evliyim. eski erkek arkadasim bosanmis. helallik istiyormus

Hayir yok kimsenin yok sadece burada sizlerle paylastim. Sadece sizler biliyorsunuz

bence de bilmemeli.. araç olarak kullanabilir. zayıf nokta misali. sizde hassassanız eğer aklınız bulanabilir. buna mahal vermemeye dikkat edin. belliki size geri dönmek istiyor. bu açık yani.
radara girdinmi ALLAH korusun karmançorman olursunuz. radar derken bi açık kapı bulunursa girerler çıkmazlar yani..

sanırım hayatın cok tekmesını yedım
ve ıyı nıyetlı dusunemıyorum

ben olsam ; arkadasla bır olup benı paketlemyı dusunuyorlar dıye dusunurdum.
hıc ıyı nıyetlı dusunemem

Aman benim eski sevgilim de beni terk ettikten dört yıl sonra helallik mesajı göndermişti facebook üzerinden. Yok beni çok üzmüşmüş de yok vicdan azabı yaşıyormuş da bilmemne. Cevap bile vermedim. Geçecekler bunları bir zahmet.

Simdikmi akli basina gelmis hicde yüz verme huzurunuda bozdurtma bitmis bitmistir mazi lütfen mazide kalsin size yuvanizda mutluluklar dilerim:KK69:

bu helallik istemede yeni moda evliyken aklı nerdeymiş acaba?

işte helallik bahanesiyle senle buluşmaya çalışıyor dini de kirletiyorlar böyle. ayıp ya..

o bisey degil esinin kulagina gitse akan suyu bulandirir hic geregi yok direk size yazarsa bile cevap vermeyin bence

• Beğen
Reactions: s u
Çocuğu olana kadar aklı nerdeymiş. O zaman helallik gelmemiş mi aklına ?
Böyle boşluğa düşüp geçmişte birine sarılan kişilere gıcık oluyorum.
Evli olduğunuzu biliyorsa almaması gerekir adınızı ağzına.
Hele o arkadaşınızın soylemesi çok ayıp. Bana da söyleniyor iletmem üzerine bir çok şey , asla söylemem evli barklı insanlara. Ayıp.

Biraz once o ark a dedim ki. Ben esimle cok mutluyum biliyorsun nasil biri oldugumu dedim. Kimseye ah etmedim. Herkese hakkim helaldir benim. Ama ne olursa olsun bunu benle paylasmamaliydin. Iyi olmadi. Esime bana aileme kisacasi tum sevdiklerime zarar verebilecek herkesi silerim kim olursa olsun laf tasidigini dusunuyorum. Ark seninle bugunden itibarende sonlandiriyorum. Beni anlayacagini umuyorum dedim. O da olumlu karsiladi sag olsun yanlis anlamissin ama sen bilirsin dedi

OH BEEE daralmistim bir sey olacak diye. Rabbim korusun

Biraz once o ark a dedim ki. Ben esimle cok mutluyum biliyorsun nasil biri oldugumu dedim. Kimseye ah etmedim. Herkese hakkim helaldir benim. Ama ne olursa olsun bunu benle paylasmamaliydin. Iyi olmadi. Esime bana aileme kisacasi tum sevdiklerime zarar verebilecek herkesi silerim kim olursa olsun laf tasidigini dusunuyorum. Ark seninle bugunden itibarende sonlandiriyorum. Beni anlayacagini umuyorum dedim. O da olumlu karsiladi sag olsun yanlis anlamissin ama sen bilirsin dedi

bravo,yapacağın en akıllıca şeyi yapmışsın.seni tebrik ederim.sen akıllı bir bayansın bence.

evlenmişsin ,bir kocan var helallik istemek şimdi mi aklına gelmiş.bunun altında kötü bir amaç var.

kendisi evleniyor,çocuk yapıyor,başka kadınla yatıyor bitince ,boşluğa düşünce sen aklına geliyorsun.yine seni sevdiğinden değil haaa dikkat et.senin ona olan sevgini istiyor sakın yanılma ,çünkü boşlukta.bu arada başkasını bulsa yine sen yoksun bunu bil.

erkekler çok bencildir.duygu yok menfaat var onlarda.

hayatta her şeyi empati kurarak anlıyorum ama erkekleri duygusal anlamda anlayamıyorum.çünkü asla aynı değiliz.

müthiş bi hareket yapmışsın. sebepse direkt önünü kestin olumsuz olabilmesi muhtemel herşeyin. ufakta olsa mide bulandırır çünkü. aklını bulandırması bile çok kötü şeylere gebe eder. bu uğurda iyi niyetin kurbanı olan çok insan var. sen bunuda engellemiş oldun. emin ol çok şey kazandın hiçbirşey kaybetmedin inan bana.. ailen için..

hadi yeni konu açta onu konuşak :)

Ben bile rahatladım cnm..En güzelini en iyisini yaptin helal olsun sana senin yaptigini yapamayan cok insan var..:KK9::KK9::KK9::KK9:

Gunaydin hanimlar. Suan evliyim esimle sorunlar var tabi ama dun garip bir sey oldu. Bu arada uzmana gittik hanimlar simdi daha iyiyiz. Ins Rabbim bozulmaz.

Ben evlenmeden once 5 yil biriyle cikmistik ilk askindi. Cok sevmistim o da oyle 2 yil tamam demem icin ugrasmisti iyi biriydi sportmen maceraci rahat ozguveni iyi esprili ve comert tek sorunu ickiydi ama iyi biriydi gercekten hayatta bir tek annesi vardi. Tek cocuktu. 5 yil dile kolay unideyken ben evlenelim dedi

Bende olmaz okuyorum dedim. Olmadi kizlar annesi evlen diye tutturdu. Olmeden goreyim diye. Egitimim oncelikliydi ve biz ayrildik. Aglaya aglaya hemde

Aradan 5 ay gecti gecmedi. Hemen birini buldu nisan evlilik vs boy boy resimlet face koymalar falan. Cok aglamistim degismis beni dusunmeden resimler atip cabuk unutmustu yani ben hala aglarken

Neyse evlendi bir oglu oldu. Allah bagislasin.

Dun face de ortak bir arkadasimiz vardi o yazdi hemen nasilsin fes mekan iyi guzel vs konuya girdi falan bosandi biliyo musun falan dedi. Yok haberim dedim hayirlisi olsun

Dedi seni unutmadi o evliligi de olmadi sevemedi vs dedi.
Eee bana ne bundan dedim. Ben hatirlamiyorum bile dedim. Ne hbu simdi dedim

Senden helallik istiyor. Yuzu yok dedi.
Bende ortak karardi ayrildik. Kimsenin sucu yoktu. Helallik istenecek bir durumda yok dedim. Konu kapandi.

Bu ne simdi anlamadim kac yil sonra uzuldum hakkinda hayirkisi olsunda. Korkuyorim onunla karsilasmak istemem sozlu bile olsa sanalda. Ah etmedim ama o yillar cooookkkkkkk aglayip uzulmustum. Ondan mi oldu acaba kizlar o da boyle dusunmus
şimdi mi aklı başına gelmiş

buda moda oldu herkes evlenip barklanıyor aradan yıllar geçiyor hellalik isteniyor çok gereksiz tehilkeli.

X