Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

Merhaba...Durumum o kadar karışık ki icinden cikamiyorum.2 yil once evli birine asik oldum ve 4 cocugu vardi ilk zamanlar cok umrumda degildi bi heves saniyodum zaman icinde asik oldum oda bana iki yil birlikteligimiz oldu en mutlu gunlerim ilklerim hep onunla oldu cok baska bi ask yasadik ama gittikce canimi acitmaya basladi nereye kadar gidecekti...Bana bn mutsuzum ayrilacagim dedi evlenelim dedi ama ben ne kadar sevsemde bunu kabul edemiyordum bi yuvayi nasil yikabikirdim hemde 4 cocuk...Ailem beni silerdi herseyi yakip yikarak nasil mutlu olacaktim psikolojim bozuldu ve ayrilma karari aldim ayni sehirdeydik surekli karsima cikiyordu numarami buluyordu pesimi asla birakmadi herseye goze aldim gidelim diyordu ben yapamiyordum unutamadim aci da cok cektim.Belki baskasi olursa unuturum arayislarina girdim ve esimle tanistik.Iyi bi insandi iyi bi es olurdu birseyler de hissettim hem bu sehirden giderim hemde unuturum yeni bi sayfa acarim dedim ama oyle olmadi...6 aylik evliyim 6 aydir depresyon tedavisi goruyorum isimi yapamiyorum kendimi toparlayamiyorum esim cok iyi bi insan iyi bi es ama ona asik oldugum gibi asok olamiyorum onunla yasadiklarimi yasayamiyorum onun yanindaki mutlulugum ayaklarimin yerden kesilmesi olmuyo...6 aydir hastanelerdeyim esim cok uzgun bni sevmiyorsan yapamiyorsan bosanalim diyo onu sevmiyo degilim bi es gibi seviyorum deger veriyorum o aklimdan cikmiyor ve bi sekilde bana ulasti yine allak bullak oldum bi kac kez konustuk cok aci cekiyorum dedi olmuyo dedi ben herseye raziyim herseyle kabulum ikimizide yakma daha fazla dedi ikimizde cikip gidelim diyor ve iyice allak bullak oldum esim bunu haketmiyor cok dwgerli bi insan iki yuva yikip aileme bu utanci yasatip hic bisey olmamis gibi gidemem surekli bunu dusunur oldum hem vicdanen rahatsizim hem ruhen aci cekiyorum imkansizi istiyorum esimi ruhen aldatiyorum kndimide ne yapacagimi cok sasirdim kaldim fikirlerinize ihtiyacim var biliyorum o bnm icin imkansiz aklimdan cikarmam yoluma bakmam en dogrusu onu da yapamiyorum
yani sizin gibiler nasil oluyor da bu kadar iyi kocalar buluyorlar

6 aydır depresyonda olmanızı sadece aşk acisina baglamayin.. vicdan azabidir o.. Aşk sandiginiz.. ikisi de insanın içini yakar.. 2 yıl boyunca aldatildigini öğrenen 4 çocuk annesinin yerine koyun kendinizi ve ayaginiz yerden kesilir zaten o zaman..

tedavi size değil adamın eşine gerekli. aklınıza o bayan gelsin ve ilaç dozlarınızı arttırmanız size şiddetle tavsiyem
her zaman 'ben'cil düşünmeyiniz

Koydugum icin bu kadar aci cektulim ve her defasinda bana çoktan bitmis hersey sadaece cocuklar icin dedi esim ayril git diyo dedi dedi de dedi bnde kandin
2 yil boyunca nerdeydi aklınız 2 yılda yerine anca mi koyabildiniz ? Ban yemeyecek olsam coook sey derdim ama değmez

Bende üzülmedim böyle bir aşka saygı duyamam. Yak başını yak senide bikaç yıl sonra atsın köşeye arada kullanır ama boşver deli oluyon sonuçta adama 4 de sen doğur kendi çocuklarına yüz çevirip başka kadınlarla kaçma planı kuran adamdan bahsediyoruz bak bununla hayat kurup mutlu olucan ha gec gec bu hikayeleri.. ay pirlanta gibi adamlari harciyosunuzya ne diyeyim kocana üzüldüm çocuklara birde o karaktersiz adamin karısına bak ne kadar çok insanın başı yanmış sana mi üzülcem.:KK57::olamaz: hiccc

Eminim bu grupta beni taslayanlar olacak ama durumumuz benzer olduğu için yazıyorum senin yaptığın hatayı ben de yasak ask ti sonuç olarak evlendik ne oldu herkes mutsuz oldu herkes perişan aşk dediğin şey de belli bir zamandan sonra geçip gidiyor biz 12 yil mücadele ettik ikimizde de 2 çocuk vardı evlenince herşeyi toz pembe olmadığını gördük pişman mıyım evet benden tavsiye eşinle mutlu olmaya bak

Yazdiklarin dogruysa...

Esinden ayrilir hic bir erkek senin gibi bir kadini hak etmez cunki.

Kaybol mumkunse ortadan. Uzaklara git ve kendini sen bile unut.

Bundan sonrada butun evli erkeklerden uzak dur.

Eminim bu grupta beni taslayanlar olacak ama durumumuz benzer olduğu için yazıyorum senin yaptığın hatayı ben de yasak ask ti sonuç olarak evlendik ne oldu herkes mutsuz oldu herkes perişan aşk dediğin şey de belli bir zamandan sonra geçip gidiyor biz 12 yil mücadele ettik ikimizde de 2 çocuk vardı evlenince herşeyi toz pembe olmadığını gördük pişman mıyım evet benden tavsiye eşinle mutlu olmaya bak
Yani yanlış anlamayında iyi cesaret bunu burada itiraf etmek

4 çoçuğunu senin için bırakan adam ileride senide bırakır hevesini alana kadar hayat bambaşka olur sonra çakılır kalırsın
Kendi canlarını silmiş bir kadının arkasına takılmış adamın aşkı güven verirmi
Köprüden çok sular akmışken yuvana sahip çık derim

Valla agzima geleni sayip dokmek ostiyorum. o yasadiginask degil canim kapatmalik metreslik. dort tane yavru dort tane gunahsizin gunahina girme oluyor. ahh bir de evde bekleyen esinin.
seni cokseviyormus madem kendini garantiye almadan yani senden ok almadan bosanamiyor mu? offf niye varsiniz ki? bu dunya sizin gibi insanlar yuzunden pislikten.kurtulmuyor.

Anlamadiğim bir sey var şimdi siz 4 cocuklu bir adamla uzun bir sure iliski yaşiyorsunuz ve daha sonra kalkip baska bir adamla evleniyorsunuz.yani cok acik konusmak istemiyorum ama evlendiginiz adamcagız bunu nasil anlayamiyor.yani eşiniz bekar bir kizla evlendigini dusunuyorsa eger!!! ayrica boyle bir seyi kocaniz size yapsa ne hissederdiniz.o 4 cocugun annesi siz olsaydiniz ve 4 cocugunuzla ortada kalsaydiniz.bunlari bir dusunun..hadi o cocuklari o kadini ve kocanizı dusunmuyorsunuz kendi anne babanizin dusecegi durumdandami rahatsiz olmuyorsunuz...bence oturun oturdugunuz yerde esinizin kiymetini bilin tabi o adam sizi bundan sonra rahat birakirsa.ki hic boyle bir izlenimde yaratmadi bende adamla ilgili cizdiginiz profil.yazik cok yazik kacip gittikten sonra sizin gibilerin basina gelecekleri dusundukce icim urperiyor.

Olmayan neydi merak ettim. 12 yil mucadele edip, bi araya gelince ne oldu? Cocuklardan dolayi mi olmadi?

Biz bekarKen birlikteydik çocuklar silinti oldu anlasamaz oldular aşk bitti sevgi var ama sıkıntılar büyük herkes cephe aldı kimse anlayışlı olamadı herşey eskisi gibi sandık evlenince herşey düzelir sandık ama yanilmisiz

Hatayı başta yapmışsınız. Hala kendi duygularınız için 4 çocuğun günahı giriyosunuz. Yuva yıkanın yuvası olmaz ve bunu etrafimdada gördüm ömür boyu çekiyorlar. Aklınızı başınıza alın ve bu hatadan dönün. Bunun sonu yok. Boş bır hayale kapilmissiniz. Seviyorum unutamiyorum yapamıyorumu Bur kenara bırakın ve silin o adamı artık kafanızdan. Eğer buna engel olmazsanız hayatiniz boyunca hiç mutlu olamayacaksiniz. Doğru yoldan sasmayin kendinize gelin

X