Evliyim ama eski sevgilimi özlüyorum

Yani bazen sizlerin saplantılı oldugunuzu düşünüyorum aşık olduğunuzu değil

Eleştiri yaptım diye çıldırmayin lütfen ...bu buradakilerden bazılarının huyu niyeyse

Dayak yedim özlüyorum çünkü altı yılımı verdim .ne gereksiz bı mazeret

Bende dayak yemiştim önceki iliskimde
Özledim ama bekardim! Dönmedim.
Yalvarma yakarış mi nesi samimi geldi bunun size
İnandırıcı mi Allah aşkına
Şurada gözümün önünde nolur çok pismanim diye kendini assa misal .-ha biiiptir oradan derim ne pişmanlığından bahsediyorsunuz illa özüne dönecek

Eşinize acıma ve mutlak sadakatiniz yok belli...sadakatsizsiniz demiyorum! mutlak sadakat her türlü sadakattir bunu da bağlayalım burda bi.
karninizda ki bebege mutlak sadakatinizi gösterin en azindaj lütfen
kimse sizin dayak yediğiniz evli olduğunuz düzgün biriyle evli olduğunuz halde üstelik.... bitmeyen aptalliklarinizin diyetini ödemek zorunda değil (kocanizi bebeğinizi ailelerinizi kastediyorum)
Yeter artık gerçekten bı silkelenin akıl var izan var kinamiyorum vay kınama oy kınama diye gelecekler de gelip yorum atmasın bana burda

Bir psikolog ile görüşün.
Saygılı bir eşi varken şiddet uygulayan exi özlüyorsanız problemleriniz olduğu çok açık

Dayanamıyorum yazacağım
Stockholm sendromu diyeceğim ama aslında deveye diken olayı

Simdi psikolojik tarafından baksak ya stokholm sendrom gibi bir durum, yada travmatik ilişkilerin etkisini üstünüzden atmamış durumdasınız. İkisini içinde uzmandan destek almanızı öneririm.

Herkes fake demiş.25 yaşındayım işim gücüm yok kocamdan gizli burda bunu yazıyorum .bana laf edenler kendilerine baksınlar .psikolojik problemlerim hep oldu annem ben 12 yaşındayken intihar etti.problemli bir çocukluk geçirdim.ilişkilerim hep saçma sapan oldu .18 yaşında biriyle tanıştım bana babamın göstermediği ilgiyi gösterdi çok sevdim sonra şiddet girdi ayrılmak istedim ama her seferinde Pişman olduğunu söyledi affettim .yaşım ilerledikçe bu ilişkinin sağlıklı olmadığına zaten bende kanaat ettim başka biri olmadan ondan ayrılmam imkansızdı çünkü dayanamıyorum ona.eninde sonunda yaptım eşimi de seviyorum .yakışıklılık iş güç iyi aile hepsi var .sorunlu benim biliyorum .burda yazılan güzel şeylerden alacağımı aldım.ama herkes linç etmiş .biraz anlamaya çalışın

Nasıl anlayalım ki insanın dayak yediği kişiyi özlemesini nasıl anlayabiliriz? Doğruysa psikolojik destek alın kendiniz diyorsunuz sağlıksız diye.

Kadınların efendi erkek yerine p.ç erkek tercihini doğrulamış oluyorsunuz. Boşverin yaramaz adamları, önünüze bakın.

Zaten belki şu karnımdaki bebek olmasa bu evlilikten hepten soğuyabilirdim ama hiç bir suçu olmayan eşime ve çocuğuma bunu yapmaya hakkım yok biliyorum .fikirlerniz için teşekkürler

Zaten belki şu karnımdaki bebek olmasa bu evlilikten hepten soğuyabilirdim ama hiç bir suçu olmayan eşime ve çocuğuma bunu yapmaya hakkım yok biliyorum .fikirlerniz için teşekkürler
Eşinizin sevilmeyecek tarafıda yoktur eminim
Kim bilir kaç kız bakiyordur mesela.boyle bari motive olun ve namaza yönelin

benim samimi bi arkadasim var su an evli 2 cocugu var. Onunda genclik yillarinda sizinki gibi bi iliskisi varmis. Cok seviyormus ama benim arkadasta cazgirdir firtinali bi ilişkilileri varmis. Ayrilma surecinde ona cok destek olan bi erkek arkadasi ona ilgisini aciklamis buda digerinin havanlıklarindan sonra onun ince davranislarindan cok etkilenmis. Ama ask baska sevgi baska. Düğüne cok yakin bi zaman kala arkadasim ayrilmis adamdan. Simdi baska biriyle evli kocasini cok seviyor. Ama kocası da maço bi adam.(kesinlikle siddet yok) Demekki oyle erkekleri seviyo. Bence kesinlikle o hatali iliskiye donmeyin. Keske hemen cocuk yapmasaydiniz ama olmus. Kendinize zaman verin baska ugraslar bulun. Ama olmuyosada olmuyodur. Esiniziede haksizlik etmeyin. Onunda onu seven birine ihtiyaci var . Cocuktan sonra hala mutsuzsaniz ayrilirsiniz . Cunku mutsuzsaniz kimseyi mutluda edemzsiniz

Nik entry uyumu. Yemezler canım
Eski sevgilini isticen Buse Kayan dicen

Eşinizin sevilmeyecek tarafıda yoktur eminim
Kim bilir kaç kız bakiyordur mesela.boyle bari motive olun ve namaza yönelin
Ya zaten bende aşık oldum gibi bişidi ilk başlarda .etkilenmedipim bir insanla evlenmem mümkün değil. Ki evliliğe çok uzak bir insandım.arkadaşlarım şaşırdı benim evlenmeme.o stresli nişanlılık döneminde her istediğimi aldı .dünya para harcadı beni hiç kırmadı seviyorum onu.o ayrı benimki biraz hastalık onun da farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…