Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

Merhaba...Durumum o kadar karışık ki icinden cikamiyorum.2 yil once evli birine asik oldum ve 4 cocugu vardi ilk zamanlar cok umrumda degildi bi heves saniyodum zaman icinde asik oldum oda bana iki yil birlikteligimiz oldu en mutlu gunlerim ilklerim hep onunla oldu cok baska bi ask yasadik ama gittikce canimi acitmaya basladi nereye kadar gidecekti...Bana bn mutsuzum ayrilacagim dedi evlenelim dedi ama ben ne kadar sevsemde bunu kabul edemiyordum bi yuvayi nasil yikabikirdim hemde 4 cocuk...Ailem beni silerdi herseyi yakip yikarak nasil mutlu olacaktim psikolojim bozuldu ve ayrilma karari aldim ayni sehirdeydik surekli karsima cikiyordu numarami buluyordu pesimi asla birakmadi herseye goze aldim gidelim diyordu ben yapamiyordum unutamadim aci da cok cektim.Belki baskasi olursa unuturum arayislarina girdim ve esimle tanistik.Iyi bi insandi iyi bi es olurdu birseyler de hissettim hem bu sehirden giderim hemde unuturum yeni bi sayfa acarim dedim ama oyle olmadi...6 aylik evliyim 6 aydir depresyon tedavisi goruyorum isimi yapamiyorum kendimi toparlayamiyorum esim cok iyi bi insan iyi bi es ama ona asik oldugum gibi asok olamiyorum onunla yasadiklarimi yasayamiyorum onun yanindaki mutlulugum ayaklarimin yerden kesilmesi olmuyo...6 aydir hastanelerdeyim esim cok uzgun bni sevmiyorsan yapamiyorsan bosanalim diyo onu sevmiyo degilim bi es gibi seviyorum deger veriyorum o aklimdan cikmiyor ve bi sekilde bana ulasti yine allak bullak oldum bi kac kez konustuk cok aci cekiyorum dedi olmuyo dedi ben herseye raziyim herseyle kabulum ikimizide yakma daha fazla dedi ikimizde cikip gidelim diyor ve iyice allak bullak oldum esim bunu haketmiyor cok dwgerli bi insan iki yuva yikip aileme bu utanci yasatip hic bisey olmamis gibi gidemem surekli bunu dusunur oldum hem vicdanen rahatsizim hem ruhen aci cekiyorum imkansizi istiyorum esimi ruhen aldatiyorum kndimide ne yapacagimi cok sasirdim kaldim fikirlerinize ihtiyacim var biliyorum o bnm icin imkansiz aklimdan cikarmam yoluma bakmam en dogrusu onu da yapamiyorum
Bir yuvayi nasil yikabilirimki diye acindirma kendini kendine Allah islah etsin sen, ve senin gibilerini insan utanir yahu

Olanla bitmişe çare yok... Kocanızdan ayrılmanız sizin için en iyi seçim olur.

Adam sizinle yaşadığı yasak cinselliği özlemiştir. Yasak, heyecan, adrenalin

Bakın şimdi buluşun, birşeyler yaşayın ve deyin ki, ben boşandım

Sizi atlatacak, kaçacak, karısından ayrılmadığını söyleyip çocuklarını bahane edecek

Ben hiç inanamadım adamın eşini ve çocuklarını sizin için bırakacağına

Kusura bakmayın da..

yasak aşkını tabi ki unutamazsın 4 çocuğa rağmen tercih edilen kazanan kadındın sözde. kocan da sessiz sakinmiş. atraksiyon gerek sana. yazıklar olsun ya o adama ya 4 çocuk doğurup kendisini baba yapan kadının arkasından çevirdiği işlere bak.

Sizi dışlamak kötü sözler söyleyip kınamak bana bişey kazandırmaz sizi de doğruya çekmez..

Bence yapmanız gereken şuan evli olduğunuz kişiyi daha fazla kandırmadan ayrılmanız uygun gözüküyor.

Vebal sayısını azaltın.diğer adamın karısı ve çocuklarının vebalini düşünürseniz belki biraz dizginlenirsiniz.

Siz tam kavuşamadığınız için aşk tatlı gelmiş ama kavuşsanız herşeyi yıkıp,ne olcak ki,sadece pişmanlık..

Size gerçekten birinin ulaşmasını istemezseniz size kimse ulaşamaz..

Eminim bu grupta beni taslayanlar olacak ama durumumuz benzer olduğu için yazıyorum senin yaptığın hatayı ben de yasak ask ti sonuç olarak evlendik ne oldu herkes mutsuz oldu herkes perişan aşk dediğin şey de belli bir zamandan sonra geçip gidiyor biz 12 yil mücadele ettik ikimizde de 2 çocuk vardı evlenince herşeyi toz pembe olmadığını gördük pişman mıyım evet benden tavsiye eşinle mutlu olmaya bak
Bence bu, konuyla ilgili en çarpıcı mesaj

Üzerine diyecek birşey yok

Ben aşkın beyinde başlayıp beyinde bittiğine inanıyorum. Ne yapıp ne edip o adamı aklınızdan atmalisiniz. Ulaşmasına izin vermeyin. Onunla konuşmayı görüşmeyi beraber olmayı silin kafanizdan. Eşinizle de ayrılın kendiniz için değil eşiniz icin. bu hikayede en çok ona üzüldüm. mutluluğu hakediyo ve sizinle olmayacak belli ki. Bundan sonra da önünüze bakın

2 yil once evli birine asik oldum ve 4 cocugu vardi ilk zamanlar cok umrumda degildi bi heves saniyodum zaman icinde asik oldum oda bana iki yil birlikteligimiz oldu en mutlu gunlerim ilklerim hep onunla oldu cok baska bi ask yasadik

:kusmuk:
Arkadas evli ve 4 çocuklu!! hala mutlu oldum baska bi ask yasadik diyorsun utanmadan.

bi yuvayi nasil yikabikirdim hemde 4 cocuk...Ailem beni silerdi herseyi yakip yikarak nasil mutlu olacaktim psikolojim bozuldu ve ayrilma karari aldim

Lutfetmissin.

esim cok uzgun bni sevmiyorsan yapamiyorsan bosanalim diyo

Yazik adama. Onunda hayatini mahvetmissin bravo.

Öfff bugunde hep fake konular var...yok kocası sevmiyorsan ayrılalim falan demiste demiss :oha:

Valla fake olduguna inanmıyorum hicbirinin keşke olsalar ama. Cevremde ayni hikayelerden 2 3ü var birebir neredeyse. biz inanmak istemiyoruz ama var böyle şeref yoksunu insanlar malesef.

Kusura bakma da, hiç üzülemedim durumuna. 4 çocuklu evli adamla ne işin vardı, nasıl bir hevesti bu... Neyin kafasını yaşıyorsun şu an. Asla yapmam demişmiş, öyleyse niye yaptın derler... Kendine gel. Destek aldığın psikiyatristlere anlattınmı bu durumu, anlatman gerek. Haline üzüldüğüm tek insan eşin. Olmuyorsa boşan eşin daha fazla acı çekmesin, sonrada ne diyeyim sen yolunu çoktan çizmişsin kızım...

4 çocuklu bir adamla beraber ol, evlenmeye gelince ay ben yuva yıkamam :KK70:
Vallahi komiksin kız.

Aynen hepsi ayni geni mi tasiyor nedir. hep ayni hikaye.
Sacmaliyorsun su an geçen ay ameliyat oldum ve yazdim ne var bunda

Sacmalayan sen olmayasin? bu kadar uzulsen aklin baska konularda olmaz zaten. Mutlulugunuzu! anlatisindan ve bu konuşma tarzindan belli samimi olmadigin

Sizin gibiler yüzünden bir sürü kadının hayatı kararıyor bir sürü çocuk allak bullak olup yarım kalıyor. Sen tırlatmış hastanelerdesin ohh peki o kadıncağız napsın onun aklını yitirmeye bile hakkı yok çünkü çocukları var onlar için yaptığınız rezilliğe pisliğe dayanmak kendi atlatmak zorunda. Sizin gibiler bh dünyada da cezasını çeksin çok istiyorum biliyor musun. Senin şu an yaşadığını söylediğin rahatsızlık kesinlikle yaptıklarının bedeli olamaz :kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Her gun konusmuyrm zaten ayda bir iki ayda bir gibi bana herseyi birak gel diyo unutamazsin yapamazsin evet mutlulugu yasadim ama mutsuzkuguda o kadinin cocuklarinin bedduasiyla omur boyu yasayamam aklimdan da atmayi beceremiyrm mucadele ediyrm

Ha her gun konusmussun ha ayda bir farki var mi cidden :olamaz:

Evli adamla niye 2 yil iliski yasayip karisinin cocugunun gunahina girdin? sevmedigin adamla niye evlenip o adama haksizlik ettin? Insansin hatalar yapmissin kinamak istemiyorum. Hepimiz insaniz. Ama keske tedaviye evli adama asik oldugunda baslasaydin. Hic uzatmasaydin bu isleri. Simdi aci cekmen normal ama artik baskalarina aci cektirmeyi birak. Her turlu ahlaksizligin ask kisvesi altinda makul gorulmesine katlanamiyorum. Bu forumu okuyan genc kizlara ornek olsun

Konu sahibesi
FB_IMG_1484174538423.jpg

yok ben cidden anlamıyorum evli erkeğe nasıl aşık oluyorsunuz? lan adamın karısı evde , haftada 3 gün seviştiği biri var yani ki o 4 çocuk leylekle gelmemişse. hepsini geçtim mideniz bunu nasıl alıyor? senin koynundan çıkıp karısının koynuna giriyor adam. siz de mi "zorla evlendirildim, karımı hiç sevmiyorum şu kadar senedir ayrı yatıyoruz , cinsel münasebetimiz yok" yalanlarına kandınız?

neyse başınıza gelenlere depresyonunuza falan hiiiçççç üzülmedim. kendi önünden yeseydin bacım :KK66:
Katiliyorum

X