Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

Ceza almamak için sizinle polemiğe girmeyeceğim bayan.Benim görüşüm ve muhatabım konu sahibi.
Yazdığım da benim görüşüm. Zaten hepimiz Görüşümuzu yazıyoruz. Öyle bir dünya yok. Başkasının canını yaktığın her an icin canı yanar insanın. İlahi adalet hayde bye byee byeeeeeeeeeee

böyle seyler okudugumda agzim acik kaliyor. derdiniz ne sizin??
neden iyi insanlarin günahina giriyorsunuz??
madem sevmiyordunuz esinizi neden evlendiniz? neden?

dogru söylüyor esiniz, bence de bosanin. adamcagiz kendine layik biriyle evlensin en azindan

4 çocuklu adam o çocukları bırakıp senle kaçacak sende o adama güveneceksin öyle mi. Bari başkasını yara bandı olarak kullanmaya kalkmasaydınız 6 ayda o halr gelen kadını hakediyor mu o insan ayrılın adamda mutlu olacağı biriyle evlensin başka insanları yakıp kullanmayın.

Şu kadınları bazen anlayamıyorum karısına 4 çocuğuna bunu yapan adam ileride sana neler yapar anlatmak isterdim de banlanmak istemiyorum kusura bakma! Ve sizin gibi karaktersiz insanlar yüzünden her kadın aynı gözle görülüyor yazık :işsiz:

Şu kadınları bazen anlayamıyorum karısına 4 çocuğuna bunu yapan adam ileride sana neler yapar anlatmak isterdim de banlanmak istemiyorum kusura bakma! Ve sizin gibi karaktersiz insanlar yüzünden her kadın aynı gözle görülüyor yazık :işsiz:

aaa deme öyle, cok cok cok sevmis kizcagiz baksana unutamiyormus onu... ne büyük "ASK" :işsiz:

aaa deme öyle, cok cok cok sevmis kizcagiz baksana unutamiyormus onu... ne büyük "ASK" :işsiz:
Valla bu ve bunun gibiler yüzünden kocamı eve kapatacam he az kaldı :eğlence: evli erkek delisi bunlar yahu aşkına da şimdi bişey derim de neyse ! Çocuklara kıyamadım kısmına gelirsek şayet yasak aşk yaşarken nasıl kıymış ayar oluyorum ben bu b.ko yiyorum ama çocuklar için uzak duruyorum ayağına koca bi YAV HE HE ! Diyesim var :sinirli:

6 aylık evli ve 6 aydır tedavi görüyorsanız eşinize de yazık. Zaten önermiş mutlu değilsen boşanalım diye.
O adama bu denli bağlıyken tedavi de sonuç vermez.
En iyisi boşanın eşiniz de yolunu çizsin.

hiçbir şekilde manalı gelmiyor. 2 sene önce tanışıyorsun bir süre birlikte geziyorsun ayrılıyorsun şimdi de 6 aylık evlisin. ne ara kendine geldin, eşinle ne ara tanıştın ne ara evlenme sürecine girdin??
konu komple mide bulandırıcı da tabi gerçek olsaydı.
yeminle sömestr başladı ergen bebeler kalkar kalkmaz fantezilerini mi yazıyor nedir?

Ayni seyi dusundum.

Tatil basladi baslayali hep bilmem kac sezonluk dizi senaryosu cikaracak hikayeler.

Ah su zekalarini azicik derslerine kullansalar. Cok daha iyi olacak.

BAŞKASINA AŞIK HİÇBİR ERKEK EVLİLİK HAYATINI ASLA SÜRDÜRMÜYOR,SENİ ARADA MEZE YAPMIŞ SEN HALA AŞK AŞK DİYE KOCANI ALDATIYORSUN FARKINDAMISIN? BU KAFAYLA SONUN İYİ DEĞİL ,EKTİĞİNİ ÇEKECEKSİN..

Aynı şeyi eşin yapsa neler olurdu acaba, biraz empati yapabilmek çok mu zor, hadi diyelim ki o adamla evlendin, çocukları olan ve hala evli olan bir adam seni şu an sever ama sonra senden de çocuğu olduktan sonra başka bir kadına AŞIK olur bu kadar basit, ben eşinize acıdım yazık adama...

Her seven aşık olan kavuşmuş mu? Hayır
Siz aşkı 4 çocuklu bir adamda bulsanız bile asla yaklaşmamalıydınız. Sevmek bazen vazgeçmektir de..Biliyordunuz madem evli çocukları var kesinlikle bu hisse gem vurmalıydınız. Onun ruhu bile duymamalıydı. Gerçekten sevseydiniz o adamı eşi var çocukları var deyip uzak kalırdınız. . O düşünmüyor siz düşünseydiniz onun ailesini. Yazıktır deseydiniz. Üstelik ondan kaçış olsun diye sırf unutmak adına birde evlenmişsiniz. Bu dahada kötü olmuş. Yazık değil mi eşinize? Yaranıza bant diye eşinizi vurmuşsunuz. Yapmanız gereken o zamanlar evli olduğunu bildiğiniz adamdan son sürat uzak kalmak olmalıydı. Sonra aklınız ve gönlünüz tertemiz bir şekilde iken evlenmeliydiniz. Bir insanı sırf unutmak adına bir kaçış olarak evlenilmesini doğru bulmuyorum. Bu resmen eşinizi harcamak.
İşlediğimiz günah ne kadar büyük olursa olsun Allahın rahmetinden ve merhametinden affından büyük olamaz. Tövbe edin yaptığınız yanlış için. Onun size ulaşacağı her yolu kapatın önünüze bakın. Eşinizi sevin ona değer verin. Bu defteri kapatın. Aşk bir insanın onurundan gururundan daha büyük olamaz. Bir insanın onuru gururu aşktan bile önemli ve büyük olmalı. Size dostane tavsiyem budur.

Aşk kutsal bir şey. Her aşık olan aşkına kavuşmuş mu ki? Hadi aşık oldunuz gerçekten sevdiniz ama adam evli eşi çocukları varsa kesinlikle uzak durmalıydınız. İnsanın kendine bile itiraf edemedikleri olmalı hayatta. Kendine itiraf ederken bile utanıp çekindiği şeyler olmalı.....Bu kendimize olan saygıdandır. Sizde o zamanlar bu duyguyu kendinize bile itiraf etmeden; yok etmeye asla olmaz yapmam yapamam yapmamalıyım demeye çalışsaydınız. onun düşünmediği eşini çocuklarını düşünseydiniz. Bu resmen bencillik aşk değil bu.. Aşk yeri gelir vazgeçmeyide yaşatır sana. Ama bencillik başka birşey...

Evlenince yemeğe soğan doğrayip, adamin 4 çocuguna üvey ana olunca ayaklariniz yerden öyle bir kesilir ki...Taş gibi yere çakilirsiniz. Depresyona girmek bile lüx olur size.Benim ayaklarimi yerden kesmiyor aşık değilim dediginiz insani da mumla ararsiniz.
Boşanirda evlenebilirseniz tabi.

Son düzenleme:
Yemin ederim dayaklıksın. Bir de şu iğrenç durumunu şuraya yazmışsın. Sana diyecek tek şey :kusmuk:

Bu cevaplar bnim icin cok cok degerli bi tokat gibi kimseye anlatamadigim ve duymadigim seyleri duymk yol gostetici bi cok seyin fakindayim adlinda girdigim b..ktan cik.k icin bisr ypmadim hep gecmiste yasadim esimle kiyasladim onun gibi davranmiyo diye evet sorumszdu 7 24 bnle gezdi bni el ustunde tuttu esimden ayni ilgiyi goremedim sevmiyo sandim o cok seviyodu bana gore bak cocugunu colugunu ugruma birakiyo bu bnm icin sevgiydi ama bu cewabin cok guzeldi gercekten tokat gibi geldi cehenneme cevirdigim esim bana dedi ki ben seninle mutsuxluga da varim simdi kndimi cok kotu hissettim
O zaman lütfen toparla kendini . Asıl yuvan senin cennetin olacak . Geçmişi, geçmişte bırak . Günahlarından dolayı pişman ol ve hep istiğfar halinde ol .
Eğer bu dediklerimi yaparsan asıl mutluluğu bulacaksın . Emin ol evlilik hayatı o yaşadığın yasak aşktan çok daha kıymetli , huzurlu, güvenli .. evliliğinin kıymetini bil . Artık eşinle kimseyi karşılaştırma . Ondan razı ol ve senden razı olması için çabala .

Ne kadar igrenc bir insansiniz buraya yazmaya utanmiyomusun dicem ama utanma kim siz kim.kocaniza acidim sizin gibi ahlaksiz bir kadinla evli bosaninda ne halt yerseniz yeyin.sizin gibi kadinlar adami katil ederler.burdan sana ekmek cikmaz burasi kk.kendin gibilerinin oldugu sitelere git itiraf com falan.gurursuz ve onursuz kadin tipi!!!

X