Maşallah konuda yok yok birşey diyemiyorumEşim 32 ben 19
Bu adam yaa konuşmalarınızı yakalarsaBen şidet gördügümde telefonu alıp jandarma aramak istedim eşim telefon alıp kafama vurdu kafam kırdı kanlar aktı ve o saçlarımı kendi eleri ile yıkadı
Kaç kocanın arkadaşına. Al bohçanı atsın seni atının terkisine çok uzaklara gidin.Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Denedim hanfendi telefon kafamda kırdı kanlar aktı giti o kanlı saçlarımıda kendi eleri ile yıkadıBu adam yaa konuşmalarınızı yakalarsa
Hiç mi olacaklardan korkmuyorsunuz
Konuşabiliyorsanız telefon elinizde oluyor
Korkuyorsanız polis veya jandarmayı arayıp çıkabilirsiniz evde
Boşanmak için izne gerek yok ki
Çalışıyormusunuz eğer çalışmıyorsanız sigortanız yoksa uzaklaştırma alıp devletten destek isteyin baro dan ücretsiz şekilde avukat hizmeti sunuyor sigortasız kadınlara ayriyetten eşiniz bu kadar dip dibeyken kavga anında kaçamazken kadese basamazken arkadaşına nasıl aşık oldun konuştun da yani çok çelişkili şeyler konuştukların .Eşim 32 ben 19
Eşinle uyumaya bile korkuyorsun ama arkadaşıyla fingirderken hiç korkmuyorsun. Eşin asla haklı değil ama sence aldatmak doğru mu? Bu adam seni durup dururken dövüp boğmaya kalkıyor da sence aldatıldığını öğrendiğinde ne yapacak? Hiç mi canının kıymeti yok senin? Böyle bir adam bunu sindirir mi sence? Lütfen kendi can güvenliğin için bu saçma ilişkiye son ver ve bir kadın sığınma evine git. Çocuk yoktur diye umuyorum.Bakın ben eşimle uyumaya bile korkuyorum baska çarem yok ailem diyorum onlar birşey demiyor
Bakın diyorum ki arkadaşı ile konuşabiliyorsanız pekâlâ jandarma ile de konuşabilirsinizDenedim hanfendi telefon kafamda kırdı kanlar aktı giti o kanlı saçlarımıda kendi eleri ile yıkadı
Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuzBakın diyorum ki arkadaşı ile konuşabiliyorsanız pekâlâ jandarma ile de konuşabilirsiniz
Nerden bilecek
Ya da o arkadaşının karısına göz koyan adama söyleyin arasın polisi
Ablacım bizde sana diyoruz ki adamla nasıl haberleştin jandarmayı arayıp kadese basamazken ?Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
Canınıza mi susadınız?Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Siz de kocanızın arkadaşı ile fingirdemenizin bedelinin ölüm olabileceğini neden anlamıyorsunuz acaba?Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
Çok üzgünüm ama buradan size yardımcı olamayız. Aramadan evden kaçın gidin zaten aldığınız darp ile darp raporu çıkarır kanıtlarıyla birlikte bir an önce kurtulursunuz eşinizden. Uzaklaştırma kararı çıkar boşanırsınız. Kadın sığınma evine gidin. Böyle acı çekerek nereye kadar yaşayacaksınız? Sizi öldürmekten de çekinmez.Ben şidet gördügümde telefonu alıp jandarma aramak istedim eşim telefon alıp kafama vurdu kafam kırdı kanlar aktı ve o saçlarımı kendi eleri ile yıkadı
Hayır anlıyorum şimdi diyorum ki siz hani adamın arkadaşıyla konuşuyorsunuz yaa onu bilmiyor yine onunla konuşuyor gibi jandarma ile de konuşabilirsinizJandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
Adamla bir birlikteliyim olmadı asla sevgili degiliz ikimizde hoşlanıyoruz sadeceAblacım bizde sana diyoruz ki adamla nasıl haberleştin jandarmayı arayıp kadese basamazken ?
Duman yoluyla mı haberleştiniz ?Adamla bir birlikteliyim olmadı asla sevgili degiliz ikimizde hoşlanıyoruz sadece
Sosyal medya aynı şehirde aynı yerdeyiz hanfendiDuman yoluyla mı haberleştiniz ?
Sosyal medyayı kullanabiliyorsun telefonla dimi ? Kime neyi anlatıyorumSosyal medya aynı şehirde aynı yerdeyiz hanfendi
Şu gündemde böyle fake fake konular açmayın ya.Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Eee sosyal medyaya nasıl yazıyorsunuzSosyal medya aynı şehirde aynı yerdeyiz hanfendi
Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?