Bu kocaları uber derecede cani olan bazı kadınların Esra Erol'da görünen profilleri de hep ayni.
Asna fisneye gelince derya deniz, koca bosamaya gelince korkuyorum :)
Kendimi yerine koydum kocamdan it gibi korksam arkadaşı ile fingirdesemem.Keşke biraz benim yaşadıklarım yaşasaydınız anlardınız kendinizi benim yerime koyun
Ya akılı heralde rahat nasıl aldatırım tiyosu için istediÖyle derler olmaz böyle derler olmaz eee ne diyelim o zaman kocan yakalayana kadar findirdeşmeye devam et sonunu düşünen kahraman olamaz
Cesaret göbek adı bunların.Ya akılı heralde rahat nasıl aldatırım tiyosu için istedi
Ona yok buna yok
Adam kafada telefon kırmış kadının korkmuyor bu adamı aldatıyor
Bu ne cesarettir yiğidim derler insana
Bazı kadınlar belaya kendi atlıyor yapicak bisey yokYa akılı heralde rahat nasıl aldatırım tiyosu için istedi
Ona yok buna yok
Adam kafada telefon kırmış kadının korkmuyor bu adamı aldatıyor
Bu ne cesarettir yiğidim derler insana
Sen naptın ya kendine şu yaş flört yaşları. 35 lik herifin arkadaşı sana aşık falan değil gencecik körpe kadınla takılma peşinde.Eşim 32 ben 19
Eşinin aldatmasına karşılık sen de aldatmaya çalışıyorsun sanırım. Şiddet için darp raporu al, adliyeye git boşanma davası aç ve eşinin arkadaşından da uzak dur. Kendine yeni bir hayat kurmaya çalış.Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Keşke biraz benim yaşadıklarım yaşasaydınız anlardınız kendinizi benim yerime koyun
Konu bana tam geçmedi vallahi ağam bizimle dalga geçiiiirCesaret göbek adı bunların.
Cahil cesareti herhalde.
Kocasına gel beni öldür teklifi.
canim simdi adım adım gidelim.senin planin nedir icinden gecenleri once anlat bizde gitmek istedigin yola gore fikir verelim.sana soru soruyor herkes sen cevaplamiyosun iste verecegin cevaplara gore tavsiye verilcek .ablalarin olarak sana yardimci olmak istiyor herkesKeşke biraz benim yaşadıklarım yaşasaydınız anlardınız kendinizi benim yerime koyun
Şu durumda tek çaren kadın sığınma evime gidip bir iş bularak onlardan kaçmak. Başka çözüm yok. Yaşlı hasta bakımı gibi yatılı bir iş bulabilirsen kolay kolay izini de bulamazlar.Keşke biraz benim yaşadıklarım yaşasaydınız anlardınız kendinizi benim yerime koyun
Ablacım, kavga ettiğinde adamın önünde ara demiyorlar. O işteyken bir şekilde o evden ayrıl diyorlar.Denedim hanfendi telefon kafamda kırdı kanlar aktı giti o kanlı saçlarımıda kendi eleri ile yıkadı
Eşinizin nikahı altında cesaret edip başka biriyle aşk yaşayabiliyorsanız boşanmayada cesaret edebilirsiniz..Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?