severek evlenmistir eminim ama cogu insanin aski bi sure sonra bitiyor yerini baska seyler aliyor. Olede olnasi lazim omur boyu ayaklar yerden kesik olmaz dimi?

İki yuvanın ahıyla mutlu olabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Sakın böyle bir maceraya girmeyin. Sonra çok ah alırsınız, çok pişman olursunuz. Bak ne güzel eşin var, kendini ona ver ve o evli utanmaz(Daha çok şey sayardım da içimden sayıyorum.) adamın sana ulaşmasına izin verme. Yaptığın da çok yanlış ayrıca. Bunun dinde de çok açık bir yasağı var. Bence tövbe et.

X