evliyim. eski erkek arkadasim bosanmis. helallik istiyormus

müthiş bi hareket yapmışsın. sebepse direkt önünü kestin olumsuz olabilmesi muhtemel herşeyin. ufakta olsa mide bulandırır çünkü. aklını bulandırması bile çok kötü şeylere gebe eder. bu uğurda iyi niyetin kurbanı olan çok insan var. sen bunuda engellemiş oldun. emin ol çok şey kazandın hiçbirşey kaybetmedin inan bana.. ailen için..

hadi yeni konu açta onu konuşak :)
Acariz her zaman. Bizler bayan olarak her zaman konusacak bir konu buluruz :KK5::KK19:

Biraz once o ark a dedim ki. Ben esimle cok mutluyum biliyorsun nasil biri oldugumu dedim. Kimseye ah etmedim. Herkese hakkim helaldir benim. Ama ne olursa olsun bunu benle paylasmamaliydin. Iyi olmadi. Esime bana aileme kisacasi tum sevdiklerime zarar verebilecek herkesi silerim kim olursa olsun laf tasidigini dusunuyorum. Ark seninle bugunden itibarende sonlandiriyorum. Beni anlayacagini umuyorum dedim. O da olumlu karsiladi sag olsun yanlis anlamissin ama sen bilirsin dedi

OH BEEE daralmistim bir sey olacak diye. Rabbim korusun
Herhalde eski x kendisini vazgecilmezmi ney gördü kosa kosa Ona dönmeni bekledi ve aman helal ettim gel unutalim yeni sayfam acalim :stop: ayrica seni cok tebrik ederim cok güzel konusmussun:KK9:

düşüncelerini öğrenmek için helallik mevzunu kullanmış bence.bi de ''seni rüyamda gördüm ''ü yapıştırırsa durma kaç. zaten kaçıyosun ama iyice kaç işte :

Problem arıyorsan hellalik ver, ama unutma kesin eşin biryerlerden duyar. Ee ozaman işte ayıkla pirinçin taşını

X