- 24 Mayıs 2020
- 33
- -24
- 28
-
- Konu Sahibi buse kayan
bende maço seviyoeum ama baskılanmaya da sevmiyorum karışılmasını da eşim memleket itibariyle de tam ayarındadır.çok da ince sayılmaz öylebenim samimi bi arkadasim var su an evli 2 cocugu var. Onunda genclik yillarinda sizinki gibi bi iliskisi varmis. Cok seviyormus ama benim arkadasta cazgirdir firtinali bi ilişkilileri varmis. Ayrilma surecinde ona cok destek olan bi erkek arkadasi ona ilgisini aciklamis buda digerinin havanlıklarindan sonra onun ince davranislarindan cok etkilenmis. Ama ask baska sevgi baska. Düğüne cok yakin bi zaman kala arkadasim ayrilmis adamdan. Simdi baska biriyle evli kocasini cok seviyor. Ama kocası da maço bi adam.(kesinlikle siddet yok) Demekki oyle erkekleri seviyo. Bence kesinlikle o hatali iliskiye donmeyin. Keske hemen cocuk yapmasaydiniz ama olmus. Kendinize zaman verin baska ugraslar bulun. Ama olmuyosada olmuyodur. Esiniziede haksizlik etmeyin. Onunda onu seven birine ihtiyaci var . Cocuktan sonra hala mutsuzsaniz ayrilirsiniz . Cunku mutsuzsaniz kimseyi mutluda edemzsiniz
Şaka gibi bi aynaya bakın lütfen belki biraz kendinizden utanırsınız eşinize yaptığınız ihanetten utanmıyorsunuz çünküBirinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Dedim ya aşk sandiklariniz hep bı saplantı . Bende atlattım onu .....bekardim ama ...anlarım seni. O yüzden kızıyorumYa zaten bende aşık oldum gibi bişidi ilk başlarda .etkilenmedipim bir insanla evlenmem mümkün değil. Ki evliliğe çok uzak bir insandım.arkadaşlarım şaşırdı benim evlenmeme.o stresli nişanlılık döneminde her istediğimi aldı .dünya para harcadı beni hiç kırmadı seviyorum onu.o ayrı benimki biraz hastalık onun da farkındayım
Böyle mazohistler varya malesef dayaktan assalanmaktan hoslaniyoMaço seviyorum ne ya? İşte bunlar hep daddy issues
Size dememistim zaten karışıklık olmus konu sahibi baglamisBen bağlamadım konu sahibi onunla ayni yatakta hayal ediyorum diye yazmış kendisi bağlamış
biliyorum herkes kızıcak sana insanın binbir hali var kmse kmseyi kınamasın ama bikaç bsey soylemek istiyorum..bende 4 yıllık sevglmden ayrılmstm snra 1 sene peşinden kostm olmadı vazgectm eşimle tanstk gayet ciddi ve guzel giden birlkteliğim varken 1 sene snrasında eski sevglm döndü bana ama ben kabul etmedmm icimde azda olsa his varken cunku ben artk söz vermstm eşime ona bnu nasıl yapardm gunler fgeldi gecti eşime dahada baglandımm evlendk 6,5 sene snında kavustuk ama bak hala aklıma gelmiyo değl geldiği an nas felak surelerini oku bnu aklına getiren seytan vesvese veriyo suan mutlu olan yuvanı yıkmaya calısıyo bak hamileymişssinde inan ona sukret eşine dahada baglan bırak eskisini meskini seytanın vesvesesi ben evlat sahibi olamıyprum 2 yıl oldu evleneli malesefki eşimin değerleri düşükmüş kime gittiysek bize tüp bebek dedi mutlu olan brlktelıgımıze bi koşuşturmaca girdi öyle istiyoruzki eşimde bende tüp bebek yaptıralm tamam dedk virüs sebebiyle ertelendi transferler bi baktım ben normal hamileyim öyle sevndk ki evimize bayram sevnci geldi resmen malesef 2.ayında kalbi durdu kaybettim evlat acısı cekmek daha zormus hergun aglıyorm kendime gelemedm anksiyete hastası oldm bide ben hepsinin sebebi eski sevglmdi ondan snra yakalandm bu hstalıga uzuldugumdede hep nuksediyo herşeyden önce rabbimden saglık mutlu yuva ve evlat dile bunlara sahipsen gerisini dusunme bile bırak eskiyi yuvana odaklan kuran oku dua oku yıkma yuvanı bırak eskiyiBirinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Sen eşini aldatıyosun farkında mısın?Bazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir
Oha diyorum ya kaşınıyorsunuz sanırım sevgiliyken döven bir mahluk evliyken ne yapar bilememBazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir
Hormonlarına veriyorum. Canım benim sana kötülük edeni sevme seninki bağlılık anlıyorum 6 sene ama 6 senen çöp olmuş seni seven biri dövmez kıyamaz bile bence unut eşinle mutlu ol meyvenizi kucağınıza alcaksınBirinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri