- 24 Mayıs 2020
- 3.923
- 13.584
-
- Konu Sahibi buse kayan
umarim esinizi birakip o adama gidersiniz ..boylece esiniz sizden kurtulur sizde bol dayakli gunlerde hakettiginizi yasarsinizHanfendi ben memurum iyi bir işim var eşim manyak değil gurursuz hiç değil ayrılalım desem ayrılırım tek olan çocuğuma da bakarım problem o değil .ben sizden yardım istiyorum bir fikir6 ay içinde evlenmek doğru değil
Acelen neydi?
6 senelik ilişkin varmış
Adam değilmiş o ayrı tabi
İlişkini unutup başka bir ilişkiye başlasaydın keşke
Böyle alelacele evliliklerde eski sevgili unutulmuyor
Erkekler genelde yapar bunu sonra unutamaz eskiyi arar
Ani acele kararlar insanı pişman eder
Eski sevgilin doğru bir adam değilmiş ama evlendiğin adamda doğru değil senin için iyi biri olsa da hala eskiyi hatırlıyorsan gerçekten eşine aşık olmadan evlenmek için evlenmişsin
Seçimlerinin sonucuna katlanmalısın
Memurlukla dediğimin ne ilgisi var anlamadım?Hanfendi ben memurum iyi bir işim var eşim manyak değil gurursuz hiç değil ayrılalım desem ayrılırım tek olan çocuğuma da bakarım problem o değil .ben sizden yardım istiyorum bir fikir
Çok şükür beni anlayan biri .teşekkür ederim.zaten hamile kaldığından beri böyle .bende kendimi kötü hissediyorum .gerçeltenNormal bir cocukluk gecirmemissiniz. Travmalariniz var. Linc edenleride garipsiyorum. Kocanizi aldatmadiniz icinden çıkamadıginiz dusunceleriniz duygulariniz var. Sizde yanlis oldugunu biliyorsunuz. Yillarin verdigi aliskanlik var asktan öte. Bence hamileliginize odaklanin. Bebeginize birseyler orun. Hamilielik beslenme cocuk yetistirme kitaplari filan okuyun. Gidebiliyorsaniz mutlaka psikologa gidin. Hormanlarinizdan dolayida daha duygusalsiniz muhtemelen
Çek cezanı dediniz ya .ben maddi anlamda aciz değilim 10 tane çocuğum da yokMemurlukla dediğimin ne ilgisi var anlamadım?
Sen diyorsun evliyim eski sevgilimde aklım diye
Kocanı sevsen eskiyi düşünmezdin
Ne gibi bir fikir istiyorsun ayrıl o zaman
Yada eski sevgilinle gizli gizli görüş
Memur hanım
Kendine güzel uğraşlar bul tatlım bak işin var paran var evlisin. Hayat kendine sürekli heyecan arayacağın bir yer değil. Ben daha aklında biri kalmayanı da görmedim ayrıca ama iyi anılarına gülüp geçmeye çalış.Aynen öyle iyi anılar geliyor .üstelik ben memurum iyi bir işim iyi bir mesleğim var .ama balık baştan kokar misali bende sorun var biliyorum aşmak için çok çabaladım eni sonu evlendim işye .yoksa bırakmazdı .evleniyorum dedim öyle bıraktı
Hayatım ben sana maddi olarak sorunun var mi dedim ?Çek cezanı dediniz ya .ben maddi anlamda aciz değilim 10 tane çocuğum da yok
Ben sizin sorununuzu anladım.19 yaşının verdiği aptallıkla sevmiştim çok aşıktım.eşimi seviyorum ama kör kütük aşık değilim .problem bende biliyorum kötü nir çocukluk geçirdim onun etkisi var .annem intihar etti .bende sizden yardım istiyorum. Zaten çünlü en yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum
Bence sahte konu..Şaka mı bu..
Sırf bu konu için açtım ya ne kadar takıldınızYeni üye ilk konu