- 24 Mayıs 2020
- 33
- -24
- 28
-
- Konu Sahibi buse kayan
Bazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştirhata yapıyorsunustelik hamilesin. Siddet gormeyi mi özledin ? Hic haberleri izlemedin mi kadınlarin nasil öldürüldüğünü siddet gordugunu
Bu esini aldatmak oluyor biliyosun dimi ?
Hamilelikten mi acaba diye ben bile düşünür oldum .haklısın zaten suç olduğunu düşünmesem buraya yazmazdımFarkındaysan evlisin . Ergen gibi eski sevgilimi özledim triplerini bıraksan mı? Hormonlardan dicem ama , canın turşu istemiyor ki , eski sevgilini istiyorresetle kendini .
Bence iletisimdesin eski sevgilinle ki aklindan çıkmıyor . Engelle her yerden hayatindan çıkar aklından da çıkar . Bebeğine eşine acıyorum maalesefBazen onunla aynı yataktayken bile düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum ona haksızlık yaptığımın farkındayım .üstelik çok iyi bir eştir
Bende bazen kendimin şaka olduğunu düşünmüyor değilim.üstelik nişanlıyken tek bi defa aklıma gelmemişti .çok mutluydum.hamile kaldığından beri böyleyim .çok kötü hissediyorum .karnımdaki çocuğa bile haksızlık.üstelik çok istenilen bir bebekti ikimiz adına .Şaka mı bu..
Canım numaramı değiştirdim sosyal medyamı değiştirdim mmmkğn değil yoksa bırakmazdı zaten .iletişim filan yokBence iletisimdesin eski sevgilinle ki aklindan çıkmıyor . Engelle her yerden hayatindan çıkar aklından da çıkar . Bebeğine eşine acıyorum maalesef
İşte alışkanlık gibi bişi.bazen tek olduğumda sesini duymak istiyorum .senelern verdiği alışkanlık sanırım.üstelik ayrılırken nerdeyse mahkemelik olacaktık o derece itelemiştim onuSana tavsiyem ne olursa olsun, eski sevgiline bir mesaj bile atma. Belki aklından geçer, yapmak istersin, boşluğa düşersin de ararsın, mesaj atarsın. Sakın bunları yapma eşinle büyük bi kavga bile olsa onu sakın arama çok yanlış yaparsın. Bir çok kadının isteyip sahip olamadığı bir şey iyi bir adamla evli olmak, çocuğunun olması. Bu şekilde düşünüp durursan eşine odaklanamazsın sevgini sıcaklığını veremezsin tamamen ona ver bütün ilgini
Birinin bana akıl vermesini istiyorım .yeni evlendim 4 ay oldu 2 aylık da hamileyim eşimle severek evlendim 6 ay içinde söz nişan düğün oldu .nişanlıyken böyle hiisetmyordum ama evlendikten sonra bir eski sevgili Özlem’i bastı .uzun süren bir ilişkiydi altı sene sürdü .kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum .saygısızlık hay safhadaydı.bitti gibi bişi oldu .eşimle tanıştım .sonra eski sevgilim döndü yalvardı yalardı ağladı barışalım dedi kabul etmedim yapamadım.dayak yemeye devam etmek istemiyorım dedim .eşim dünya iyisidir beni de hiç üzmez.üstelik onun çocuğunu taşıyorum ama geçmişime bir türlü sünger çekemedim ve bu durumdan rahatsızım artık lütfen biri
Bişi desin kimseye de anlatamıyorum
19 yaşının verdiği aptallıkla sevmiştim çok aşıktım.eşimi seviyorum ama kör kütük aşık değilim .problem bende biliyorum kötü nir çocukluk geçirdim onun etkisi var .annem intihar etti .bende sizden yardım istiyorum. Zaten çünlü en yakın arkadaşıma bile anlatamıyorumNesini özlüyorsun acaba?Dayak yemek hoşununa mı gidiyordu?Değersiz olmak falan