- Konu Sahibi buse kayan
Kimse Al yazmalim i izlemedi burda galiba. Asya yillar sonra karşılaştığı onu aldatan Ilyas la kocasi arasinda kalir. Sonunda dogruyu secer ama kalp bu iste. Gozu ilyas ta da kalir. Kim izlerken asya ya kizdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirf bu hissi yaşamamak icin sevdiğimle gözümu kör kulagimi sağır ettim evlendim.Artik yapacak bir sey yok olan olmuş Hem kendiniz saymışsınız eksilerini zaten boşanacak ya da ölecektiniz.Kurtulmussunuz buna sevinin.Ayrica ayıp eşinize haksizlik buBirinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
Böyle kadınlara diyecek laf bulamadığım için şunu diyeceğim; siz şiddetli seviyorsunuz. Boşanın ve o aksiyonlu hayata koşun. DayakKonu sahibi.Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Esin yapsa burda aldatıyorum yazarsın ne yazikki eşini hak etmiyorsun bide annesin sana diyecek birşey yokBirinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir
Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bence sen eski sevgilinin attığı dayakları özlemişsin.Söyle eşine iki tane patlatsın özlemini gidersin.Kusura bakma hormonlardan diyeceğim ama hepimiz hamile olduk ve böyle birşey düşünmedik.Eşine yazık biraz empati kur.Allah akıl fikir versinBirinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Ben bağlamadım konu sahibi onunla ayni yatakta hayal ediyorum diye yazmış kendisi bağlamışYorumlari okumadan yazmıştım benzer yorum yapmisiz.
Ama bu konu fake bence hemen +18 e baglamissiniz