- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Ya kusura bakma da yazamadan duramayacağım.Hayata hangi pencereden bakıyorsun.Ya da senin namus kavramın ne.Konu sahibi hangi övgü dolu cümlelerden bahsetmiş.Bence aradaki arkadaşa gereken cevabı vli bir kadın olarak değil kişilik sahibi BİR KADIN olarak vermiş.İnsanın namus anlayışı ve davranışları evli bekar olmasıyla şekillenmiyor.Bize de hissiyat karmaşıklığını paylaşmış.Adamla gidip konuşmamış.Helal ediyorum ya da etmiyorum dememiş.Aramızda böyle bir konu bile yok demeye getirmiş.Selam söylememiş.Ben de unutamadım dememiş.İnsanız ya.İnsan geçmişini çöp kutusuna atamaz.Herkes doğar doğmaz beşik kertmesiyle evlenmiyor.İnsanlar boşanıp,çocuk için eski eşleriyle görüşüyorşlar da,bu kızın eski sevgilim iyi bir insan demesi mi yakışıksız.Ben de diyebilirim.Eski sevgilim iyi biriydi ama biz anlaşamadık,hayat grüşlerimiz farklıydı,kısmet olmadı...Kocama karşı suç mu işlemiş oluyorum.Ben size kızdım.. kızıyorumda.. eski sevgilinizi evli bi bayan olarak övgülü sözler kullanmanız çok hoş olmamış. düşünceniz o bile olsa konumunuz ve durumunuz gereği dile gelemez bazı şeyler..
siz o aracı arkadaşla ilgili konunun detayını çok bile konuşmuşsunuz. o konuyu konuşmak istemiyorum bi kelime bile etmek istemiyorum demeniz gerekliydi.
evlisiniz... birde konuyu buraya açmışsınız. ne duymak istiyosunuz..
evli bi bayan olarak bu konuyu aklen fikren zikren kapamalısınız..
sebep ne olursa olsun evli bi kadın olarak ne elde edebilirsinizki yada ne elde etmek istiyosunuz ki.. eski sevgilinizi konuşarak
bana kızmayın.. haksızsınız diyebiliyorsanız özür dilerim..
Ya kusura bakma da yazamadan duramayacağım.Hayata hangi pencereden bakıyorsun.Ya da senin namus kavramın ne.Konu sahibi hangi övgü dolu cümlelerden bahsetmiş.Bence aradaki arkadaşa gereken cevabı vli bir kadın olarak değil kişilik sahibi BİR KADIN olarak vermiş.İnsanın namus anlayışı ve davranışları evli bekar olmasıyla şekillenmiyor.Bize de hissiyat karmaşıklığını paylaşmış.Adamla gidip konuşmamış.Helal ediyorum ya da etmiyorum dememiş.Aramızda böyle bir konu bile yok demeye getirmiş.Selam söylememiş.Ben de unutamadım dememiş.İnsanız ya.İnsan geçmişini çöp kutusuna atamaz.Herkes doğar doğmaz beşik kertmesiyle evlenmiyor.İnsanlar boşanıp,çocuk için eski eşleriyle görüşüyorşlar da,bu kızın eski sevgilim iyi bir insan demesi mi yakışıksız.Ben de diyebilirim.Eski sevgilim iyi biriydi ama biz anlaşamadık,hayat grüşlerimiz farklıydı,kısmet olmadı...Kocama karşı suç mu işlemiş oluyorum.
Ben size kızdım.. kızıyorumda.. eski sevgilinizi evli bi bayan olarak övgülü sözler kullanmanız çok hoş olmamış. düşünceniz o bile olsa konumunuz ve durumunuz gereği dile gelemez bazı şeyler..
siz o aracı arkadaşla ilgili konunun detayını çok bile konuşmuşsunuz. o konuyu konuşmak istemiyorum bi kelime bile etmek istemiyorum demeniz gerekliydi.
evlisiniz... birde konuyu buraya açmışsınız. ne duymak istiyosunuz..
evli bi bayan olarak bu konuyu aklen fikren zikren kapamalısınız..
sebep ne olursa olsun evli bi kadın olarak ne elde edebilirsinizki yada ne elde etmek istiyosunuz ki.. eski sevgilinizi konuşarak
bana kızmayın.. haksızsınız diyebiliyorsanız özür dilerim..
bi sn namus yada ayıp kavramları nerden çıktı..!!!
eski sevgilileri konuşmanın morel bozmaktan, can sıkmaktan evet belkide kıyaslamalara gitmekten başka ne işe yarayabilir. akla gelebilir elbette insanız yaşanmışlıklar vardır. ama herşey dile gelemez gelmeli..
aynı fikirde olmayabiliriz bu çok normal..
iyi adama iyi adamdı denir..ne diyecekti, iftira mı atacaktı allah allah... ne alakası var evli olmakla...nasip olmamış, kısmet olmamış diye adamı niye kötülesin ne garip insanlarsınız yaaaa...s
hani böyle vardır ya işi gücü onun bunun açığını arayan ,dedikoducu ,fesat mahalle kadınları .... kendileri mutsuzdurlar millette de hep bir açık ararlar...ona benziyor bayanın yorumları
Şu an yaptığın yorumla,bir önceki yorumun arasında dağlar kadar fark var.Sen evli kadına yakışmayacak tavırlardan bahsetmişsin bir önceki yorumunda ve ben ona istinaden yazdım.Gerçekten hayatı bu kadar kasmanın anlamı yokçKişi kendini bildikten sonra.Ve konu sahibi de zaten kendine ve evli kadına yakışacak tavrı da göstermiş.bi sn namus yada ayıp kavramları nerden çıktı..!!!
eski sevgilileri konuşmanın morel bozmaktan, can sıkmaktan evet belkide kıyaslamalara gitmekten başka ne işe yarayabilir. akla gelebilir elbette insanız yaşanmışlıklar vardır. ama herşey dile gelemez gelmeli..
aynı fikirde olmayabiliriz bu çok normal..
Esime bunu tabi ki soylemem. Kim olursa olsun esimi inciltmem boyle bir durum icin Allah nazarinda yemin ettik evlendik. Allahindan korkan bir kulu olarak kimseyi esimden baska hayatima bu konularda yaklastirmam bile. Yanlis anlasilma oldu aslinda. Esnek olmaliyiz burda her konuyu konusabilmeliyiz. Kadiniz biz hem cins olarak birbirimize destek cikmaliyiz. Bende sert yazmis olabilirim sizi uzduysem ozur dilerimetsğ. sanırım saldırı olarak okumuşsunuz yorumumu.
oysa evli bi kadın/erkek oalrak eski sevgiliyi sebep ne olursa olsun konuşmak iyi yerlere vardırmayacağı malumunuzdur. misal bunu konuşmak eşinizin ne kadar hoşuna giderki değilmi. aynısın tersini düşünün sizin ne kadar hoşuna gider eski sevgilileri konuşması.
özür dilerim ben bilmeden kırıdğım için. ayrıca ayıp yada günah diye size yazmadım. sizin canınızı sıkmaktan başka bi işe yaramayacak diye düşünerek yazdım. ayıp/günah kimseyi ilgilendirmez. emin olun sizin için dedim nereye varılabilir ki huzursuz olmaktan belki de kıyaslamalara gitmekten alıkoyamacaksınız.. buda canınızı sıkacaktır.
işinize yarayacak hiçbişi çıkmaz evli bi bayan olarak eski sevgililileri konuşmak..
Şu an yaptığın yorumla,bir önceki yorumun arasında dağlar kadar fark var.Sen evli kadına yakışmayacak tavırlardan bahsetmişsin bir önceki yorumunda ve ben ona istinaden yazdım.Gerçekten hayatı bu kadar kasmanın anlamı yokçKişi kendini bildikten sonra.Ve konu sahibi de zaten kendine ve evli kadına yakışacak tavrı da göstermiş.
Esime bunu tabi ki soylemem. Kim olursa olsun esimi inciltmem boyle bir durum icin Allah nazarinda yemin ettik evlendik. Allahindan korkan bir kulu olarak kimseyi esimden baska hayatima bu konularda yaklastirmam bile. Yanlis anlasilma oldu aslinda. Esnek olmaliyiz burda her konuyu konusabilmeliyiz. Kadiniz biz hem cins olarak birbirimize destek cikmaliyiz. Bende sert yazmis olabilirim sizi uzduysem ozur dilerim
Hayir yok kimsenin yok sadece burada sizlerle paylastim. Sadece sizler biliyorsunuzArkadasinizin haberi var mi evliliginizdeki problemlerden?
"Ben size kızdım.. kızıyorumda.. eski sevgilinizi evli bi bayan olarak övgülü sözler kullanmanız çok hoş olmamış. düşünceniz o bile olsa konumunuz ve durumunuz gereği dile gelemez bazı şeyler..ilk mesajımla son mesajım arasında hiçbir fark yok. ilk mesajımda sanırım ne elde etmek istiyorsunuz yada nereye varmak istiyorsunuz sözüne takıldınız tahmin etmiştim.,
yanlış bi cümlemi ki bu. kadına niyetin kötü mü dedim ki ben. amacınız ne mi ki dedim. gereçkten nereye varacak eski sevgilileri konuşmak evli bayan/yada erkek olarak.
Anladim. Haberi varsa eski sevgilinize soylemis olabilir diye dusunmustum.Hayir yok kimsenin yok sadece burada sizlerle paylastim. Sadece sizler biliyorsunuz