- 2 Kasım 2023
- 1.907
- 3.025
- 53
- 31
Boşan git bu diyarlardan. Başka yerde mutlu olmaya çalışMeraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Merhaba henüz yaşın çok genç ama evlisin ve şiddet var seni dövüyorsa boşan çekme derim ben çocugunda olsa ayrıl çünkü ortam sağlıklı değil çocukta yıpranır boşan sonra özel hayatına biri girer ama şu an doğru değil yaptığın boşanmaya çalış önce şiddetten kendini ve varsa çocuğunu kurtarMeraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
merak etme yakında evet dersinArkadas aramizda birsey yok sevgilim degil asik oldum konustum ama herseye hayir dedim
Bence haklısın insan 5 kuruş parası yokken nasıl boşanacak kime gidecek ? Anca sığınma evine gidersin. Ôldurebilecek kadar psikopat olduğunu düşünmüyorsan peşinizden gelmezse kaç bence o adamla. Bu hayati çekme. İzini yok et. Görüyoruz Müge anlıda falan o kaçan kadınlar her zaman suçlu değilKeşke biraz benim yaşadıklarım yaşasaydınız anlardınız kendinizi benim yerime koyun
fake mi konuKomik mi şu yaptığınız ? Cidden bu durumda olan binlerce kadın var, dalga geçecek başka konu mu bulamıyorsunuz ?
Boşanmalısın.Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Tamam bir kez denedin olmadı ,bu adam işe gitmiyormu?Evden dışarı hiç mi çıkmıyor.Karakola git durumu anlat.Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
İkinizi de öldürüp hapse düşer. Yürek yemişsin. Boşanma davası aç diyeceğim ama yolun ortasında katledecek bu seferde. Yani yazdıklarım çok üzücü şeyler ama maalesef ülkemizin gerçekleri.Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Eşinizle uyumaya korkup, onun yakın arkadaşıyla ilişki yaşamaya korkmuyor musunuz?Bakın ben eşimle uyumaya bile korkuyorum baska çarem yok ailem diyorum onlar birşey demiyor
Ya koca boşamaya fırsatı bulamadı korktu vs, yahu aldatmaya nasıl fırsat buluyor çözemiyorum ben.Tamam bir kez denedin olmadı ,bu adam işe gitmiyormu?Evden dışarı hiç mi çıkmıyor.Karakola git durumu anlat.
Sevgili olmak, hoşlanmak, yazışmak..arada ne gibi bir fark var? Siz bekar, özgür bir kadın değilsiniz, canıniza susamayın..Adamla bir birlikteliyim olmadı asla sevgili degiliz ikimizde hoşlanıyoruz sadece
Ya sizin sorununuz şu aşamada aşk mı?? Ayranı yok içmeye derler adama !!Arkadas aramizda birsey yok sevgilim degil asik oldum konustum ama herseye hayir dedim
Aldatmak için illa cinsellik mi şart?Adamla bir birlikteliyim olmadı asla sevgili degiliz ikimizde hoşlanıyoruz sadece
Sakın boşanma diğer adamla da devam et mi diyek yaMeraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?