Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

Belli ki gönlüne söz geçirememiş konu sahibi. Aşk bu engel olamamış. Hemen topa tutmuşsunuz.
Hepimizin başına gelebilir. Büyük konuşmamak lazım.
Eşinize üzüldüm.
Görünen o ki aradığınız özellikler eşinizde yok.
Görüşmeyin evli adamla lütfen. Size de yazık çocuklarada. Siz ayırmayın.

Konu fakedir demişler. Fakeysen zamanımı çaldın derim giderim :)

Belli ki gönlüne söz geçirememiş konu sahibi. Aşk bu engel olamamış. Hemen topa tutmuşsunuz.

Evet tuttuk. Gönlüne yine söz geciremeseydi ama en baştan reddedip asla evli bir adamla yatmayip, uzaktan sevip unutmaya çalışsaydi. O zaman herkes doğrusunu yapmissin derdi.

Bir çok insanın verdiği tepkiyi vericem belki ama içimde de tutamam kusura bakma...

Bu ne yüzsüzlük? Evli olduğunu bildiğin, 4 tane çocuğu olduğu bildiğin adamla birliktelik yaşıyorsun üzerine aşık oldum diyorsun ve hala haddini bilmeden evlendim ama aklım hala onda diyorsun...
Kusura bakma çok geniş bir mideye sahipsin...

O da nasıl bir şerefsizmişki hadi kadını bir nebze geçtim 4 evladına sırtını dönmeye hazır bekliyor, hala aklını karıştırıyor...

Senin gibisine herşey müstehak...

En buyuk konustugum konuydu asla yapmam dedigim ama oldu ve cok pismanim vebali cok buyuk bi ise bulastim ve halen yakami kurtaramiyorum
O dört çocuklu Anne yasak aşkınızı öğrense büyük konusmamaliyim mi dicek acaba. Iyiki yuva yikmamissin ya çok iyisin

Yasak aşkım dediğiniz adam hala eşi ve 4 çocuğuyla yaşıyorken halihazırda,sizede zarf atıyor,gidelim diye. Peki ,madem eşini sevmiyor,size aşık ne yaptı siz ayrıyken? Neden boşanmadı? Demekki neymiş lafla peynir gemisi yürümezmiş. Öyle bencil,öyle aşağılık ki hala eşini aldatmaya çalışıyor. Emin olun başkalarıda olmuştur/siz olmasanızda olacak.
Size gelince yuva yıkamazdım diyorsunuz ama adamla iki sene birlikte olmakta sakınca görmemişsiniz,ne yani boşanmıyorsa bunun adı başka birşey mi oluyor. Umursamadım diyorsunuz birde evli olmasını,pes.
Evlenmişsiniz,keşke evlenmeseydiniz. Siz mutsuzsunuz ya eşinizin ve eski sevgilinizin eşinin hayatını mahvetmişsiniz,bu mutsuzluk dibine kadar hakkınız.

BETER OL INSALLAH ZAMANINDA ESIM IS YERINDE BI KADINLA MESAJLASMISTI ALDATMA OLMADIGI HALDE 1.5 YIL OLDU KENDIME GELEMEDIM VE BEDDUAM HEP O KADININ USTUNDE OLDU SEN NE IGRENC NE ASAGILIK BI INSANSIN ALLAH SENI VE SENIN GIBI YUVA YIKAN KADINLARI KAHRETSIN INSALLAH AYNAYA BAKINCA MIDEN BULANMIYORSA EGER GIT KENDINI EN YUKSEK BINADAN AT HAYATINDA COK DAHA KOTU SEYLER YASAMANI DILIYORUM

Yazdığım da benim görüşüm. Zaten hepimiz Görüşümuzu yazıyoruz. Öyle bir dünya yok. Başkasının canını yaktığın her an icin canı yanar insanın. İlahi adalet hayde bye byee byeeeeeeeeeee
Bana sataşmadan önce Türkçe konuşmayı ve yazmayı öğrenin.

BETER OL INSALLAH ZAMANINDA ESIM IS YERINDE BI KADINLA MESAJLASMISTI ALDATMA OLMADIGI HALDE 1.5 YIL OLDU KENDIME GELEMEDIM VE BEDDUAM HEP O KADININ USTUNDE OLDU SEN NE IGRENC NE ASAGILIK BI INSANSIN ALLAH SENI VE SENIN GIBI YUVA YIKAN KADINLARI KAHRETSIN INSALLAH AYNAYA BAKINCA MIDEN BULANMIYORSA EGER GIT KENDINI EN YUKSEK BINADAN AT HAYATINDA COK DAHA KOTU SEYLER YASAMANI DILIYORUM
Malesef ahlak yoksunu kadinlar dolu çevremiz. Bir de yüzsuz onursuz oluyorlar ki bu da ayrı bir olay. Ben aldatildim boşandım. Dilerim ki bu tür kadınların hepsi mahvolsun. Hatta bu tarz olmaya meyilli ve onay verenler de bin beter olsun insallahhh..

Size soruyorum! Onurunuz gururunuz nerde ?
Kendinize saygı duyabiliyor musunuz ?
Karşınızdaki de size saygı duymuyor,velhasıl sizi arada çerez niyetine atıştırıyor .
Seven insan önce,değer verdiği kadını bu duruma sokmaz ...
Sorumluluktan bunalmış ,değişiklik yaşıyor sizinle...
Ben sizi nefsinize hâkim olmaya davet ediyorum...
Çirkin ve ayıp,sabahlara kadar ağlamakla vicdanınız dan kurtulamazsınız .
Tabi vicdan varsa...

Son düzenleme:
Eşinin başini yakmişsin. Yazik adam ne umutlarla evlenmiştir...
Ne yaparsaniz yapin ama baskalarinin hayatini mahvetmeyin bence.

Ayda iki kere konuşuyorum demişsin konu sahibi
Yetmez mi senin aklını çelmeye o adamın karisina hala eşi gibi bakamamasina çocuklarına yeterince ilgi muhabbet verememesine yani gerçek ailenize enerji muhabbet ilgi alaka sevgi saygı vermiyosunuz veremiyosunuz bu şekilde
Lütfen hem kendinize hem de o adamın aklını çelmeye bir son verin ve bir daha asla görüsmeyin. Adam da kendi ailesine döner belki
Aklıma geldi de karısı mutlaka biliyordur anlamışdir çoktan oda yazık bosanmadigina göre eşini hala seviyorum ve tabi 4 çocukla nereye gitsin kime siginsin aradan çekil canım

hıı oldu canım adına da aşk de çok seviyorum de. hiç inandırıcı değilsin git başka yerde oyna

O adam serefsizin önde gideni bir defa.Bekar bir kiza umut verip duygularila oynayip 4 cocugunu karısını hice sayip yüzüstü birakmayi göze alip utanmadan evlenmus baskasinin karisi olmus bi insani halen arayip isteyecek kadar da midesiz....Burda sadece size yuklenilmemeli...Size gelince tamam sevmissiniz hata yapmissiniz ama halen bu insanla olabileceginiz hala boyle mide bulandiran bi insana birseyler hissedip onla olmayi aklinuzdan gecirebilmeniz ilginc...Belliki artik sikilmis siz de genc guzel hrycan verici duygularini tatmin etmis belliki yascada buyuk sizden kim kacirmak istemez..Yapmissiniz bi hata artik adini bile anmayin tövbe edin gecmisi unutun kendinizede esinizede daha fazla haksizlik etmeyin degmez

X