Evliyim başkasına aşık oldum

Boşan git bu diyarlardan. Başka yerde mutlu olmaya çalış

Merhaba henüz yaşın çok genç ama evlisin ve şiddet var seni dövüyorsa boşan çekme derim ben çocugunda olsa ayrıl çünkü ortam sağlıklı değil çocukta yıpranır boşan sonra özel hayatına biri girer ama şu an doğru değil yaptığın boşanmaya çalış önce şiddetten kendini ve varsa çocuğunu kurtar

Keşke biraz benim yaşadıklarım yaşasaydınız anlardınız kendinizi benim yerime koyun
Bence haklısın insan 5 kuruş parası yokken nasıl boşanacak kime gidecek ? Anca sığınma evine gidersin. Ôldurebilecek kadar psikopat olduğunu düşünmüyorsan peşinizden gelmezse kaç bence o adamla. Bu hayati çekme. İzini yok et. Görüyoruz Müge anlıda falan o kaçan kadınlar her zaman suçlu değil

Boşanmalısın.

İkinizi de öldürüp hapse düşer. Yürek yemişsin. Boşanma davası aç diyeceğim ama yolun ortasında katledecek bu seferde. Yani yazdıklarım çok üzücü şeyler ama maalesef ülkemizin gerçekleri.
Bu yanlıştan dön. Ama sonunu hayr görmüyorum.

Tamam bir kez denedin olmadı ,bu adam işe gitmiyormu?Evden dışarı hiç mi çıkmıyor.Karakola git durumu anlat.
Ya koca boşamaya fırsatı bulamadı korktu vs, yahu aldatmaya nasıl fırsat buluyor çözemiyorum ben.
Elin adamı ile konuşma fırsatı yaratana kadar gideceksin kolluk kuvvetinden yardım isteyip boşayacaksın
Entrika çevirirken zehir oluyor koca boşamaya gelince cıks olmas anam babam istemiyor. E anan baban kocan aldatmayı da istemiyor

Adamla bir birlikteliyim olmadı asla sevgili degiliz ikimizde hoşlanıyoruz sadece
Aldatmak için illa cinsellik mi şart?
Ama kocanın senin arkadaşından hoşlandığını bilmesi, onu aldattığın anlamına geliyor ve sonuçları senin için hiç hoş olmaz.
Bu açıklamayı kocan öğrenirse de yap. Cinsellik yok hoşlanıyorum sadece diye

Bence böyle birini babasiyla aldatmak lazim arkadaş az olmuş hem onu silebilir, kolay silemeyecegi biriyle ol.

gocası kafasını kırmıș amaa saçlarındaki kanı kendi elleriyle yıkamıș demek ki seviyor.
bence çok romantik. hep aldatılmıș șiddet görmüş boșanmak istemiș ama izin alamamıș bu durumda benim bacımın așkı yașamaya hakkı yok mu.
o da bula bula gocasının arkadașını bulmuș.
siz de çok fesatsınız bir șey yașamamıșlar ki, her șeyine de hayır demiş. çok tutmuș kendini ne kadan da faziletli davranmıș. ama gel gör ki așık ollmuș ne yapsın bu biçare.
gün yüzü görmesin mi.

adamı ikna et seni kaçırsın sonra esra erola çıkarsınız. medyaya yansıyınca sana da bir șey yapamazlar. yalnız dikkat et bu süreçte yakalanırsan bu defa müge anlı arar seni ölü ya da diri.

Sakın boşanma diğer adamla da devam et mi diyek ya

Eşinin arkadaşıyla aşk yaşayıp kaçmaya cesaretin var. Ama aileni bırakıp kendi ayakları üzerinde durup çalışmaya hayatını kurtarmaya cesaretin yok doğru mu . Bir cehennemden diğer cehenneme hoş geldinnnn

Bir beladan başka bir belaya . Çok mu film izliyorsunuz
Eşinin kendi ne ki arkadaşı nolsun iyi ayak olsa sana bakmazdı

Konu fake mi bilmiyorum ama
Sakın çocuk yapma SAKIIIIN
Seni dövdüğü anda darp raporu al. Kadesi indir. Kadın sığınma evine git yolunu çiz yaşın daha çok küçük. Bu yaşta bu karanlık çukura düşmüşsün çıkar kendini yoksa 10 sene ye kalmaz hem fiziksel hem de ruhsal çökersin hastalık sahibi olursun
Ayrıca arkadaşının katısına yan gözle bakan kişi de en az kocan kadar şeref yoksunu emin ol. Gidelim falan demesine bakma Onun ağzı açılır açılmaz iyi kadın olsan kocanı bırakmazdın deyip dünyanın hakaretini dayağını yiyeceksin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma
Akıllı ol. Bir erkeğe tutunarak ayakta kalamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…