Evliyim ama eski sevgilimi özlüyorum

Eşinize ihanet olur yapmayın. Size bunu düşündüren hatırlatan ne varsa uzak durmaya çalışın eşinize sarılın

Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Umarim fake konudur.

Kadın olacaksınız bir de siz yorum yapanlar yazık ben size acıyorum diyeceğim fakat Allah var bize düşmez cok şükür canım senin acınacak bir halin yok güzel kardeşim ❤️ Karşınız da hamile bir kadın var aklına gelmiş yaşadıkları ayrıca bunun yanlış olduğunu da söylüyor biliyor arsız evli kocası işteysen karşı komşunun kocasını altına alan kadın gibi konuşmuyor sizinle yazık be ! Hepiniz dümen yapıyorsunuz acıyormuş kıza acaba kaç kere aklınıza neler geçirdiniz ??? Doğruluk dürüstlük her zaman karakterimdir cok şükür 🙏 sütten çıkan ak kaşıklara bak.. Heee ben yaşadığı şeyi destekliyor muyum ? Hayır kardeşim yanlışsın ama olmuş zaman zaman yaşadığın değer verdiğin kendi sevgini özlersin bu duygudur . Saftır aklından gelir geçer onlar senin kötüde olsa iyi olmasını istediğin anılarındı. Ama sen de biliyorsun aklımdan bile devamlı geçirmek ihanet ile aynıdır inanıyorum sen her kadın gibi ne yapacağını biliyorsun sevgiyle kucaklıyorum 🌸🌸🌸🌸

Sizin gibi böyle kadınları yargılamak asla haddime değil ama konuyu açtığınız için yazmak istedi. SIZ böyle kadınlar HAKEDİYORSUNUZ HERŞEYI! Hem evlisin ve daha yenj ve de hemen hamile kalmışsın o bitmemiş gibi manyak bir eski sevgiliyi özlüyorsun. Evlilik ne demek öncelikle sen bunu biliyor musun? Ne iş yapıyorsunuz ya da bence ev hanımınız ama, kendinize bir çeki düzen verin. Böyle bir saçmalık ben daha görmedim hayatımda. Televizyonlar sizin gibi saçma salak kadınlarla dolu. Yazık!

Sizin gibi böyle kadınları yargılamak asla haddime değil ama konuyu açtığınız için yazmak istedi. SIZ böyle kadınlar HAKEDİYORSUNUZ HERŞEYI! Hem evlisin ve daha yenj ve de hemen hamile kalmışsın o bitmemiş gibi manyak bir eski sevgiliyi özlüyorsun. Evlilik ne demek öncelikle sen bunu biliyor musun? Ne iş yapıyorsunuz ya da bence ev hanımınız ama, kendinize bir çeki düzen verin. Böyle bir saçmalık ben daha görmedim hayatımda. Televizyonlar sizin gibi saçma salak kadınlarla dolu. Yazık!
denzz1 denzz1

Bu kinin nefretin neden ? Ne kadar mutsuzsun? Kendinden bahsediyor gibisin ? Bak güzel kardeşim sevgi dolu olmak güzeldir kadın kadının dusmanı değil dostudur .. bu yargıyı sen yapamazsın yaratıcısı değilsin ! Yargıladığın kınadığın an da bulursun kendini.. bir kadın bu an da bulmak istemez kendini 😉 nefretin kendine yapma sana zarar o dürüstlüğüyle akıl almak istemiş kadını dost bilmiş memnun da değil aksıne çıkmazda çaresiz sormuş paylaşmış görüyorum ki bu bu kızdan daha büyük çaresizlikteymişsiniz nefret kusmanıza engel olamamıssınız umarım kalbiniz iyilik ile dolar kardeşlerim.

Bu kinin nefretin neden ? Ne kadar mutsuzsun? Kendinden bahsediyor gibisin ? Bak güzel kardeşim sevgi dolu olmak güzeldir kadın kadının dusmanı değil dostudur .. bu yargıyı sen yapamazsın yaratıcısı değilsin ! Yargıladığın kınadığın an da bulursun kendini.. bir kadın bu an da bulmak istemez kendini 😉 nefretin kendine yapma sana zarar o dürüstlüğüyle akıl almak istemiş kadını dost bilmiş memnun da değil aksıne çıkmazda çaresiz sormuş paylaşmış görüyorum ki bu bu kızdan daha büyük çaresizlikteymişsiniz nefret kusmanıza engel olamamıssınız umarım kalbiniz iyilik ile dolar kardeşlerim.
Kin ya da nefret değil. Gayette mutlu biriyim. Ama sizin bu denli bir konuda kendinizi savunmanız da tuhaf! Bilir misiniz yuvayı dişi kuş yapar ama sizde onu göremedim. Bipolar bozukluğunuz varmış, bu kişilerde çok sık rastlanan şeyler zaten. Size daha fazla sözüm yok. Doktorunuza danışın.

Umarım çok mutlu olursun ve sevgi dolu 🤗 bipolar hastalık değil ayrıca sizin hastalığınız gibi hiç değil .. Sizin yaşadığınız içsel nefretin tedavisi yok size önereceğim dr kendiniz olurdu.. içinde ki küçük çocuğa üzüldüm sadece onu sevmelisin bir insanın sorununu bıraktık bir insanın hastalığına vurmak kadar kalpsiz olmuşsun kardeşim tebrik ederim kendine bunu yaşatmış olamazsın. Kelimelirimi okusaydın savunmadığımı aklından bile geçirmesinin ihanet olduğunu söyledim .. fakat siz sanırım en Ağır kufurleri söylememi istediniz kıza! Onu daha da kendi kuyusunda boğmamı ben ise elimi uzattım yanlış olduğunu gene söyledim fakat kadınlar kulübü yazılmış insanlık namına 1 kelime söyleyen olmamış ben kadınları bızlerl böyle görmek istememeliyiz.. başkasının sorunu yüzünden kendimi ortaya atarım doğruluk için ama siz yazdığım bipolar durumunu beni vurmak yaralamak için kullanacak kadar kötüsünüz 👏👏👏 çok şükür daha iyi daha düşünceli asla yalan söylemeyen empati kuran acıları cok ama cok derin sevinçleri cok aşırı yaşayan araştırmacı ve cok Zeki beyin yapısına sahibiz .. Allah’a çok şükür umarım rabbim iyilik koyar güzel kalbinize ..❤️

Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
dayak yemeyi özlemişsin sen eşine söyle dövsün arada.

Dayak ve özlem mi? Hamileyken dayak yediğini düşün. İnsan sadece kendine eş değil, çocuğuna baba da seçmeli.Eşinin kıymetini bil.

Maalesef bazı insanlar da oluyor yani insanoğlu işte kendine acı çektireni istiyor seviyor olan yine iyi insanlara oluyor diyebiliriz bence yanındakinin kıymetini bil bak ne güzel işte seni seviyor sana kıymet veriyor artık hamilesin bir bebeğiniz olacak bunları düşün eski sevgilini düşünme ya düşünme yani düşünsene mesela şu an eşinden boşanıp eski sevgiline gitsen ne olacak sen zaten hamilesin diyecek işte evlilik yaptın diyecek sonra tekrar kavga gürültü her gün dayak yiyeceksin ne diyeceksin bu sefer de her gün ağlayacaksın işte yok dayak yiyorum yok bilmem ne falan sence çok mu güzel bir hayatın olacak hayatının ve yanındakinin kıymetini bil en ufak bir hatan da bir daha asla geri dönüşü olmaz... komple kafandan silip atmalısın hatta bu konuyu sil her gördüğünde hatırlayacaksın kendine yeni ugraslar bul unutma kimse vazgeçilmez değildir ayrıca şiddet yanlısı psikopat biri için yavrunu ve eşini göz ardı edemezsin umarım bu durum hormonlarından kaynaklıdır yoksa acilen psikolojik destek al ...

Insan dayak yediği birini nasıl ozleyebilir anlamıyorum. Şuan onunla evli olsaydınız eminim 2 aylık hamileyim eşimden dayak yedim diye konu açardınız

bu acaba suradan mi cikiyor,

ana baba sever de dover de veya hocam bu cocugun eti senin kemigi benim... ya da ne bileyim

ne bileyim, insan dayak yedigi bir iliskiyi nasil sevgi olarak tanimlayabilir ki.

Tek dilegim cocuklarima sevginin ne demek oldugunu ogretebilirim de boyle seyleri sevgi olarak gormezler.

Uzuldum sizin adiniza da.

X