- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Gunaydin hanimlar. Suan evliyim esimle sorunlar var tabi ama dun garip bir sey oldu. Bu arada uzmana gittik hanimlar simdi daha iyiyiz. Ins Rabbim bozulmaz.
Ben evlenmeden once 5 yil biriyle cikmistik ilk askindi. Cok sevmistim o da oyle 2 yil tamam demem icin ugrasmisti iyi biriydi sportmen maceraci rahat ozguveni iyi esprili ve comert tek sorunu ickiydi ama iyi biriydi gercekten hayatta bir tek annesi vardi. Tek cocuktu. 5 yil dile kolay unideyken ben evlenelim dedi
Bende olmaz okuyorum dedim. Olmadi kizlar annesi evlen diye tutturdu. Olmeden goreyim diye. Egitimim oncelikliydi ve biz ayrildik. Aglaya aglaya hemde
Aradan 5 ay gecti gecmedi. Hemen birini buldu nisan evlilik vs boy boy resimlet face koymalar falan. Cok aglamistim degismis beni dusunmeden resimler atip cabuk unutmustu yani ben hala aglarken
Neyse evlendi bir oglu oldu. Allah bagislasin.
Dun face de ortak bir arkadasimiz vardi o yazdi hemen nasilsin fes mekan iyi guzel vs konuya girdi falan bosandi biliyo musun falan dedi. Yok haberim dedim hayirlisi olsun
Dedi seni unutmadi o evliligi de olmadi sevemedi vs dedi.
Eee bana ne bundan dedim. Ben hatirlamiyorum bile dedim. Ne hbu simdi dedim
Senden helallik istiyor. Yuzu yok dedi.
Bende ortak karardi ayrildik. Kimsenin sucu yoktu. Helallik istenecek bir durumda yok dedim. Konu kapandi.
Bu ne simdi anlamadim kac yil sonra uzuldum hakkinda hayirkisi olsunda. Korkuyorim onunla karsilasmak istemem sozlu bile olsa sanalda. Ah etmedim ama o yillar cooookkkkkkk aglayip uzulmustum. Ondan mi oldu acaba kizlar o da boyle dusunmus
ya haketti cezayı buldu ya da kaderinde vardı böyle bir şey, ama siz cevabı arkadaşına çok iyi vermişsiniz
Dogru soyluyorsunuz. TesekkurlerBoşver tatlım , olan olmuş biten bitmiş giden gitmiş. Bu olayı böyle kapat sonra dertsiz başına dert alırsın.. Sen ah et yada etme ortada masum bir kula haksızlık varsa allah mutlaka er yada geç cezasını veriyor kaldıki sen ne demişsin ortada helallik bir durum yokdemişsin .. Bak hazır eşinlede aran iyi, hiç bozma hayatına bak canım benim ..
O ortak arkadaşınıda kesin bir dille uyar birdaha böyle konularla sana gelmesin eşim yanlış anlar duyarsa de vede eğer o adam sana faceden falan ulaşmaya kalkarsa cevap bile vermeden engeli bas. Allah korusun eşin görür yanlış anlar birde ona derdini anlatmaya çalışırsın günlerce ne gereği var.. Huzurun kaçmasın boşu boşunaDogru soyluyorsunuz. Tesekkurler
Gunaydin hanimlar. Suan evliyim esimle sorunlar var tabi ama dun garip bir sey oldu. Bu arada uzmana gittik hanimlar simdi daha iyiyiz. Ins Rabbim bozulmaz.
Ben evlenmeden once 5 yil biriyle cikmistik ilk askindi. Cok sevmistim o da oyle 2 yil tamam demem icin ugrasmisti iyi biriydi sportmen maceraci rahat ozguveni iyi esprili ve comert tek sorunu ickiydi ama iyi biriydi gercekten hayatta bir tek annesi vardi. Tek cocuktu. 5 yil dile kolay unideyken ben evlenelim dedi
Bende olmaz okuyorum dedim. Olmadi kizlar annesi evlen diye tutturdu. Olmeden goreyim diye. Egitimim oncelikliydi ve biz ayrildik. Aglaya aglaya hemde
Aradan 5 ay gecti gecmedi. Hemen birini buldu nisan evlilik vs boy boy resimlet face koymalar falan. Cok aglamistim degismis beni dusunmeden resimler atip cabuk unutmustu yani ben hala aglarken
Dun face de ortak bir arkadasimiz vardi o yazdi hemen nasilsin fes mekan iyi guzel vs konuya girdi falan bosandi biliyo musun falan dedi. Yok haberim dedim hayirlisi olsun
Bende ortak karardi ayrildik. Kimsenin sucu yoktu. Helallik istenecek bir durumda yok dedim. Konu kapandi.
Bu ne simdi anlamadim kac yil sonra uzuldum hakkinda hayirkisi olsunda. Korkuyorim onunla karsilasmak istemem sozlu bile olsa sanalda. Ah etmedim ama o yillar cooookkkkkkk aglayip uzulmustum. Ondan mi oldu acaba kizlar o da boyle dusunmus
Niye saldiriyorsunuz. Bu sinir nedir. Evli olarak tum bayanlar her konuda kkonusiyoruz ne alaka iyi biriydi demek evli bir bayana ne yonde yakistiramadiniz. Gecmis yasantilarla ilgili bir gelisme oldu sizlerle paylasmak istedim. Burda herkes her konuyu konusuyor. Hem erkekler her seyi yapip cekinmeden yasiyorlar evli kadin olarak cok ayip cok gunah mi isledim. Iyi adam di dedim diye.Begenmediyseniz. Kinadiydaniz evli bir kadin olarak bende sizin bu saldirisinizi hic begenmedim. Bana yakistirdiklariniz icin sizi gunun en namuslu evli bayani ilan ettim dogrusu kendime geldim inanin aaaaa ne ayipmis tuh tuhhhh. Tabi evli misiniz bilmiyorum ama inanin beni cok kirdiniz.iyi gunlerBen size kızdım.. kızıyorumda.. eski sevgilinizi evli bi bayan olarak övgülü sözler kullanmanız çok hoş olmamış. düşünceniz o bile olsa konumunuz ve durumunuz gereği dile gelemez bazı şeyler..
siz o aracı arkadaşla ilgili konunun detayını çok bile konuşmuşsunuz. o konuyu konuşmak istemiyorum bi kelime bile etmek istemiyorum demeniz gerekliydi.
evlisiniz... birde konuyu buraya açmışsınız. ne duymak istiyosunuz..
evli bi bayan olarak bu konuyu aklen fikren zikren kapamalısınız..
sebep ne olursa olsun evli bi kadın olarak ne elde edebilirsinizki yada ne elde etmek istiyosunuz ki.. eski sevgilinizi konuşarak
bana kızmayın.. haksızsınız diyebiliyorsanız özür dilerim..
Niye saldiriyorsunuz. Bu sinir nedir. Evli olarak tum bayanlar her konuda kkonusiyoruz ne alaka iyi biriydi demek evli bir bayana ne yonde yakistiramadiniz. Gecmis yasantilarla ilgili bir gelisme oldu sizlerle paylasmak istedim. Burda herkes her konuyu konusuyor. Hem erkekler her seyi yapip cekinmeden yasiyorlar evli kadin olarak cok ayip cok gunah mi isledim. Iyi adam di dedim diye.Begenmediyseniz. Kinadiydaniz evli bir kadin olarak bende sizin bu saldirisinizi hic begenmedim. Bana yakistirdiklariniz icin sizi gunun en namuslu evli bayani ilan ettim dogrusu kendime geldim inanin aaaaa ne ayipmis tuh tuhhhh. Tabi evli misiniz bilmiyorum ama inanin beni cok kirdiniz.iyi gunler
Adamın tek sorunu içkiydi diyorsun da,zaten içki varsa başka soruna gerek yok.Anasının ağzına bakan,anası görsün diye apar topar evlenen bir insanın evliliği sence sürermiydi zaten.Yani evliliğinin bitmesinin senle alakası yok.Kestir at.Zaten de öyle yapmışsın.Boşver yaaa.Sevgisine sahip çıkmamış,sevdiği kızın isteklerini,düşüncelerini hiçe saymış,anasının gelin görme hayali üzerine dünyasını kurmuş bir insan senden helallik istese ne istemese ne.Gunaydin hanimlar. Suan evliyim esimle sorunlar var tabi ama dun garip bir sey oldu. Bu arada uzmana gittik hanimlar simdi daha iyiyiz. Ins Rabbim bozulmaz.
Aynennnnn oyleeeAdamın tek sorunu içkiydi diyorsun da,zaten içki varsa başka soruna gerek yok.Anasının ağzına bakan,anası görsün diye apar topar evlenen bir insanın evliliği sence sürermiydi zaten.Yani evliliğinin bitmesinin senle alakası yok.Kestir at.Zaten de öyle yapmışsın.Boşver yaaa.Sevgisine sahip çıkmamış,sevdiği kızın isteklerini,düşüncelerini hiçe saymış,anasının gelin görme hayali üzerine dünyasını kurmuş bir insan senden helallik istese ne istemese ne.