Evliyim başkasına aşık oldum

Ben şidet gördügümde telefonu alıp jandarma aramak istedim eşim telefon alıp kafama vurdu kafam kırdı kanlar aktı ve o saçlarımı kendi eleri ile yıkadı
Bu adam yaa konuşmalarınızı yakalarsa
Hiç mi olacaklardan korkmuyorsunuz

Konuşabiliyorsanız telefon elinizde oluyor
Korkuyorsanız polis veya jandarmayı arayıp çıkabilirsiniz evde
Boşanmak için izne gerek yok ki

Kaç kocanın arkadaşına. Al bohçanı atsın seni atının terkisine çok uzaklara gidin.

Denedim hanfendi telefon kafamda kırdı kanlar aktı giti o kanlı saçlarımıda kendi eleri ile yıkadı

Çalışıyormusunuz eğer çalışmıyorsanız sigortanız yoksa uzaklaştırma alıp devletten destek isteyin baro dan ücretsiz şekilde avukat hizmeti sunuyor sigortasız kadınlara ayriyetten eşiniz bu kadar dip dibeyken kavga anında kaçamazken kadese basamazken arkadaşına nasıl aşık oldun konuştun da yani çok çelişkili şeyler konuştukların .

Bakın ben eşimle uyumaya bile korkuyorum baska çarem yok ailem diyorum onlar birşey demiyor
Eşinle uyumaya bile korkuyorsun ama arkadaşıyla fingirderken hiç korkmuyorsun. Eşin asla haklı değil ama sence aldatmak doğru mu? Bu adam seni durup dururken dövüp boğmaya kalkıyor da sence aldatıldığını öğrendiğinde ne yapacak? Hiç mi canının kıymeti yok senin? Böyle bir adam bunu sindirir mi sence? Lütfen kendi can güvenliğin için bu saçma ilişkiye son ver ve bir kadın sığınma evine git. Çocuk yoktur diye umuyorum.

Denedim hanfendi telefon kafamda kırdı kanlar aktı giti o kanlı saçlarımıda kendi eleri ile yıkadı
Bakın diyorum ki arkadaşı ile konuşabiliyorsanız pekâlâ jandarma ile de konuşabilirsiniz

Nerden bilecek
Ya da o arkadaşının karısına göz koyan adama söyleyin arasın polisi

Bakın diyorum ki arkadaşı ile konuşabiliyorsanız pekâlâ jandarma ile de konuşabilirsiniz

Nerden bilecek
Ya da o arkadaşının karısına göz koyan adama söyleyin arasın polisi
Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz

Canınıza mi susadınız?

Önce bir boşansaydınız .

Çok değişik hayatlar okuyoruz burdan ama siz cahil cesaretindesiniz.

Ben şidet gördügümde telefonu alıp jandarma aramak istedim eşim telefon alıp kafama vurdu kafam kırdı kanlar aktı ve o saçlarımı kendi eleri ile yıkadı
Çok üzgünüm ama buradan size yardımcı olamayız. Aramadan evden kaçın gidin zaten aldığınız darp ile darp raporu çıkarır kanıtlarıyla birlikte bir an önce kurtulursunuz eşinizden. Uzaklaştırma kararı çıkar boşanırsınız. Kadın sığınma evine gidin. Böyle acı çekerek nereye kadar yaşayacaksınız? Sizi öldürmekten de çekinmez.

Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
Hayır anlıyorum şimdi diyorum ki siz hani adamın arkadaşıyla konuşuyorsunuz yaa onu bilmiyor yine onunla konuşuyor gibi jandarma ile de konuşabilirsiniz

Onu yapamıyorsanız arkadaşının eşine göz koyan adam var ya hani konuştuğunuz ona söyleyin o arasın
Desin bir kadın var zorla tutuluyor
Jandarmayı bile arayamıyor

Çok zor durumda

Şu gündemde böyle fake fake konular açmayın ya.

İnanmadım. Bi dahakine öldürür artık. Boğazına yapışacak ,bıçak çekecek kadar gözü dönen adım arkadaşıyla boynuzluyorsun bide. Bizde yedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…