Evliyim ama eski sevgilimi özlüyorum

6 ay içinde evlenmek doğru değil
Acelen neydi?
6 senelik ilişkin varmış
Adam değilmiş o ayrı tabi
İlişkini unutup başka bir ilişkiye başlasaydın keşke
Böyle alelacele evliliklerde eski sevgili unutulmuyor
Erkekler genelde yapar bunu sonra unutamaz eskiyi arar
Ani acele kararlar insanı pişman eder
Eski sevgilin doğru bir adam değilmiş ama evlendiğin adamda doğru değil senin için iyi biri olsa da hala eskiyi hatırlıyorsan gerçekten eşine aşık olmadan evlenmek için evlenmişsin
Seçimlerinin sonucuna katlanmalısın
Hanfendi ben memurum iyi bir işim var eşim manyak değil gurursuz hiç değil ayrılalım desem ayrılırım tek olan çocuğuma da bakarım problem o değil .ben sizden yardım istiyorum bir fikir

Normal bir cocukluk gecirmemissiniz. Travmalariniz var. Linc edenleride garipsiyorum. Kocanizi aldatmadiniz icinden çıkamadıginiz dusunceleriniz duygulariniz var. Sizde yanlis oldugunu biliyorsunuz. Yillarin verdigi aliskanlik var asktan öte. Bence hamileliginize odaklanin. Bebeginize birseyler orun. Hamilielik beslenme cocuk yetistirme kitaplari filan okuyun. Gidebiliyorsaniz mutlaka psikologa gidin. Hormanlarinizdan dolayida daha duygusalsiniz muhtemelen

Hanfendi ben memurum iyi bir işim var eşim manyak değil gurursuz hiç değil ayrılalım desem ayrılırım tek olan çocuğuma da bakarım problem o değil .ben sizden yardım istiyorum bir fikir
Memurlukla dediğimin ne ilgisi var anlamadım?
Sen diyorsun evliyim eski sevgilimde aklım diye
Kocanı sevsen eskiyi düşünmezdin
Ne gibi bir fikir istiyorsun ayrıl o zaman
Yada eski sevgilinle gizli gizli görüş
Memur hanım

Normal bir cocukluk gecirmemissiniz. Travmalariniz var. Linc edenleride garipsiyorum. Kocanizi aldatmadiniz icinden çıkamadıginiz dusunceleriniz duygulariniz var. Sizde yanlis oldugunu biliyorsunuz. Yillarin verdigi aliskanlik var asktan öte. Bence hamileliginize odaklanin. Bebeginize birseyler orun. Hamilielik beslenme cocuk yetistirme kitaplari filan okuyun. Gidebiliyorsaniz mutlaka psikologa gidin. Hormanlarinizdan dolayida daha duygusalsiniz muhtemelen
Çok şükür beni anlayan biri .teşekkür ederim.zaten hamile kaldığından beri böyle .bende kendimi kötü hissediyorum .gerçelten

Memurlukla dediğimin ne ilgisi var anlamadım?
Sen diyorsun evliyim eski sevgilimde aklım diye
Kocanı sevsen eskiyi düşünmezdin
Ne gibi bir fikir istiyorsun ayrıl o zaman
Yada eski sevgilinle gizli gizli görüş
Memur hanım
Çek cezanı dediniz ya .ben maddi anlamda aciz değilim 10 tane çocuğum da yok

Aynen öyle iyi anılar geliyor .üstelik ben memurum iyi bir işim iyi bir mesleğim var .ama balık baştan kokar misali bende sorun var biliyorum aşmak için çok çabaladım eni sonu evlendim işye .yoksa bırakmazdı .evleniyorum dedim öyle bıraktı
Kendine güzel uğraşlar bul tatlım bak işin var paran var evlisin. Hayat kendine sürekli heyecan arayacağın bir yer değil. Ben daha aklında biri kalmayanı da görmedim ayrıca ama iyi anılarına gülüp geçmeye çalış.

Çek cezanı dediniz ya .ben maddi anlamda aciz değilim 10 tane çocuğum da yok
Hayatım ben sana maddi olarak sorunun var mi dedim ?
Sen okuduğunu anlayamıyorsun
Hepimiz seçimlerimizden sorumluyuz
Sende bende herkes
Çek cezanı demedim
Orda ne dedim bir kez daha oku
Seçimlerinin sonucuna katlanmak zorundasın hamilesin bir yuva kurmuşsun
O yüzden yürütmeye bak dedim
Sanki zorla evlendin adamla?
Garip garip yorumlar yapıyorsun
Eşim gurursuz değil diyorsun
Eşine öyle birşeu mi dedim
Eşin gurursuz değil ama insanları tanıyamıyor maalesef
Eski sevgilisinde aklı olan bebeğini taşıyan bir kadınla evli
Yolun açık olsun

19 yaşının verdiği aptallıkla sevmiştim çok aşıktım.eşimi seviyorum ama kör kütük aşık değilim .problem bende biliyorum kötü nir çocukluk geçirdim onun etkisi var .annem intihar etti .bende sizden yardım istiyorum. Zaten çünlü en yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum
Ben sizin sorununuzu anladım.
Kurban Tuzağından Kurtulmak adlı kitabı alıp okursanız siz de sorunun kaynağını anlayıp çözme yolunda adım atabilirsiniz.
Sizin için sevgi=acı çekmek.
Bilinçaltınız öyle algılıyor sevgiyi.
Mümkünse psikolojik destek alın buna çok ihtiyacınız var.

ALLAH yüzüne bakmış da kurtarmış seni öbür şeref... dayakçı ya gitmemissin otur kalk şükret ne güzel eşin sana değer veriyor zamanını o s... Düşünerek harcayacagina kocanla nasıl daha mutlu olursun diye düşün

Tövbeler olsun allah sizi kurtarmış.Neyi özledin canım?Hamılesın sert yorum yapmak ıstemıorum.Allah sana yuva nasıp etmıs bence otur kalk şükret.

Arkadaşım evli ve hamilesin ne eski sevgilisi ne özlemesi. Hormonlar mi başına vuruyor acaba. Çok düşünme başka şeylere odaklan.

Bazen insanlar zamanında çok sevdiği insan ona zarar verse de sevmeye devam eder. Bu seni hasta birisi yapmaz. Senin o kişiyi gerçekten derinden sevdiğini gösterir.
suanda evli ve hamilesin. Hamilelikten kaynaklı daha da duygusal bakıyorsun. Ama emin ol sen doğru kararı verdin seni döven birinden ayrılarak. Bazen sevgi iyileştirmez , zarar verir.
Sana zarar veren sevgiden vazgeçtin ve bunu başardın.
Şimdi de hayatın yolunda, eşinle hayatın tadını çıkar. Geçmişte sana zarar veren tüm sevgiyi unut

Bence eski sevgiliniz yalvarmis pişman olmus ya bazı zeki hemcinslerim gibi elin adam.olmamış. adamını düzeltme.fikri.cazip geldi fakat rest çekince yaşananları. Unutup ona aciyip merhamete gelip uğraşmadiniz ya ondan bu dusunceler

Kuzum aklına gelince düşünceni başka. Şeye ver, zamanla geçer ,aklina gelmesine izin verme sakin netten takip etme, bu konu dışında konuşma

X