- Konu Sahibi buse kayan
Eşinize ihanet olur yapmayın. Size bunu düşündüren hatırlatan ne varsa uzak durmaya çalışın eşinize sarılın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim fake konudur.Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
denzz1Sizin gibi böyle kadınları yargılamak asla haddime değil ama konuyu açtığınız için yazmak istedi. SIZ böyle kadınlar HAKEDİYORSUNUZ HERŞEYI! Hem evlisin ve daha yenj ve de hemen hamile kalmışsın o bitmemiş gibi manyak bir eski sevgiliyi özlüyorsun. Evlilik ne demek öncelikle sen bunu biliyor musun? Ne iş yapıyorsunuz ya da bence ev hanımınız ama, kendinize bir çeki düzen verin. Böyle bir saçmalık ben daha görmedim hayatımda. Televizyonlar sizin gibi saçma salak kadınlarla dolu. Yazık!
Kin ya da nefret değil. Gayette mutlu biriyim. Ama sizin bu denli bir konuda kendinizi savunmanız da tuhaf! Bilir misiniz yuvayı dişi kuş yapar ama sizde onu göremedim. Bipolar bozukluğunuz varmış, bu kişilerde çok sık rastlanan şeyler zaten. Size daha fazla sözüm yok. Doktorunuza danışın.Bu kinin nefretin neden ? Ne kadar mutsuzsun? Kendinden bahsediyor gibisin ? Bak güzel kardeşim sevgi dolu olmak güzeldir kadın kadının dusmanı değil dostudur .. bu yargıyı sen yapamazsın yaratıcısı değilsin ! Yargıladığın kınadığın an da bulursun kendini.. bir kadın bu an da bulmak istemez kendini nefretin kendine yapma sana zarar o dürüstlüğüyle akıl almak istemiş kadını dost bilmiş memnun da değil aksıne çıkmazda çaresiz sormuş paylaşmış görüyorum ki bu bu kızdan daha büyük çaresizlikteymişsiniz nefret kusmanıza engel olamamıssınız umarım kalbiniz iyilik ile dolar kardeşlerim.
dayak yemeyi özlemişsin sen eşine söyle dövsün arada.Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum