Evliyim ama eski sevgilimi özlüyorum

bende maço seviyoeum ama baskılanmaya da sevmiyorum karışılmasını da eşim memleket itibariyle de tam ayarındadır.çok da ince sayılmaz öyle

Şaka gibi bi aynaya bakın lütfen belki biraz kendinizden utanırsınız eşinize yaptığınız ihanetten utanmıyorsunuz çünkü

Kadın olsun erkek olsun rabbim hayırlı eş versin eşin için çok üzüldüm gerçekten sana gelince bence düşünmemeye çalış eşine evliliğine bebeğine odaklan herkesin bi geçmişi var geçmişe takılı kalma mutlu bir yuvan var abdestini al tövbe et ne demek gece yatakta onu hayal ediyorum

Dedim ya aşk sandiklariniz hep bı saplantı . Bende atlattım onu .....bekardim ama ...anlarım seni. O yüzden kızıyorum

Eski sevgilinle evli olsaydın suan da dayak yiyorum hamileyim boşanmak istiyorum diye konu acardin . Ama elindeki adam iyi olunca sana degersiz mi geliyo acaba elindekinin kıymetini bil . Insanin esinin iyi olmasi iyi bir evliliginin olmasi buyuk bir nimet..

biliyorum herkes kızıcak sana insanın binbir hali var kmse kmseyi kınamasın ama bikaç bsey soylemek istiyorum..bende 4 yıllık sevglmden ayrılmstm snra 1 sene peşinden kostm olmadı vazgectm eşimle tanstk gayet ciddi ve guzel giden birlkteliğim varken 1 sene snrasında eski sevglm döndü bana ama ben kabul etmedmm icimde azda olsa his varken cunku ben artk söz vermstm eşime ona bnu nasıl yapardm gunler fgeldi gecti eşime dahada baglandımm evlendk 6,5 sene snında kavustuk ama bak hala aklıma gelmiyo değl geldiği an nas felak surelerini oku bnu aklına getiren seytan vesvese veriyo suan mutlu olan yuvanı yıkmaya calısıyo bak hamileymişssinde inan ona sukret eşine dahada baglan bırak eskisini meskini seytanın vesvesesi ben evlat sahibi olamıyprum 2 yıl oldu evleneli malesefki eşimin değerleri düşükmüş kime gittiysek bize tüp bebek dedi mutlu olan brlktelıgımıze bi koşuşturmaca girdi öyle istiyoruzki eşimde bende tüp bebek yaptıralm tamam dedk virüs sebebiyle ertelendi transferler bi baktım ben normal hamileyim öyle sevndk ki evimize bayram sevnci geldi resmen malesef 2.ayında kalbi durdu kaybettim evlat acısı cekmek daha zormus hergun aglıyorm kendime gelemedm anksiyete hastası oldm bide ben hepsinin sebebi eski sevglmdi ondan snra yakalandm bu hstalıga uzuldugumdede hep nuksediyo herşeyden önce rabbimden saglık mutlu yuva ve evlat dile bunlara sahipsen gerisini dusunme bile bırak eskiyi yuvana odaklan kuran oku dua oku yıkma yuvanı bırak eskiyi

Allah Allah çok güzel bi ilişki olurda kavuşamazlar kız unutamaz anlarım da...
Haraket, dayak vs vs 6 yıl süren bi ilişki bile denemeyecek...
Bu mu yani bu kişiyi mi özlüyorsunuz!!!
Ne diyim işte Allah diyorum.

Bilinen bir gercek var ki o el bir kere kalkti ise bir daha inmiyor. Ve kimsenin de degistigi gorulmemis simdiye kadar. Insan 7sinde ne ise 70inde de odur. Karakter 7 yasinda oturur.
Sen kafandaki kisiyi eski sevgilinin cussesibe oturtmussun. Ancak gercek su ki kafandaki kisi ile gercekte olan eski sevgilin ayni degil eski sevgilin siddet meraklisi. Eger ona ikinci bir sansi verse ismdin en fazla 4 ay surecekti. Yuzundeki maskeyi en fazla 4 ay tasiyacakti. 4 ay sonra eski haline donecekti cunku bu 4 ay icinde sana sadece degismis numarasi yapacakti. Tecrubeyle sabit. Youtube da telapatik bag kesme meditasyonlari var. Yapmani tavsiye ederim. Ilk seferde sonuc alamasan da onu her ozlediginde yap. Bir kac yapmadan sonra unuttugunu fark edeceksin.

Cok uzuldum. Ama sana degil esine. Ve burda eslerinden siddet goren, sevgisiz evliliklerinden bunalan, eşlerinden azicik ilgiye muhtac kadinlar icin uzuldum.

Diyecek hicbir seyim yok. Yazik esinize sizi herseyden habersiz sevip kolluyor.

Bazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir
Oha diyorum ya kaşınıyorsunuz sanırım sevgiliyken döven bir mahluk evliyken ne yapar bilemem

Hormonlarına veriyorum. Canım benim sana kötülük edeni sevme seninki bağlılık anlıyorum 6 sene ama 6 senen çöp olmuş seni seven biri dövmez kıyamaz bile bence unut eşinle mutlu ol meyvenizi kucağınıza alcaksın

Kıskandırayım derken üstüne çocukta yapmışsın be bacım yazık sevildim zannediyor eşinde ne üzücü

Aman dikkatli ol,ince bir çizgide yürüyorsun
Sil at aklından
Belkşde Hormonların Buna itiyordur
Aklın karışık olabilir
Numaralarını değiştir sana ulaşamasın ve sen de ona ulaşama
Zamanla unutur gidersin inşallah

Geçici bir durumdur canım, çok kafana takma. Ara ara çoğu insanın aklı geçmişe takılır. Düşüncelere çok kapılma ve önüne bakmaya çalış. Hormonlarının da etkisi vardır kendini hırpalama ve başka şeylere odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…