• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim başkasına aşık oldum

Dağ başındamı yasiyosunuz sanki bu yaşadıklarinizdan nasil ailenin yakinlarinin haberi olmazki bu kadar piskopat bir esiniz var ama sizde az piskopat degilsiniz esinizin en yakin arkadasiyla birlikte olmakda ne demek size bunlari yasatan adam onu arkadasiyla aldattiginizi duydugunda neler yapacagindan hicmi korkmuyosunuz bana bunlar biraz uyduruk geldi nedense hem esinizden cok korkuyosunuz hem de olaylari daha kotuye sürükluyosunuz gidin polise sığınin surekli seni takip etmiyodur sonucta esiniz

Öyle derler olmaz böyle derler olmaz eee ne diyelim o zaman kocan yakalayana kadar findirdeşmeye devam et sonunu düşünen kahraman olamaz 😂
Ya akılı heralde rahat nasıl aldatırım tiyosu için istedi
Ona yok buna yok
Adam kafada telefon kırmış kadının korkmuyor bu adamı aldatıyor
Bu ne cesarettir yiğidim derler insana

Ona yok buna yok
Cesaret göbek adı bunların.
Cahil cesareti herhalde.
Kocasına gel beni öldür teklifi.

Konu fake değilse kocan olacak o adamı bin defada aldatsan hak ediyor fakat yapma eşini düşündüğümden değil, sen zarar göreceksin böyle. Bu iki pis erkeğin de en kısa sürede çıkar hayatından.

Ona yok buna yok
Bazı kadınlar belaya kendi atlıyor yapicak bisey yok

Sen naptın ya kendine şu yaş flört yaşları. 35 lik herifin arkadaşı sana aşık falan değil gencecik körpe kadınla takılma peşinde.
Kocan desen ters bi adammış “arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyelim” demişler onun arkadaşlarından ne olacak?
üç gün beş gün heyecan peşinde gezer sonra o da atar bi kenara. Çocuğun varmış üstelik,
Yapacağın tek şey ailenin yanına git ua da devlete sığın. O herif sana çıkış yolu olanaz

Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Eşinin aldatmasına karşılık sen de aldatmaya çalışıyorsun sanırım. Şiddet için darp raporu al, adliyeye git boşanma davası aç ve eşinin arkadaşından da uzak dur. Kendine yeni bir hayat kurmaya çalış.

Keşke biraz benim yaşadıklarım yaşasaydınız anlardınız kendinizi benim yerime koyun

Sen yeterince korkmamışsın. Korksaydın o telefonu eline alırken 3 kere euzu besmele çekerdin. Bi de en yakın arkadaş. Ne sanıyorsun yakın arkadaşıyla konuşan kadına o adam ne gözüyle bakıyor düşün bakalım.

Keşke biraz benim yaşadıklarım yaşasaydınız anlardınız kendinizi benim yerime koyun
canim simdi adım adım gidelim.senin planin nedir icinden gecenleri once anlat bizde gitmek istedigin yola gore fikir verelim.sana soru soruyor herkes sen cevaplamiyosun iste verecegin cevaplara gore tavsiye verilcek .ablalarin olarak sana yardimci olmak istiyor herkes
1-)ailenin evine gidip gorduğun siddeti anlattinmi anlattiysa ne dediler sana
2-) jandarmayi aricam demissin sessizce arayabilirdin kocan sana bulasmadan.bidahakine ara 112 yi tuslayacaksin
3-) cocuklarin ya da cocugun varmi varsa kac tane var yaslari kac
4-) telefonuna kades uygulamasini indir.tusa basinca polis kapinda olur seni korumak icin ordan kadin siginma evine gidersin .devlet yerini kimseye soylemiyor
5-)esinin arkadasi seni gercekten sevmiyor guvenme ona.daha mutlu edeni gormedim

Şu durumda tek çaren kadın sığınma evime gidip bir iş bularak onlardan kaçmak. Başka çözüm yok. Yaşlı hasta bakımı gibi yatılı bir iş bulabilirsen kolay kolay izini de bulamazlar.

Bunu yapamıyorsan tek çaren adamın ölmesini beklemek

Sürdürün ilişkiyi, iki aya demeden de bohçanızı toplayıp kaçın sevgilinize. Sonra çocuk yapın, çocuğun soybağı karışsın, bi çocuk daha yapın o da kocanızın nüfusuna yazılır. Artık dayanamaz eşiniz de boşanmak için Esra Erol'a çıkar, orada "Esra apla çok mağdurdum" diye ağlarsınız biraz, sonra sizi mecburen boşarlar. Araya Esra Erol da girdiği için aileniz bir şey diyemez. Sonra çocuklara dna testi istenir, onları da diğer adamın nüfusuna alırsınız ama adam kabul etmezse biraz sürer. Bence böyle çözülür ya. Ya da gidin boşanın sadece.

Birşey diyeceğim kimsenin aklına gelmedi mi Allah aşkına ay moralim bozuktu düzeldi 😂 kadın yazıp yazıp duruyor ama iş KADES ve jandarmaya gelince yapamıyor tak tak cevap veriyor yardım istiyor 😂😂 bizde aval aval cevap yazıyoruz tavsiye veriyoruz sayfalarca bravo bize 😂😂😂😂 156 (jandarma numarası tuşlamak daha kolay veya KADES indirip konum açıp kadese basmak 🤦🏻‍♀️😂👍🏻

Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Eşinizin nikahı altında cesaret edip başka biriyle aşk yaşayabiliyorsanız boşanmayada cesaret edebilirsiniz..

Back