Evliyim başkasına aşık oldum

İşte esim hep tehdit ediyor jandarma arıyorum gene aynı ailem diyorum ailem birsey yapmıyor ben mutlu olmaya hakım var dogum günümde aldatıldıgım ögrendim sevgi yok ilgi yok hep küfür

Eee sosyal medyaya nasıl yazıyorsunuz
İnternet kablolarına mors alfabesini tıklayarak mı
Bunun için telefon gerekli
Ordan yazıncaya kadar kades yükleyip basın sonra da hemen silin

İnanmadım. Bi dahakine öldürür artık. Boğazına yapışacak ,bıçak çekecek kadar gözü dönen adım arkadaşıyla boynuzluyorsun bide. Bizde yedik.
Bakın arkadaşi sosyal medya da konuştuk bana gitmeyi teklif eti bende hayır dedim bu kadar konuşmamız asık oldum ama cesaret edemiyorum

İşte esim hep tehdit ediyor jandarma arıyorum gene aynı ailem diyorum ailem birsey yapmıyor ben mutlu olmaya hakım var dogum günümde aldatıldıgım ögrendim sevgi yok ilgi yok hep küfür
Ben de diyorum ki istediği kadar tehdit etsin zaten size zarar veriyor evden kaçıp polise sığının aldığınız darpı polisler gördüğünde ifadenizi verir kadın sığınmada yaşarsınız. Ama siz evden gitmek istemiyorsunuz. Eşiniz bu gidişle öldürür sizi tehdit etse nolucak daha ne bekliyorsunuz? Size uyguladığı şiddeti de videoya almaya çalışın. Yaşınız çok küçük zaten 19 yaşında bi kız nasıl 32 yaşında biriyle evli olabilir ?

Tabiki adamla kaç dostum bu da soru mu hahah

Tabiki adamla kaç dostum bu da soru mu hahah
Istemedim neden dalga geciyorsunuz

Bu nasıl iç içe girişik cümleler silsilesidir ya Rabbim. Cümle çok yüklem yok.
Boşan.
Kocam aldattı
Kocam kesti
Annem babam töreler izin vermedi
Dizi gibi maşallah.
Ben de gittim kankasına aşık oldum.
Ailen ve diğer taraf izin vermedi diye sen boşanama ama git Türk adetlerinde olmayan İslam'da olmayan toplumda olmayan hoş karşılanmayan aldatma mevzusunu sadece konuştum aşık oldum diyerek yap. Bunlar herkes için genel geçer tabular değil ama işine gelince kork işine gelmeyince bam bam hedefe kitlen. Canın isteyince cesaret yükleniyor sana bence. Öldürülmeden git kocanı boşa.
Kocan kendisi aldatıyor oturuyorsun ama senin bu yaptığın öğrenilirse döven adam öldürür de namus diye
Boşanmak için aileden kocadan izin almaya gerek yok, sen bir bireysin yasal hakkını kullanır boşanırsın.

Ayrıca eşiniz gibi biriyle arkadaş olanda eşiniz gibidir. Kimse düzgün karakterde olupta böyle bir psikopatla arkadaş olmaz.
Siz polise gitmediğiniz sürece çözümü yok maalesef.

Bakın arkadaşi sosyal medya da konuştuk bana gitmeyi teklif eti bende hayır dedim bu kadar konuşmamız asık oldum ama cesaret edemiyorum
Gitmeyin zaten
Arkadaşının eşine bu gözle bakan adamdan ne hayır gelecek

eşin öğrenirse kötü sonuçları olabilir
Çocuk var mı
O adamdan kurtulmak için başka bir ahlaksıza düşme

İş bulabilirsin okul bitirebilirsin

Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
Şikayetçi olup geri çekmeyecektin o zaman adamlar eve gelince. Çağırdın şikayetçi değilim dedin adamlar belki de gelmedi bile. Orada gitmek istiyorum dediğin an kocanın çenesi kapar seni de aslanlar gibi çıkarırlardı. Hiç üyelere sitem etme

Kesinlikle boşanmalisin zaten yaptogin yanlış bide bula bula eşinin arkadasini mi buldun kocan duysa belki olaylar çok kötü yerlere gelecek boşanmanın yolunu bul öyle bi adamla da konuşma evli bi kadınla konuşan adamdan ne bekliyosun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…