evliyim. eski erkek arkadasim bosanmis. helallik istiyormus

Fulyacennet16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
772
490
Gunaydin hanimlar. Suan evliyim esimle sorunlar var tabi ama dun garip bir sey oldu. Bu arada uzmana gittik hanimlar simdi daha iyiyiz. Ins Rabbim bozulmaz.

Ben evlenmeden once 5 yil biriyle cikmistik ilk askindi. Cok sevmistim o da oyle 2 yil tamam demem icin ugrasmisti iyi biriydi sportmen maceraci rahat ozguveni iyi esprili ve comert tek sorunu ickiydi ama iyi biriydi gercekten hayatta bir tek annesi vardi. Tek cocuktu. 5 yil dile kolay unideyken ben evlenelim dedi

Bende olmaz okuyorum dedim. Olmadi kizlar annesi evlen diye tutturdu. Olmeden goreyim diye. Egitimim oncelikliydi ve biz ayrildik. Aglaya aglaya hemde

Aradan 5 ay gecti gecmedi. Hemen birini buldu nisan evlilik vs boy boy resimlet face koymalar falan. Cok aglamistim degismis beni dusunmeden resimler atip cabuk unutmustu yani ben hala aglarken

Neyse evlendi bir oglu oldu. Allah bagislasin.

Dun face de ortak bir arkadasimiz vardi o yazdi hemen nasilsin fes mekan iyi guzel vs konuya girdi falan bosandi biliyo musun falan dedi. Yok haberim dedim hayirlisi olsun

Dedi seni unutmadi o evliligi de olmadi sevemedi vs dedi.
Eee bana ne bundan dedim. Ben hatirlamiyorum bile dedim. Ne hbu simdi dedim

Senden helallik istiyor. Yuzu yok dedi.
Bende ortak karardi ayrildik. Kimsenin sucu yoktu. Helallik istenecek bir durumda yok dedim. Konu kapandi.

Bu ne simdi anlamadim kac yil sonra uzuldum hakkinda hayirkisi olsunda. Korkuyorim onunla karsilasmak istemem sozlu bile olsa sanalda. Ah etmedim ama o yillar cooookkkkkkk aglayip uzulmustum. Ondan mi oldu acaba kizlar o da boyle dusunmus

Boşver tatlım , olan olmuş biten bitmiş giden gitmiş. Bu olayı böyle kapat sonra dertsiz başına dert alırsın.. Sen ah et yada etme ortada masum bir kula haksızlık varsa allah mutlaka er yada geç cezasını veriyor kaldıki sen ne demişsin ortada helallik bir durum yokdemişsin .. Bak hazır eşinlede aran iyi, hiç bozma hayatına bak canım benim ..

ya haketti cezayı buldu ya da kaderinde vardı böyle bir şey, ama siz cevabı arkadaşına çok iyi vermişsiniz

Bu helallik istemek de moda galiba bu aralar
Herkes her turlu halti yiyip sonra helallik istiyor genelde
Sizin durumunuz icin adam yuzunden uzulmussunuz gun gecmis uzerinden bitmis gitmis hic cevap vermeyin bile
Ortak arkadasiniza da soyleyin laf tasimasin esinizin kulagina giderse yanlis anlasilabilir sahsen ben hic istemem esimin eski kiz arkadasinin helallik istedigini duymak

Dogru soyluyorsunuz. Tesekkurler

Dogru soyluyorsunuz. Tesekkurler
O ortak arkadaşınıda kesin bir dille uyar birdaha böyle konularla sana gelmesin eşim yanlış anlar duyarsa de vede eğer o adam sana faceden falan ulaşmaya kalkarsa cevap bile vermeden engeli bas. Allah korusun eşin görür yanlış anlar birde ona derdini anlatmaya çalışırsın günlerce ne gereği var.. Huzurun kaçmasın boşu boşuna

Iyide iliskiye son veren aslinda sizsiniz..Tercihinizi egitiminizden yana kullanmissiniz ki dogrusunu yapmissiniz..
Oda evlenme karari vermis evlenmis..
Sizde diyorsunuz sorunlar yasamissiniz ..
Sizinde evliliginiz bosanmayla son bulabilirdi bu durumda ondan helallik istemeniz hayatiniza hic bisey katmazdi emin olun...
Ben hakkimi helal etmedim ahımı aldi bosandi diye bisey yok yani bu sadece onun evliligindeki surecin ayrilikla sonlanmasi..
Iki bireyin anlasamamasi..
Bir diger konuda bunu size getiren kisi ne kdr ayip ne kdr yanlis siz evlisiniz ve esinizin bunlardan haberi yok ..arada aracılık yapan insani Allah affetsin unutamamismis..sizin aklinizi bulandirmak icin eger ki esinizle sorununuz oldugunu duymussa farkli bisy bile dusunmus olabilirler..yoksa oyle aman kul hakkina girdim deyip hakkaniyete bu kdr onem verse sizi beklerdi emin olun..
Bnm sizden bi istirhamim var o ortak arkadasinizi arkadaslik listenizden cikarin..o kisi orada oldugu surece ondan bi hbr bekleniyormus gibi olucak ltfen cikarin o insani ..sinek kucuktur ama mide bulandirir hesabi bakin geldi eskiyi hatrlamaniza sebep oldu.

çok güzel cevaplar vermişsin sertec
kısmet değilmiş olmamış bu kadar basit
adam sana ulaşmaya çalışırsa da sakın konuşma
önce zarf attı sonra kendi yazacak gibime geldi benim..

Ben konunuzda en çok arkadasınıza taktım ve çok kızdım! Evli bir bayana neden böyle laf taşırlar hiç anlamam hiç mi korkuları yok bu insanların. Ben sizin yerinizde olsam o arkadaştan uzak dururum.
Ne malum söylemediğiniz bir şeyi gidip eski erkek arkadaşınıza söyleyeceği.

geçmişi düşünerek kendinede kocanada ihanet etme..boşver..sen güzel cevap vermişsin helallik istencek durum yok diye..boşanınca mı aklı başına gelmiş....bir daha bu konuyu açarsa ortak arkadaşınız onunlada görüşmeyi kes..

Kesinlikle cok haklisiniz arkadaslar. O arkadastan yzaj durmaliyim. Bende ona cok kizdim en cok zaten. Hic geregi yoktu

Ben size kızdım.. kızıyorumda.. eski sevgilinizi evli bi bayan olarak övgülü sözler kullanmanız çok hoş olmamış. düşünceniz o bile olsa konumunuz ve durumunuz gereği dile gelemez bazı şeyler..
siz o aracı arkadaşla ilgili konunun detayını çok bile konuşmuşsunuz. o konuyu konuşmak istemiyorum bi kelime bile etmek istemiyorum demeniz gerekliydi.
evlisiniz... birde konuyu buraya açmışsınız. ne duymak istiyosunuz..
evli bi bayan olarak bu konuyu aklen fikren zikren kapamalısınız..
sebep ne olursa olsun evli bi kadın olarak ne elde edebilirsinizki yada ne elde etmek istiyosunuz ki.. eski sevgilinizi konuşarak

bana kızmayın.. haksızsınız diyebiliyorsanız özür dilerim..

Niye saldiriyorsunuz. Bu sinir nedir. Evli olarak tum bayanlar her konuda kkonusiyoruz ne alaka iyi biriydi demek evli bir bayana ne yonde yakistiramadiniz. Gecmis yasantilarla ilgili bir gelisme oldu sizlerle paylasmak istedim. Burda herkes her konuyu konusuyor. Hem erkekler her seyi yapip cekinmeden yasiyorlar evli kadin olarak cok ayip cok gunah mi isledim. Iyi adam di dedim diye.Begenmediyseniz. Kinadiydaniz evli bir kadin olarak bende sizin bu saldirisinizi hic begenmedim. Bana yakistirdiklariniz icin sizi gunun en namuslu evli bayani ilan ettim dogrusu kendime geldim inanin aaaaa ne ayipmis tuh tuhhhh. Tabi evli misiniz bilmiyorum ama inanin beni cok kirdiniz.iyi gunler

etsğ. sanırım saldırı olarak okumuşsunuz yorumumu.
oysa evli bi kadın/erkek oalrak eski sevgiliyi sebep ne olursa olsun konuşmak iyi yerlere vardırmayacağı malumunuzdur. misal bunu konuşmak eşinizin ne kadar hoşuna giderki değilmi. aynısın tersini düşünün sizin ne kadar hoşuna gider eski sevgilileri konuşması.
özür dilerim ben bilmeden kırıdğım için. ayrıca ayıp yada günah diye size yazmadım. sizin canınızı sıkmaktan başka bi işe yaramayacak diye düşünerek yazdım. ayıp/günah kimseyi ilgilendirmez. emin olun sizin için dedim nereye varılabilir ki huzursuz olmaktan belki de kıyaslamalara gitmekten alıkoyamacaksınız.. buda canınızı sıkacaktır.
işinize yarayacak hiçbişi çıkmaz evli bi bayan olarak eski sevgililileri konuşmak..

Son düzenleme:
Adamın tek sorunu içkiydi diyorsun da,zaten içki varsa başka soruna gerek yok.Anasının ağzına bakan,anası görsün diye apar topar evlenen bir insanın evliliği sence sürermiydi zaten.Yani evliliğinin bitmesinin senle alakası yok.Kestir at.Zaten de öyle yapmışsın.Boşver yaaa.Sevgisine sahip çıkmamış,sevdiği kızın isteklerini,düşüncelerini hiçe saymış,anasının gelin görme hayali üzerine dünyasını kurmuş bir insan senden helallik istese ne istemese ne.

Aynennnnn oyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…