- 24 Mayıs 2020
- 33
- -24
- 28
-
- Konu Sahibi buse kayan
Çok teşekkürler ilk defa anlayan biri .evet ona acımadığım için kendimi kötü hissediyorum sanırım.daha önce her dayağında affettim ama yine affetsem evlensem dünyanın sonu olacaktı buna da adım gibi eminimBence eski sevgiliniz yalvarmis pişman olmus ya bazı zeki hemcinslerim gibi elin adam.olmamış. adamını düzeltme.fikri.cazip geldi fakat rest çekince yaşananları. Unutup ona aciyip merhamete gelip uğraşmadiniz ya ondan bu dusunceler
Kuzum aklına gelince düşünceni başka. Şeye ver, zamanla geçer ,aklina gelmesine izin verme sakin netten takip etme, bu konu dışında konuşma
Bazı insanlar ne kadar iyi ve anlayışlı .evet ben bana zarar veren ilişkiden kurtuldum bu bi başarı benim için .yzdıklarnız bana iyi geldi .teşekkğrwr ederimBazen insanlar zamanında çok sevdiği insan ona zarar verse de sevmeye devam eder. Bu seni hasta birisi yapmaz. Senin o kişiyi gerçekten derinden sevdiğini gösterir.
suanda evli ve hamilesin. Hamilelikten kaynaklı daha da duygusal bakıyorsun. Ama emin ol sen doğru kararı verdin seni döven birinden ayrılarak. Bazen sevgi iyileştirmez , zarar verir.
Sana zarar veren sevgiden vazgeçtin ve bunu başardın.
Şimdi de hayatın yolunda, eşinle hayatın tadını çıkar. Geçmişte sana zarar veren tüm sevgiyi unut
Teşekkürler canım.swn hiç evlenmedin heralde ben altı ayda evlendim.insanları linç etmeye değil anlamaya çalışmanızı tavsiye ederimDayak arsızı olmak böyle bi şeymiş demek hep duyardım.
Sizi insan yerini koyan eşinize üzüldüm umarım bir an önce herşeyi öğrenir.
Kusura bakmayın ama hatta bakabilirsiniz size rahat batmış kuzum canınız dayak istiyor sizin yazık eşinize....bide ayni yatakta düşünüyormuş yazık cok yazık....Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Her evlenen bu şekilde arsız mı oluyor???? HayırdırTeşekkürler canım.swn hiç evlenmedin heralde ben altı ayda evlendim.insanları linç etmeye değil anlamaya çalışmanızı tavsiye ederim
Yorumlari okumadan yazmıştım benzer yorum yapmisiz.Kusura bakmayın ama hatta bakabilirsiniz size rahat batmış kuzum canınız dayak istiyor sizin yazık eşinize....bide ayni yatakta düşünüyormuş yazık cok yazık....
Deveye diken insana s. Cok sey söylenir sana Ama degmez 6 ayda evlenmissin daha birisini tam bitiremeden 6 yil dayak yedigin birini istiyorsun ne bilim ya ziyansinBazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir
KessinnnnnnnnDayak yemeyi özlemiş
Sen resmen yaşadıklarından kaçmak için evlenmişsin eşinle. Yazık o adama. Benim kocamın kalbinde başkasının olduğunu bilsem kahrımdan ölürdüm herhalde.Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Kuzum öyle insanı görünce yolunu degistireceksin,pisligin tekiymis aklına gelince düşünceni başka noktaya ver bak esin var bebeğin var sahip.olduklarının kıymetini bilÇok teşekkürler ilk defa anlayan biri .evet ona acımadığım için kendimi kötü hissediyorum sanırım.daha önce her dayağında affettim ama yine affetsem evlensem dünyanın sonu olacaktı buna da adım gibi eminim