İşte esim hep tehdit ediyor jandarma arıyorum gene aynı ailem diyorum ailem birsey yapmıyor ben mutlu olmaya hakım var dogum günümde aldatıldıgım ögrendim sevgi yok ilgi yok hep küfürÇok üzgünüm ama buradan size yardımcı olamayız. Aramadan evden kaçın gidin zaten aldığınız darp ile darp raporu çıkarır kanıtlarıyla birlikte bir an önce kurtulursunuz eşinizden. Uzaklaştırma kararı çıkar boşanırsınız. Kadın sığınma evine gidin. Böyle acı çekerek nereye kadar yaşayacaksınız? Sizi öldürmekten de çekinmez.
Bizden ne istiyorsunuz?Sosyal medya aynı şehirde aynı yerdeyiz hanfendi
Eee sosyal medyaya nasıl yazıyorsunuz
İnternet kablolarına mors alfabesini tıklayarak mı
Bunun için telefon gerekli
Ordan yazıncaya kadar kades yükleyip basın sonra da hemen silin
Bakın arkadaşi sosyal medya da konuştuk bana gitmeyi teklif eti bende hayır dedim bu kadar konuşmamız asık oldum ama cesaret edemiyorumİnanmadım. Bi dahakine öldürür artık. Boğazına yapışacak ,bıçak çekecek kadar gözü dönen adım arkadaşıyla boynuzluyorsun bide. Bizde yedik.
Ben de diyorum ki istediği kadar tehdit etsin zaten size zarar veriyor evden kaçıp polise sığının aldığınız darpı polisler gördüğünde ifadenizi verir kadın sığınmada yaşarsınız. Ama siz evden gitmek istemiyorsunuz. Eşiniz bu gidişle öldürür sizi tehdit etse nolucak daha ne bekliyorsunuz? Size uyguladığı şiddeti de videoya almaya çalışın. Yaşınız çok küçük zaten 19 yaşında bi kız nasıl 32 yaşında biriyle evli olabilir ?İşte esim hep tehdit ediyor jandarma arıyorum gene aynı ailem diyorum ailem birsey yapmıyor ben mutlu olmaya hakım var dogum günümde aldatıldıgım ögrendim sevgi yok ilgi yok hep küfür
Arkadas aramizda birsey yok sevgilim degil asik oldum konustum ama herseye hayir dedimBizden ne istiyorsunuz?
Kocanızın arkadaşıyla size bir buluşma mı ayarlayalım?
Tabiki adamla kaç dostum bu da soru mu hahahMeraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Ben de diyorum ki istediği kadar tehdit etsin zaten size zarar veriyor evden kaçıp polise sığının aldığınız darpı polisler gördüğünde ifadenizi verir kadın sığınmada yaşarsınız. Ama siz evden gitmek istemiyorsunuz. Eşiniz bu gidişle öldürür sizi tehdit etse nolucak daha ne bekliyorsunuz? Size uyguladığı şiddeti de videoya almaya çalışın. Yaşınız çok küçük zaten 19 yaşında bi kız nasıl 32 yaşında biriyle evli olabilir ?
Istemedim neden dalga geciyorsunuzTabiki adamla kaç dostum bu da soru mu hahah
Keyfimizden gelmiyoruz ablacımFarkında mısınız bu aralar hep yaşı küçük kızlar büyük erkekler konuları ile geliyor yeni yeni üyeler :)
Kades kullan.Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
Bu nasıl iç içe girişik cümleler silsilesidir ya Rabbim. Cümle çok yüklem yok.Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Keyfinden de gelebilirsin askim :)Keyfimizden gelmiyoruz ablacım
Arkadas aramizda birsey yok sevgilim degil asik oldum konustum ama herseye hayir dedim
Gitmeyin zatenBakın arkadaşi sosyal medya da konuştuk bana gitmeyi teklif eti bende hayır dedim bu kadar konuşmamız asık oldum ama cesaret edemiyorum
Şikayetçi olup geri çekmeyecektin o zaman adamlar eve gelince. Çağırdın şikayetçi değilim dedin adamlar belki de gelmedi bile. Orada gitmek istiyorum dediğin an kocanın çenesi kapar seni de aslanlar gibi çıkarırlardı. Hiç üyelere sitem etmeJandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
Kesinlikle boşanmalisin zaten yaptogin yanlış bide bula bula eşinin arkadasini mi buldun kocan duysa belki olaylar çok kötü yerlere gelecek boşanmanın yolunu bul öyle bi adamla da konuşma evli bi kadınla konuşan adamdan ne bekliyosun kiMeraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Anlaman da sorun mu var senin ? Dalga mı geçiyorsunIstemedim neden dalga geciyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?